- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.356
- Поени од реакции
- 15.639
Што може да даваат на Inter Channel?У недела ќе даваат Катанија - Интер а не Милан - Удинезе, така?(за секој случај да прашам)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што може да даваат на Inter Channel?У недела ќе даваат Катанија - Интер а не Милан - Удинезе, така?(за секој случај да прашам)
Да ти кажам право, кога го гледам Амаури... и лече може да им удира реметИнтересно е што миланезиве удираат ремет на јувенташиве за Тони, ко тие да имаат некој вансериски напад![]()
Интересно е што миланезиве удираат ремет на јувенташиве за Тони, ко тие да имаат некој вансериски напад![]()
Не е во овие 10.Едно питање, глеам поназад Толдо сте го ставиле, а и Цезар за најдобар голман за 10години или што ти знам што...Паљука не е во комбинација ?...или мислите дека е послаб од Толдо...или тој не е во овие 10години.
Не добро знаеш ти сега не се прави на удрен. Збориме за нападот ти се фаќаш за клупата. Ако ја споредуваме клупата, да ја споредуваме: Биабиани и Кутињо vs Страсер и Милер.^Izvinite na of topik, no me iritiraat vakvi non sense postovi![]()
Да бе Меркел... видиш, од што е познат...
И оној Страсер е или Штрасер е?