Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно е што миланезиве удираат ремет на јувенташиве за Тони, ко тие да имаат некој вансериски напад :icon_lol:

Интересно е што миланезиве удираат ремет на јувенташиве за Тони, ко тие да имаат некој вансериски напад :icon_lol:
Да ти кажам право, кога го гледам Амаури... и лече може да им удира ремет :) Налет тоа, и сами си удираат ремет, од овој Амаури поголемо дрво немам видено...

^ A ти текнува на муабетите од ланската сезона кога го земаа Диего, и кога ни правеа споредби со тимот на Интер кои го продадоа Ибра тој период, Диего класа за цел наш тим, Амаури = Милито, ова плус ова толку ова минус тоа толку, оп, испаднаа бољи од Интер, бар според нивните математики ...

Едно питање, глеам поназад Толдо сте го ставиле, а и Цезар за најдобар голман за 10години или што ти знам што...Паљука не е во комбинација ? :) ...или мислите дека е послаб од Толдо...или тој не е во овие 10години.

Nikoj nemoze da se sporedi so golemite Bjbjjhfjdshkjani i Kutinjo koj najgolem kvalitet mu e toa sto lici na Pato. Niti pakso fantasticniot sezonava Diego Milito, i da ne go zaboravime razaracot od strumica !

Vo pravo ste oooo golem poznavatalu na fudbalot :)

Едно питање, глеам поназад Толдо сте го ставиле, а и Цезар за најдобар голман за 10години или што ти знам што...Паљука не е во комбинација ? :) ...или мислите дека е послаб од Толдо...или тој не е во овие 10години.
Не е во овие 10.

Марли, не бладај сега, БљаБљаНи и Кутињо се резерви, а вториот башка што личи на Пато е помлад и маме ќе ебава за некоја година а јас тогаш ќе се вратам и ќе ти го откопам цитатов и ќе го ставам во потпис :pos: И тие двајца имаат покажано повеќе од Страсер и Милер.

На страна тоа, има секаква причина за ремет на Јуве, не е само до Амаури. Туку вчера гледав Џенова - Лацио повремено, Дестро имаше супер потези ама секогаш кога ќе поминеше еден или двајца играчи налетуваше некако на Тони :pos: и никако не успеваше да го помине... Ќе биде јак тандем тоа, Тони - Амаури...

^
Rezervite potpadzaat vo napadot na edna ekipa neli ??

Kasano 4 gola iako znaemo deka ne igral u samp 2 meseci, Robinjo 6 gola, Pato 6 gola iako pola polusezona bese povreden Ibra 9 gola !

I on se drznue da mi kaze Milan nemal napad, a so demek Inter imal !

Pa samo Pato ima sam dadeno goloi kolku svite napadzaci na Inter bez Eto :pos: Ja ne rekov deka Kutinjo nema da razara za nekoja godina, no sega toa sto lici na pato mu e edinstven kvalitet od toa sto sum videl :D

Izvinite na of topik, no me iritiraat vakvi non sense postovi :)

^Izvinite na of topik, no me iritiraat vakvi non sense postovi :)
Не добро знаеш ти сега не се прави на удрен. Збориме за нападот ти се фаќаш за клупата. Ако ја споредуваме клупата, да ја споредуваме: Биабиани и Кутињо vs Страсер и Милер.

Касано немој да ми го броиш единствен учинок во Милан досега му е што му го потпикна на Страсер. Верувам дека ќе го биде иначе.

Нападот на Милан иначе е поефективен од тој на Интер тоа е очигледно. Ибра и Ето се во форма. Предноста ви е кај Робињо и Пато кои и ништо да не прават се подобри од Милито и Пандев.

Koj ti e toj miler, valjda mislis na Merkel, a oni sa bate igraci od sredinata :D

Inace ne se fativ samo za klupata se fativ za cel napad bez Eto i Ibra !

I Kasano se broe posto on sea dosol da, no sea e tuka, neli muabetov pocna so Toni koj stotuku dojde u Juve, i muabetot e sto koj ima na raspolaganje, ja mozem komotno da si kazem deka Milan dokolku se site zdravi go ima najdobriot napad vo Evropa :)

Kako i da e mislim deka Golemiot batka svati so sakav da kazem, i svati deka tropna glupost :)

Да бе Меркел... видиш, од што е познат... :)
И оној Страсер е или Штрасер е?

И Бљабљани и Кутињо се од средина, едниот го пишува напаѓач ради реда а уствари игра нешто недефинирано по десна страна, а другиот природно игра позади напаѓачите.
Мунтари веројатно си оди деновиве така да фати се за него дури можеш :pos2:

Ok be, Straser ima igrano sve na sve do sega 50-60 minute i ima dadeno gol .!. :pos:

Јас ги разбирам за форава со минус температурата. 5 години го јадеа бедот со истава фора. Не озбилно, дури и овие од А1 метео почнаа да ги дупат.

Човек да не им попушти една полусезона, на глава ќе му се качат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom