Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Па после повредата на Пандев не е најверојатно луд да се потпре на Кутињо и Бијабиани.

Него да ве прашам нешто, беше ли Пандев меѓу најлошите против Твенте и во другите натпревари, или со еден збор очаен? (се расправам со едни па ми треба и ваше мислење)
За мене не е од најлошите, ама очекував да игра далеку подобро, ама тешко ќе го видиме тоа ако продолжи да игра како крило.. Ако сте приметиле само Пандев може да игра на повеќе позиции во нападот, па дури и во средина, нешто како што го користат занети.
Не знам за вас ама јас стално гледам статистика кога играме во ЛШ, не е најбитна статистиката ама сигурно и тоа покажува нешто. Еве како што памтам ето имаше претрчано само 1,5 км повеќе од Пандев а играше 30 мин повеќе. Марига има најмногу пасови итн.
За тие што не знаат, нека отворат официјална страна на ЛШ, и после во matches centre e statistikata. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/index.html

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ахам, значи у право сум бил :)

Остај тоа, никој не гледа колку лошо игра Камби на пример, али он е со репутација па не може да се плука по него. На мечот со Твенте често стоеше во линија со Марига а и до двајцата играчи и беа буквално затворени, ни да повлече внатре, ни да отвори простор за друг играч. Ова е се до Рафа, иста формација али подруго играат играчите, изгледа не може да сфати дека оваа формација не е за против слаби екипи.

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Дечки бев да прашам во Папилон за понудата за Интер-МИлан!21.000 со 2 вечери нокевање,значи платен билет и превоз и хотел.Седиштата се негде 3ти ринг.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Не дај боже да се падниме со Мадрид..не дека кој знае колку се плашам од Роналдо и Озил туку Мур ќе не прочита како селски буквар и играчите ни ги знае на памет...за да го победиме мадрид ќе ни треба виша сила или ненормална среќа....
А што, да освоиме ЛШ ама да чекаме Реал и Барселона некој друг да ги елиминира? :) И за тоа е потребна виша сила :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Дечки бев да прашам во Папилон за понудата за Интер-МИлан!21.000 со 2 вечери нокевање,значи платен билет и превоз и хотел.Седиштата се негде 3ти ринг.
Со автобус се иде така?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Го омаловажи Ибра а во исто време заборави дека тој направи ист таков потег со тоа што стана тренер на Реал, а пред 11 години изјави дека Барса му е во срцето додека работеше таму како помошник тренер. Тука да не спомнуваме што со години се мести за наследник на Фергусон во Манчестер а претходно работеше во Челзи.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Го омаловажи Ибра а во исто време заборави дека тој направи ист таков потег со тоа што стана тренер на Реал, а пред 11 години изјави дека Барса му е во срцето додека работеше таму како помошник тренер. Тука да не спомнуваме што со години се мести за наследник на Фергусон во Манчестер а претходно работеше во Челзи.
Неможеш да споредиш Ман и Челзи со Интер и Милан бидејки ова се градски ривали!!!!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Најди ја изјавата и врати се за дискусија :smir:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
а никој не спомнува како го гледаат Мурињо Каталонците??? како еден обичен преведувач.... се гледа дека и тие знаат да ценат

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Точно е тоа дека многу го омаложуваа па кој и да е ќе им врати. Ждрепката сакаше да се сретнат неколку пати и нормално медиумите направија вистинска војна. Сепак, во изјавата Мурињо не вели дека не би отишол во конкурентен клуб, јавна тајна е дека посакува еден ден да го наследи и Фергусон во Манчестер. Само дека не сака да оди во Милан, а и јбг, млад е за таму, можеби на 70 и нешто таман ќе биде, Пато ќе биде капитен тогаш... :pos:

Енивеј, респект за Бианконеро затоа што на форумов обично се дискутира од памет, добро е вака кога некој има аргумент за тоа што го зборува.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Папилон се изгор изгор скапи, ја за Мадрид кога барав билети, они ми излегоа со понуда од 1000 евра и тоа втора или трета класа беа билетите, а нивната цена ( онаа оргиналната ) беше меѓу 200 и 300 евра, а рачунај дека прва класа билет на црно начекав за само 500 евра 10м од терен ( 2 земав за 1000, што значи 2 од прва класа е исто ко еден од Папилон за втора или трета класа ). :)
Ja не би ви советувал преку овие да идете, ја 90% ке идам за Милано али пак у сопствена режија, се зависи од расположение зашто ако у случај се хаос до тој дел од сезоната, незнам дали ке вреди над 2000км пак да поминуем, т.е. скоро 3000 ке фати Скопје - Милано - Скопје. Без еуфорија, тешко пак таква жртва да се прави ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom