авион чиста работа, од Косово, или Албанија.. нема потреба од малтретирање со автобус... ниту пак да идеме до Софија со автобус па од таму со авион до Милано......Папилон се изгор изгор скапи, ја за Мадрид кога барав билети, они ми излегоа со понуда од 1000 евра и тоа втора или трета класа беа билетите, а нивната цена ( онаа оргиналната ) беше меѓу 200 и 300 евра, а рачунај дека прва класа билет на црно начекав за само 500 евра 10м од терен ( 2 земав за 1000, што значи 2 од прва класа е исто ко еден од Папилон за втора или трета класа ).
Ja не би ви советувал преку овие да идете, ја 90% ке идам за Милано али пак у сопствена режија, се зависи од расположение зашто ако у случај се хаос до тој дел од сезоната, незнам дали ке вреди над 2000км пак да поминуем, т.е. скоро 3000 ке фати Скопје - Милано - Скопје. Без еуфорија, тешко пак таква жртва да се прави ...
12 Sun, Nov 14 2010На кој датум играме со Милан?
Најмал проблем е тоа, да имаше место немаше ни да плаќаш али фул хаус ке сум у кола, шанса нема за место, а за карта ја уште од сеа иам пратено абер за истото, најмал проблем ке ми биде тоа, формата на Интер е најголемиот.Па дај ако планираш да идеш,кажи да се договориме ке идеме заедно.Делиме трошоци,само карти дали ке најдеме таму.
Ја кога би идел, би го шкртнал тоа ноќевањето и би се журкал цела вечер у Милано и сабајлето би отишол на пица и после директно у авионЕве ја варијантата што ви ја кажував еднаш:
Значи, превозот е преевтин, оди до аеродромот кај Бергамо. Во Бергамо има апартмани многу евтини и превоз до Милано секој час, а чини 10 евра. Потребно е едно ноќевање. Значи:
- Превоз до Софија _______ евра
- Софија до аеродром _______ евра
- Софија - Милано 35 евра
- Ноќевање во Милано или Бергамо _______ евра
- Превоз од Бергамо до Милано _______ евра
- Карта за натпревар _______ евра
Никогаш не би одел преку агенции, имате информации за се, може да се резервира и хотел и авионска карта со картичка... Многу е поевтино, нема никој да ве дере. Имајте во предвид дека картите ќе поскапуваат како ќе поминува времето. Побарав инфо и за Приштинскиот Аеродром не гледам превоз до Милано, иако пред некое време имаше. Ако најдете, уште подобро од таму.
Грев ми е више да ги дупам Јувенташите у клас....Јувентус - Лех Познањ 0:2
Навикнати се више ...Грев ми е више да ги дупам Јувенташите у клас....
не е за радување додека не видам победа се е рамно на поразСе вратија во живот 45 минута
Јас со ваков потпис ни до продавница не идам, не па на форум.не е за радување додека не видам победа се е рамно на пораз