- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.386
- Поени од реакции
- 15.726
Што може да даваат на Inter Channel?У недела ќе даваат Катанија - Интер а не Милан - Удинезе, така?(за секој случај да прашам)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што може да даваат на Inter Channel?У недела ќе даваат Катанија - Интер а не Милан - Удинезе, така?(за секој случај да прашам)
Да ти кажам право, кога го гледам Амаури... и лече може да им удира реметИнтересно е што миланезиве удираат ремет на јувенташиве за Тони, ко тие да имаат некој вансериски напад![]()
Налет тоа, и сами си удираат ремет, од овој Амаури поголемо дрво немам видено...
...или мислите дека е послаб од Толдо...или тој не е во овие 10години.Интересно е што миланезиве удираат ремет на јувенташиве за Тони, ко тие да имаат некој вансериски напад![]()

Не е во овие 10.Едно питање, глеам поназад Толдо сте го ставиле, а и Цезар за најдобар голман за 10години или што ти знам што...Паљука не е во комбинација ?...или мислите дека е послаб од Толдо...или тој не е во овие 10години.
И тие двајца имаат покажано повеќе од Страсер и Милер.
и никако не успеваше да го помине... Ќе биде јак тандем тоа, Тони - Амаури...
Ja ne rekov deka Kutinjo nema da razara za nekoja godina, no sega toa sto lici na pato mu e edinstven kvalitet od toa sto sum videl 

Не добро знаеш ти сега не се прави на удрен. Збориме за нападот ти се фаќаш за клупата. Ако ја споредуваме клупата, да ја споредуваме: Биабиани и Кутињо vs Страсер и Милер.^Izvinite na of topik, no me iritiraat vakvi non sense postovi![]()

Да бе Меркел... видиш, од што е познат...
И оној Страсер е или Штрасер е?