Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На кого тоа му бил крив судијата? Судијата не е крив за резултатот, туку само за недосудениот фаул над Красич (какви беа, ни тоа немаше да им помогне).

Извинете за офтопик.
Нема везе ок е фаул беше тоа него глеам кај вас во фан клуб 10 души спомнале судијата крив ова она, ај за една, две утакмици да биле криви судиите ама за секоја да пишуваат дека е крив судијата некако не иде нели? :smir: Иначе мило ми е што има некој што призна дека Јуве беше стварно слаб денеска, тоа е факт, исто како што си признавме кога Интер беше растртен од Удинезе минатото коло :)

На кого тоа му бил крив судијата? Судијата не е крив за резултатот, туку само за недосудениот фаул над Красич (какви беа, ни тоа немаше да им помогне).

Извинете за офтопик.
За коментарите кај вас на фан-клуб вика... Фаул ко фаул, имаше, не е тоа причина за поразот, ако дошла работата до еден фаул... :)

^ Па на некој му е полесно да ја истресе нервозата на тој начин, обвинувајќи го судијата. И јас понекогаш се чувствувам така ама за ова денес мислам дека судијата немаше никакво влијание:toe:

Kolku slabo izigra Santon vo odbrana deneska, cudo edno. Pogolemo cudo od ova e samo potegot na Leo, Karja na mestoto na Kutinjo.

Sramota ke bese pak da zagubime.

Ne, Cezar ne e najdobar golman vo Italija poslednite 5 godini, ne ne, Bufon bil :pos:

Кај овие супер е атмосферата:
3166d756f3b218cd6c8ae65398a219e5-30762-1296409255.jpeg

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=37775

Ќе се обидат да го договорат Кришито , а за возврат да им го дадеме Сантон и 10 милиони евра
Ќе биде направен обид утре , меѓутоа тешко да се договарат за 1 ден
Другите 2 алтернативи за лев бек се Pablo Armero од Удине и Yuto Nagatomo од Чезена
Ама првиов е топ избор , плус Италијанец

Kolku slabo izigra Santon vo odbrana deneska, cudo edno. Pogolemo cudo od ova e samo potegot na Leo, Karja na mestoto na Kutinjo.

Абе зошто за Пацини не искоментираш нешто? Се изнајаде бурек деновиве, ја утна работава апла... Глеам сеа плукаш пак, сеа кај Сантон (оправдано, овој пат у право си :) )

Негооо...

Видовте ли колку скокна Пацини на вториот гол??? Ѕирнете видеата...

П.С. Јаооо Џордане.... :)

Абе зошто за Пацини не искоментираш нешто? Се изнајаде бурек деновиве, ја утна работава апла... Глеам сеа плукаш пак, сеа кај Сантон (оправдано, овој пат у право си :) )

Негооо...

П.С. Јаооо Џордане.... :
)

реков ја прееска , одамна наш напаѓач не дал гол со глава

Негооо...

П.С. Јаооо Џордане.... :)

Да, да јас не го забележав у живо, но потоа на хајлајтс се виде дека дечково невиден одраз има.

Го викнале на Ол Старс у НБА за куцање натпреварот. :) Хауард може гомна да јаде. :pos:

Типичен центарфор, типичен гол. Со 2-3 чекори залет ја закачи. Играта со глава му е страшно оружје, само да продолжи Маикон да нафрла, а мислам дека да играше порано ќе искористеше нешто од пробивите на Ето.

Во секој случај, со Јонзе заедно и јас сум скептик за трансферов од причина што мислам дека ни требаше надворешен напаѓач, сега имаме двајца Милитовци... ама добро, греота е да се жалиме по ваков старт. Ако продолжи вака Пацо, еден од Пандев/Милито во јуни ќе се поздрави со соиграчите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom