Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мразам кога ме вадите од контекст. Реков дека Маикон ни е попотребен од Кака во моментов, не смееме да се заебаваме со одбраната, кој стигна по 2-3 гола ни даваше. Белким знаете до сега дека предуслов за скудето е силна одбрана. Не ги споредувам двајцата реков, во јуни е отворено, и јас сакам да го земеме Кака. И ако дојде овој Ганзо Гонзо секако нема да дојде никој друг, овој чини 20 милиончиќи. Ма да се тоа ќе остане за јуни...
Kakov Nejmar kakov Kaka kakov bakrach
Ete go, ETE GO!
Ajde Leonardo, donesi go Ganso. Barem na FCinter1908 pisuva deka sme imale poveke shansi da dojde kaj nas zaradi Leo.
--- надополнето ---
Kaka so Maikon da gi sporedis e apsurdna rabota. Sramota.
Kaka ostaj sto ke ni go krene moralot sky high, tuku i Snajder ke dobie drugar za podavanje vo sredina/napad, poveke topki za Eto i Milito, strav u koskite na komsivkite
Zatoa za mene, ova ako se sluci, neka se sluci sega odma, site znaeme mnogu dobro koj e Kaka ne deka ke rizikuvame, aj da reces imal teska povreda, a koj igrac nemal? Imase svinceto Ronaldo vo Inter, ama vo Real bese il fenomeno pak, i vo Milan i vo Brazil sega. Zborov mi e, odime na najsigurna Karta. Ama (ova e najgolemoto Ama sto go imam koristeno nekogas na forumot) ako se planira Ganso da se donese, togas ni Kaka ni Paka, kolku i da saka da dojde vo Inter![]()
Good One!
Има и на Corriere delo sport... Sensational: Inter wanted Ronaldinho Ама кога, како и што не знам го прочитав само насловот на What the papers say на http://www.football-italia.net има.На tribalfootball има нешо демек Роналдињо у Интер...
Ајде играј ја,стави 500 денари на 2 ка да те видам или се плашиш да не изгориш!:tv:Мислиш 4.00 коеф ...![]()
Ајде играј ја,стави 500 денари на 2 ка да те видам или се плашиш да не изгориш!:tv:
Мислам дека имаше изјава од Лео дека Кутињо ќе биде спремен да игра за 2 недели...Kutinjo ke bide povikan? Ima vesti okolu povredata, deka od italiansko-angliskiot razbrav deka Leo ne go pustil Brazil da odi pod razlog deka he has not recovered yet.
Епа после ова видов дека си плашливец,ке ја ставиш за 100 денари додека ја на 1 ке ставам многу повеќе!Сигурно ќе ја играм 2 а за колку ќе видиме има време до четврток :smir:
Епа после ова видов дека си плашливец,ке ја ставиш за 100 денари додека ја на 1 ке ставам многу повеќе!
Ти можеш да ставиш 500 на други утакмици,али на Интер - Наполи не ти верувам дека ке ставиш 500 ! Ајде ако ставиш,покажи тука да ти поверувам!Чекај чекај сакаш да кажеш дека се плашам да ставам 500ден во кладилница ?![]()
Ти можеш да ставиш 500 на други утакмици,али на Интер - Наполи не ти верувам дека ке ставиш 500 ! Ајде ако ставиш,покажи тука да ти поверувам!
inter.itTreatments also for Julio Cesar after the tests carried out by the Nerazzurri medical staff yesterday highlighted a slight strain to his femoral bicep in his left hamstring, though they also confirmed a complete recovery from the previous injury to his right leg.
На tribalfootball има нешо демек Роналдињо у Интер...