Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислам нишо нема да испадне, ќе си остане овој до крај. Морати се курчи ко Велија изглеа и после ќе рече дека изјавата е дадена во афект :tv:

Колку бев против Крофната,ама пред вистината и боговите молчат.Рафаел Бенитез е ок што си оди,меѓутоа да дозволиме Леонардо да не води,некако не штима.Бенитез може да му биде професор по фудбал на Леонардо.Јас се согласувам со Крејзи зошто не го доведеме Рајкард?

Јас се согласувам со Крејзи зошто не го доведеме Рајкард?

Да ти дадам број од Морати?

Како можеме ние да го донесеме, не ве разбирам сите тука? Оној што може да го донесе Лео, Зенга, Џакомо, Лујџи и остали е Морати и никој друг.

Кој и да дојде нема шанси да го игра Кордоба десен бек за разлика од Бенитез кој не научи дека не е он за бек,иначе сте размислиле дека Киву може да јаде гомна што нема веќе да игра лев бек(за мене подобар е Занети секако) бидејки Маикон ке игра десно со што Занети иде на местото на Киву,во средина Камби,Мота и Снајдер пред нив!

Повеке би бил за Зенга отколку Леонардо,нека тера Зенга до лето па после нека биде донесен Спалети,Капело,Рајкард :)

Убо некој напиша, Бенитез за Леонардо е Мурињо. :kesa:

сега на алфа тв кажаа дека шпанските весници пишувале дека е можна трампа на тренерите на реал и интер. мурињо бил во кавга со перез и иако изјавувал дека има договор со реал, сепак сериозно разгледувал опции да се врати во интер!

@Syn, ti imase pravo da se nadevas na prvo mesto so Rafa, toa mislev i jas a i site drugi navivaci na Inter, nie site veruvavme deka osven Murinjo, golema uloga igraa i igracite, nekoi od nas uste veruvaat vo toa. Ovie igraci bea nesto, pred 2-3 godini, sega em stari, em potroseni, em bez nikakov motiv da se dokazat i igraat fudbal. Zborov mi e, normalno bese da se nadevame na visok plasman so Rafa, i dobri rezultati, deka kolku-tolku ima nekoe si dobro trenersko CV, ama be brat, aj kazi mi edna pozitivna rabota za Leonardo? Frizurata? Bebeskata faca? "ke go nosi Kaka" (toa ni e spasot???)

Leonardo ke ni go doebe timot.

Ја мислам нишо нема да испадне, ќе си остане овој до крај. Морати се курчи ко Велија изглеа и после ќе рече дека изјавата е дадена во афект :tv:

Па најпаметно ќе биде ако овој остани до крај т.е до летото, ама ае Рафа е „крив“ па нека се мења, а на негово место кој и да дојди демек ќе сме имале подобри резултати, жими таквото.

^ Да, најпаметно е тоа и да му се случи на тимот она што му се случе на Ливерпул лани, Лига Европа од наредна година ...
Зашто со Рафа тоа ќе не чека, не само што е очаен тренер, пола од играчите му го свртеа грбот, никаква тимска атмосфера сега не егзистира, хаос се, ја незнам со што он заслужил да остане па ете, да седи тука до лето ? Со тоа што удри на реномето на овој клуб ?

Оваа мифка во секој случај не заслужува да биде тука, одамна, ама ете, му даваа и даваа шанси но тој и во таква ситуација доживуваше дебакли од екипи кои лани се бореа за опстанок.
Да ти пастирам и еден став од еден фан на фејсбук, за мал дел од проблемот наречен Рафа
Sto e so igracite? Kako sakate da ostane benitez, koga samite igraci ne go pocituvaat? Spored mene, rafa ja izgubi klupata uste letoto, koga go prasa eto dali ke saka da igra von negovata pozicija.
Znaci prvo eto, pa maicon, pa chivu, sneijder, ovie se zalea javno od rafa. Chivu ako pamtite duri i se zakani so crven karton protiv roma ako ne dobie pomos u odbrana. Mislite deka ako igracite go postuvaat, ke se odnesuvaa taka? mislite deka nekoj so avtoritet, ko mourinho, ke dozvolese taka da se odnesuvaat? Pa ja ne mislam taka, koga nema pocit od nikoj vo timot, nema zasto da ostane, taa izjava so ja dade rafa bese poradi faktot sto veke znaese deka ke si ide, pa da ne ide ko ligle, tuku so dignata glava...
@ Krejzi, не сум ја за опцијата Лео, најискрено, али избор немам, ни ја ни ти ни никој друг фан на Интер. Ако он биде тренер, он ке ја има целата моја подршка, како што и Рафа ја имаше пред старт на сезона па се до поразот од Рома кога почнав да гледам дека типов тргна надоле, скептичен станав по поразот од Атлетико, каде беа убени ама од Рома па нагоре, кога тимот имаше ненормална дигресија во секој можен аспек ја довербата во Рафа ја губев, а целосно тоа беше по поразот од Милан и то је то, по тој пораз му удрив црта ...

^ Да, најпаметно е тоа и да му се случи на тимот она што му се случе на Ливерпул лани, Лига Европа од наредна година ...
Зашто со Рафа тоа ќе не чека, не само што е очаен тренер, пола од играчите му го свртеа грбот, никаква тимска атмосфера сега не егзистира, хаос се, ја незнам со што он заслужил да остане па ете, да седи тука до лето ? Со тоа што удри на реномето на овој клуб ?
Па за очаен незнам колку е тоа очаен, но ајде нека биди така, се изјаснив јас за тоа кој е крив за овој Интер оваков каков што е, не е само Рафа, играат и други улога во оваа мизерија, но ете секаде е така, па и во Интер, на крај ќе го крка тренерот, што е нормално тој да сноси последици, ама да го напоменувате тоа дека тој реноме рушел или дека заради него сме паднале на ова дереџе мислам нема смисла.
Работата е не е да донесиме послем него некој со мизерна тренерска кариера (но сфаќам друг и неможиме да кандисаме, некое позвучно име, така е и со играчи така и со тренер) па ае ќе се вадиме на тоа еве го донесовме овој не е искусен па и тоа што го направи е успех.
Леонардо ми е многу глуп избор, боље Матеус :) отколку овој, за тоа реков погоре јас, на крај краева Рафа отколку Лео...ама ае нема да му биди прва грешка на Морати.

^^Да не ти цитирам легенди на тимот што рекоа за онаа негова дебилна изјава со ултиматумот, ама има луѓе кои не сваќаат што значи всушност тој ултиматум на Рафа, искажан јавно. Не за џабе клубот сакаше и правна постапка да покрене поради тоа за раскин на договорот ...
И никој не рече дека Рафа е виновен стриктно за ова што се случува, значи Рафа и само Рафа, ама он сноси најголем дел од вината, е сега ако си и ти 1 од оние што мислат дека и други се криви што Бреша, Киево, Болоња, Сампдорија, Лече и остали не паднаа, а тимот со овие екипи делуваше потпросечно тоа е веќе друга работа која мене ми е глупо по 100ти пат да ја дискутирам.
Само 3 од оние екипи да се тепаа и Интер здраво ке беше во трката за титулата, еве, нека бидат Лече, Бреша и Болоња, или Лече, Бреша и Сампдорија дома, па и Јуве ( кои до тој меч беа беда во одбраната, Палермо им се прошета сред Торино ).

п.с. Удри внимание и на коментарот што ти го пастирав, за перфектната атмосфера во тимот. Пак ке кажам, со ништо Рафа не заслужил да остане, буквално, со ништо ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom