Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас се согласувам со Крејзи зошто не го доведеме Рајкард?
Епа за ја Бенитез сум Мурињо после неговите очајни резултати!Убо некој напиша, Бенитез за Леонардо е Мурињо. :kesa:
Ја мислам нишо нема да испадне, ќе си остане овој до крај. Морати се курчи ко Велија изглеа и после ќе рече дека изјавата е дадена во афект :tv:
@ Krejzi, не сум ја за опцијата Лео, најискрено, али избор немам, ни ја ни ти ни никој друг фан на Интер. Ако он биде тренер, он ке ја има целата моја подршка, како што и Рафа ја имаше пред старт на сезона па се до поразот од Рома кога почнав да гледам дека типов тргна надоле, скептичен станав по поразот од Атлетико, каде беа убени ама од Рома па нагоре, кога тимот имаше ненормална дигресија во секој можен аспек ја довербата во Рафа ја губев, а целосно тоа беше по поразот од Милан и то је то, по тој пораз му удрив црта ...Sto e so igracite? Kako sakate da ostane benitez, koga samite igraci ne go pocituvaat? Spored mene, rafa ja izgubi klupata uste letoto, koga go prasa eto dali ke saka da igra von negovata pozicija.
Znaci prvo eto, pa maicon, pa chivu, sneijder, ovie se zalea javno od rafa. Chivu ako pamtite duri i se zakani so crven karton protiv roma ako ne dobie pomos u odbrana. Mislite deka ako igracite go postuvaat, ke se odnesuvaa taka? mislite deka nekoj so avtoritet, ko mourinho, ke dozvolese taka da se odnesuvaat? Pa ja ne mislam taka, koga nema pocit od nikoj vo timot, nema zasto da ostane, taa izjava so ja dade rafa bese poradi faktot sto veke znaese deka ke si ide, pa da ne ide ko ligle, tuku so dignata glava...
Па за очаен незнам колку е тоа очаен, но ајде нека биди така, се изјаснив јас за тоа кој е крив за овој Интер оваков каков што е, не е само Рафа, играат и други улога во оваа мизерија, но ете секаде е така, па и во Интер, на крај ќе го крка тренерот, што е нормално тој да сноси последици, ама да го напоменувате тоа дека тој реноме рушел или дека заради него сме паднале на ова дереџе мислам нема смисла.^ Да, најпаметно е тоа и да му се случи на тимот она што му се случе на Ливерпул лани, Лига Европа од наредна година ...
Зашто со Рафа тоа ќе не чека, не само што е очаен тренер, пола од играчите му го свртеа грбот, никаква тимска атмосфера сега не егзистира, хаос се, ја незнам со што он заслужил да остане па ете, да седи тука до лето ? Со тоа што удри на реномето на овој клуб ?