Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Нвакво-Нтакво што би рекол ти, го испратиле нашиве на калење у Парма :) Ете, да не ми се нервираш повеќе ради него : )))
Одлично е, најдобри трансфери ни се оние со нашите играчи што заминаа :)
Шала на страна, треба и Сантон да го пратат на позајмица. Не сум за да се продаде, ама играч не се станува со седење на клупа.

Одлично е, најдобри трансфери ни се оние со нашите играчи што заминаа :)
Шала на страна, треба и Сантон да го пратат на позајмица. Не сум за да се продаде, ама играч не се станува со седење на клупа.

Токму ова сакав и јас да го напишам, нетреба да грее клупа цела сезона и на крај без вистинска шанса да си замине. Сантон има 20години и нема доволно искуство за во прв тим и да, треба да се даде на позајмица во клуб како Џенова, Наполи ...

Сега гледав на Скај Спорт 24 изглеа ќе го зимаме оној Џапанецот од Чезена , Нагамото . Еве и овде пишува
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcjE5MDguaXQtMTc2MTE

И дека Кришито наводно бил у Милано
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idtmw=251500

По се изгледа до крај на денов ќе земеме лев бек , а нема да ме чуди и ако останеме со курот у рака

Уште на полувреме го имав чувството дека ќе се случи пресврт, а особено по првиот гол им реков дома дека Интер не ја губи оваа.

Одлично деби на Пацини, тоа и се очекува од него, нешто како Милито што беше лани, а сега е дрво :)

Овој натпревар ме потсети на оној пред 6 - 7 години против Сампдорија мислам, кога сите почнаа да го напуштаат стадионот и Рекоба погоди во 94та минута.

Дека ова копито еден ден ќе се фали на внуците што се има освоено во кариера е страшно...

Изглеа ќе стигне овој Нагатомо, го немам гледано... Али нашиве се спремаат за некоја турнеа на истокот... :) Дресчиња нешто, а-у... : )

И Марига ги одбил Чезена како дел од трансферот на Камиказата . Реков јас , нема да ме чуди ако денес останеме со курот у раце и покрај толку шпекулации

А за дресчињата у право си . Јунајтед секоја година газат таму на турнеја и прават пари

A како да не одбијат трансфер тие играчи, кога другите што ќе дојдат во Интер се исти курац друго паковање, незнам зошто на такви трансфери се радуваме од типот на камиказата и овој Карја или како му е името...демек јак играч за на клупа, па играчи за на клупа не требаат, треба некој кој ќе потегни конци во прв тим.
Ако чекаме да не вади некој од клупа тури му го ку*от на таа политика што ја водат Бранка и компанија.

Чезена го земаа Фелипе од Фиорентина на позајмица, дали тоа значи дека Нагамото ќе дојде?

Japonecov e 99 % nas igrac,i Santon se soglasil za pozajmica.Imate na fcinternews.com vo zivo go pratat trnsferot.Pozdrav i so sreka noviot igrac.Konecno eden Lev Bek koj od vremeto na Carlos sme go nemale.Ne pravam nikakvi paraleli tuku poentata mi e deka celo vreme krpime po levata strana so igraci na koi ne im e toa prirodna pozicija.
izvinete za latinicava

MILAN - FC Internazionale announces that it has completed the epic of the contracts, the transfer of Colombian defender Nelson Rivas FC Dnipro Dnipropetrovsk. The operation was defined in loan option.

И Ривас е даден . Имате на Интер.ит на Италијански . Во овие Дњипро тренер мислам дека е Хуанде Рамос , што беше во Тотенхем

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom