Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После облекувањето на дресот на Милан Јуда е непожелен во Интер, а и кармата како лагано го одра, на Сан Сиро пак си ги сјеба лигаментите.
А бе непожелен е за тебе мене секогаш ќе ми биде омилен :)
Патем, дозволено им е на сите дебели фудбалери од Интер да потпишат за Милан :pos:

бугарката на берлускони вика уште едно големо засилување од Морати, може се работи за другиот роналдо. :nesvest:
И се јавив и ја прашав. Ми кажа мене, се знаеме. Вујкото на другар ми има жена чиј дедо бил роднина на стрината на бабата на Стефанова. Второто големо засилување е Фабрегас. :smir:

Стварно ли мислите дека Лео ке освои Лига Шампиони или Скудето со неговото искуство или пак со листата на играчи со кој располага (од нив 50% се опоравуваат од повреди)... ?
За Сериа А ни Мурињо не е гаранција со ваква разлика, останува да се надеваме.
ЛШ е непредвидливо натпреварување ама ако се дигне армадата на нозе сешто ќе гледаме.

За Сериа А ни Мурињо не е гаранција со ваква разлика, останува да се надеваме.
ЛШ е непредвидливо натпреварување ама ако се дигне армадата на нозе сешто ќе гледаме.

Без конкретни засилувања,, ке биде многу потешко.

Без конкретни засилувања,, ке биде многу потешко.
Уште од пред месец дена викав Ранокиа и толку ќе биде во јануари. Не дека не сакаат, ама не сакаат вистински. Имаат некој интерес за Санчез, ако биде нешто добро, ако не никому ништо, а ќе биде никому ништо. И нешто матат во Мадрид ама и тоа ќе го договорат за јуни...

Уште од пред месец дена викав Ранокиа и толку ќе биде во јануари. Не дека не сакаат, ама не сакаат вистински. Имаат некој интерес за Санчез, ако биде нешто добро, ако не никому ништо, а ќе биде никому ништо. И нешто матат во Мадрид ама и тоа ќе го договорат за јуни...

Иронијата е дека главните конкуренти се повеке и повеке се засилуваат , доколку не бидеме барем во добар чекор со нив ке пропадне сезоната. Милан има 4 Топ засилувања сега за сега и понатаму го поврзуваат со големи фудбалски имиња а ние пак на стара слава со истите играчи кој се далеку од топ форма (со исклучок Ето) со бедна примавера клупа .... со господ напред наредниве месеци.

Ama i da zemem drug, shansite toj drug pogolemi se da bide Sanchez nego Kaka, jas iskreno Sanchez ne go sakam, ne sakam uste eden Kvarezma vo Inter. Nesto epten se forsira na mladi fudbaleri, glupo za golema ekipa ama ajde, koj sum jas da kazam toa.

Sezonava mozeme da si dozvolime samo 3-4 remi natprevari, sve drugo treba da ni bide pobeda ako Morati saka da osvoime skudeto. Izgleda ne saka :)

Па и да не купиме.. шо... според мене тимот ни е океј, уште не се откажувам од скудетото и полуфинале во ЛШ. shades.gif

Само еден од нив може да дојде, и тоа од наредно лето.

Зошто не се вративте повторно да играте во Интер?
-Мојата девиза е: Никогаш не се враќај назад. Зошто не може да се направи повеќе од тоа кое веќе си го постигнал!-случајно ја начекав оваа изјава од Ибра-Ајкулата на еден сајт!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom