Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие од Барселона, а се спомнит Меси негде на форумов, ко петлиња скокет. Во кулинарство темата да напишиш нешто за Меси, одма ќе прочитет. :pos:

ps.
29917_1372506606973_1661033503_898471_269957_n.jpg

Прво требит да се пронајдит, после ќе го земиме. :tv:

Овие од Барселона, а се спомнит Меси негде на форумов, ко петлиња скокет. Во кулинарство темата да напишиш нешто за Меси, одма ќе прочитет. :pos:

ps.
29917_1372506606973_1661033503_898471_269957_n.jpg
Приказна која никогаш не застарува :)

Честито Ранокија.

Ај сега напишете и за него неколку збора, дека е член на Интер, т.е. ставете му кратка биографија кајшто се играчите од одбраната...
на крај на трансфер периодот.

Меси во Интер ќе дојде кога грозје ќе никне под капина.:)

Така тврдеа фановите на Милан и Јувентус во прашањето кога Интер ќе ја освои ЛШ ама....:icon_lol:

што мислите вреди трампата Маикон-Кака?? и дали е паметно??

Во јануари не според мене, затоа што во продолжение на првенството ни треба максимално силна одбрана. Сега кога треба да се брка предност нема шала и Маикон би требало да биде мотивиран, што е негов најголем проблем: Маикон не игра кога не сака. Згора на тоа, тој ни е важен играч и во офанзива, со оглед на тоа дека од лева страна офанзивно сме безопасни, не е лошо барем десната да функционира.

Од јуни е отворено се, ама во моментов мислам дека повеќе ни треба Маикон од Кака.

Јас реков дека Кака нема шанси да сака да дојде кај нас заради Милан,а иначе Маикон тие утакмици што ги изигра ништо посебно не беше али сепак по што знам дека нема да се оствари оваа трампа се надевам дека Маикон со Наполи конечно ке го видиме во најдоброто светло!

КомшиФки Маикон се шитка на Сити,втора полусезона го пукаш со дроги,ја изигруе топ и оп у Сити за 100 мил.

КомшиФки Маикон се шитка на Сити,втора полусезона го пукаш со дроги,ја изигруе топ и оп у Сити за 100 мил.

Да беше толку лесно кажувањето како правењето :pos:

Заеби Бранка,дај ФорзаМилан да го ставаме спортски директор

Kakov Nejmar kakov Kaka kakov bakrach :)

Ete go, ETE GO! :)

Ajde Leonardo, donesi go Ganso. Barem na FCinter1908 pisuva deka sme imale poveke shansi da dojde kaj nas zaradi Leo.

--- надополнето ---

Во јануари не според мене, затоа што во продолжение на првенството ни треба максимално силна одбрана. Сега кога треба да се брка предност нема шала и Маикон би требало да биде мотивиран, што е негов најголем проблем: Маикон не игра кога не сака. Згора на тоа, тој ни е важен играч и во офанзива, со оглед на тоа дека од лева страна офанзивно сме безопасни, не е лошо барем десната да функционира.

Од јуни е отворено се, ама во моментов мислам дека повеќе ни треба Маикон од Кака.

Kaka so Maikon da gi sporedis e apsurdna rabota. Sramota.

Kaka ostaj sto ke ni go krene moralot sky high, tuku i Snajder ke dobie drugar za podavanje vo sredina/napad, poveke topki za Eto i Milito, strav u koskite na komsivkite :)

Zatoa za mene, ova ako se sluci, neka se sluci sega odma, site znaeme mnogu dobro koj e Kaka ne deka ke rizikuvame, aj da reces imal teska povreda, a koj igrac nemal? Imase svinceto Ronaldo vo Inter, ama vo Real bese il fenomeno pak, i vo Milan i vo Brazil sega. Zborov mi e, odime na najsigurna Karta. Ama (ova e najgolemoto Ama sto go imam koristeno nekogas na forumot) ako se planira Ganso da se donese, togas ni Kaka ni Paka, kolku i da saka da dojde vo Inter :)

Меси ќе потпише за Интер. Освен тоа Масимо Морати ќе донесе уште едн голем фудбалер, но преферирам да не го откријам името на играчот“, вели Теодора Стефанова(гатачката на Берлускони).

Kakov Nejmar kakov Kaka kakov bakrach :)

Ete go, ETE GO! :)

Ajde Leonardo, donesi go Ganso. Barem na FCinter1908 pisuva deka sme imale poveke shansi da dojde kaj nas zaradi Leo.

Голем талент,цела Европа го сака,но штета што е повреден,има гадна повреда на коленото.и уште се опоравува од неа.
Кај и да отиде,ке биде добар играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom