- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.298
- Поени од реакции
- 17.296
Штрав(mercenary ) денес си ми многу ироничен :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Еее, вчера едни кул фанови на Манчестер ме научија што е иронија и сарказм па сеа да се пофалам.. ))Штрав(mercenary ) денес си ми многу ироничен :tv:
Еј, еј....^
Јас се чудев и викав кој е овој mercenary кога тој бил нашиот драг и мил Штравценегер
Иначе и јас жалам за Лука Тони што ни го земаа од пред нас, млад е, брз, висок и се најубаво.
П.С за млад мислев дека е млад за во Милан..

IOsonoINTERISTA напиша:НАЈНОВО: Сандерленд го бара Мунтари! :je:
Meне пак на бугарски ме научија да пишамЕее, вчера едни кул фанови на Манчестер ме научија што е иронија и сарказм па сеа да се пофалам.. ))
)
Има на fcinter1908..Sunderland have tabled an official offer for Sulley Muntari.
Више со ова не проаѓаме, сеа помлади се од нас.. ))П.С за млад мислев дека е млад за во Милан..

Таму го начекав, еве официјално тука http://www.skysports.com/Ejj, IOsono ти си бил сериозен..
И тоа пази
Има на fcinter1908..

@Me2
Више со ова не проаѓаме, сеа помлади се од нас.. ))
Ах, помлади? Касано го земаа 29-30г а Ранокија што го земавме ние 22г + ако го земеме Гансо 21г. а оние зимаат пропалици и стари фудбалери

А според неписмениот што ја правел табелата разликата од Милан до Лацио е 44 бода?Друже се издаде дека немаш гелдано фудбал од 2007 година ...
пропалциите кај се кај сте вие
![]()

А според неписмениот што ја правел табелата разликата од Милан до Лацио е 44 бода?![]()