Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На tribalfootball има нешо демек Роналдињо у Интер...

Kakov Nejmar kakov Kaka kakov bakrach :)

Ete go, ETE GO! :)

Ajde Leonardo, donesi go Ganso. Barem na FCinter1908 pisuva deka sme imale poveke shansi da dojde kaj nas zaradi Leo.

--- надополнето ---

Kaka so Maikon da gi sporedis e apsurdna rabota. Sramota.

Kaka ostaj sto ke ni go krene moralot sky high, tuku i Snajder ke dobie drugar za podavanje vo sredina/napad, poveke topki za Eto i Milito, strav u koskite na komsivkite :)

Zatoa za mene, ova ako se sluci, neka se sluci sega odma, site znaeme mnogu dobro koj e Kaka ne deka ke rizikuvame, aj da reces imal teska povreda, a koj igrac nemal? Imase svinceto Ronaldo vo Inter, ama vo Real bese il fenomeno pak, i vo Milan i vo Brazil sega. Zborov mi e, odime na najsigurna Karta. Ama (ova e najgolemoto Ama sto go imam koristeno nekogas na forumot) ako se planira Ganso da se donese, togas ni Kaka ni Paka, kolku i da saka da dojde vo Inter :)
Мразам кога ме вадите од контекст. Реков дека Маикон ни е попотребен од Кака во моментов, не смееме да се заебаваме со одбраната, кој стигна по 2-3 гола ни даваше. Белким знаете до сега дека предуслов за скудето е силна одбрана. Не ги споредувам двајцата реков, во јуни е отворено, и јас сакам да го земеме Кака. И ако дојде овој Ганзо Гонзо секако нема да дојде никој друг, овој чини 20 милиончиќи. Ма да се тоа ќе остане за јуни...

166538_478010691438_654546438_5868384_5265653_n.jpg
Good One! :)

Интер - Наполи 1.80 во Спорт Лајф,ваков кофицинет не се пропушта мора да се опариме некако!

Kutinjo ke bide povikan? Ima vesti okolu povredata, deka od italiansko-angliskiot razbrav deka Leo ne go pustil Brazil da odi pod razlog deka he has not recovered yet.

Сигурно ќе ја играм 2 а за колку ќе видиме има време до четврток :smir:
Епа после ова видов дека си плашливец,ке ја ставиш за 100 денари додека ја на 1 ке ставам многу повеќе!

Епа после ова видов дека си плашливец,ке ја ставиш за 100 денари додека ја на 1 ке ставам многу повеќе!

Чекај чекај сакаш да кажеш дека се плашам да ставам 500ден во кладилница ? :pos::pos::pos:

Чекај чекај сакаш да кажеш дека се плашам да ставам 500ден во кладилница ? :pos::pos::pos:
Ти можеш да ставиш 500 на други утакмици,али на Интер - Наполи не ти верувам дека ке ставиш 500 ! Ајде ако ставиш,покажи тука да ти поверувам!

Ти можеш да ставиш 500 на други утакмици,али на Интер - Наполи не ти верувам дека ке ставиш 500 ! Ајде ако ставиш,покажи тука да ти поверувам!

Јас не реков дека ќе ставам 500 на Интер-Наполи.Ако сум при пари во четврток ќе ставам зошто да не и повеќе би ставил ако не ќе си играм лифче за помалце пари каде што Интер-Наполи ќе биде играна 2ка :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom