Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Приказна која никогаш не застаруваОвие од Барселона, а се спомнит Меси негде на форумов, ко петлиња скокет. Во кулинарство темата да напишиш нешто за Меси, одма ќе прочитет.
ps.
![]()
на крај на трансфер периодот.Честито Ранокија.
Ај сега напишете и за него неколку збора, дека е член на Интер, т.е. ставете му кратка биографија кајшто се играчите од одбраната...
Меси во Интер ќе дојде кога грозје ќе никне под капина.![]()
Во јануари не според мене, затоа што во продолжение на првенството ни треба максимално силна одбрана. Сега кога треба да се брка предност нема шала и Маикон би требало да биде мотивиран, што е негов најголем проблем: Маикон не игра кога не сака. Згора на тоа, тој ни е важен играч и во офанзива, со оглед на тоа дека од лева страна офанзивно сме безопасни, не е лошо барем десната да функционира.што мислите вреди трампата Маикон-Кака?? и дали е паметно??
Јас реков дека Кака нема шанси да сака да дојде кај нас заради Милан,а иначе Маикон тие утакмици што ги изигра ништо посебно не беше али сепак по што знам дека нема да се оствари оваа трампа се надевам дека Маикон со Наполи конечно ке го видиме во најдоброто светло!што мислите вреди трампата Маикон-Кака?? и дали е паметно??
КомшиФки Маикон се шитка на Сити,втора полусезона го пукаш со дроги,ја изигруе топ и оп у Сити за 100 мил.
КомшиФки Маикон се шитка на Сити,втора полусезона го пукаш со дроги,ја изигруе топ и оп у Сити за 100 мил.
Во јануари не според мене, затоа што во продолжение на првенството ни треба максимално силна одбрана. Сега кога треба да се брка предност нема шала и Маикон би требало да биде мотивиран, што е негов најголем проблем: Маикон не игра кога не сака. Згора на тоа, тој ни е важен играч и во офанзива, со оглед на тоа дека од лева страна офанзивно сме безопасни, не е лошо барем десната да функционира.
Од јуни е отворено се, ама во моментов мислам дека повеќе ни треба Маикон од Кака.
Kakov Nejmar kakov Kaka kakov bakrach
Ete go, ETE GO!
Ajde Leonardo, donesi go Ganso. Barem na FCinter1908 pisuva deka sme imale poveke shansi da dojde kaj nas zaradi Leo.