Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Папилон се изгор изгор скапи, ја за Мадрид кога барав билети, они ми излегоа со понуда од 1000 евра и тоа втора или трета класа беа билетите, а нивната цена ( онаа оргиналната ) беше меѓу 200 и 300 евра, а рачунај дека прва класа билет на црно начекав за само 500 евра 10м од терен ( 2 земав за 1000, што значи 2 од прва класа е исто ко еден од Папилон за втора или трета класа ).
Ja не би ви советувал преку овие да идете, ја 90% ке идам за Милано али пак у сопствена режија, се зависи од расположение зашто ако у случај се хаос до тој дел од сезоната, незнам дали ке вреди над 2000км пак да поминуем, т.е. скоро 3000 ке фати Скопје - Милано - Скопје. Без еуфорија, тешко пак таква жртва да се прави ...
На кој датум играме со Милан?
Најмал проблем е тоа, да имаше место немаше ни да плаќаш али фул хаус ке сум у кола, шанса нема за место, а за карта ја уште од сеа иам пратено абер за истото, најмал проблем ке ми биде тоа, формата на Интер е најголемиот.Па дај ако планираш да идеш,кажи да се договориме ке идеме заедно.Делиме трошоци,само карти дали ке најдеме таму.

Ја кога би идел, би го шкртнал тоа ноќевањето и би се журкал цела вечер у Милано и сабајлето би отишол на пица и после директно у авионЕве ја варијантата што ви ја кажував еднаш:
![]()
Значи, превозот е преевтин, оди до аеродромот кај Бергамо. Во Бергамо има апартмани многу евтини и превоз до Милано секој час, а чини 10 евра. Потребно е едно ноќевање. Значи:
- Превоз до Софија _______ евра
- Софија до аеродром _______ евра
- Софија - Милано 35 евра
- Ноќевање во Милано или Бергамо _______ евра
- Превоз од Бергамо до Милано _______ евра
- Карта за натпревар _______ евра
Никогаш не би одел преку агенции, имате информации за се, може да се резервира и хотел и авионска карта со картичка... Многу е поевтино, нема никој да ве дере. Имајте во предвид дека картите ќе поскапуваат како ќе поминува времето. Побарав инфо и за Приштинскиот Аеродром не гледам превоз до Милано, иако пред некое време имаше. Ако најдете, уште подобро од таму.

Јувентус - Лех Познањ 0:2![]()
Грев ми е више да ги дупам Јувенташите у клас....

не е за радување додека не видам победа се е рамно на поразСе вратија во живот 45 минута![]()
не е за радување додека не видам победа се е рамно на пораз