Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Муабетов е сега да се контраш со Syn и да го убедуваш дека Бенитез бил бог за Лео, но ајде...

Како прво, треба да имаш принцип и карактер да не бидеш сончоглед и да се демантираш самиот себеси во рок од 24 часа.

Второ, знам дека кога ќе го спомнеме Бенитез и нешто лошо кажеме за него реагираш како да сме ти опцуле роднина, но барем еднаш биди реален и признај дека Бенитез не внесе во овие гомна од кои Леонардо колку-толку не извади. Да беше Бенитез сеуште тренер ќе се боревме со Удинезе и Јувентус за место во ЛЕ.

Трето, што сакаш да каже, го обвинувам Цезар? Па лани Мурињо по оние грешки со Рома, Фиорентина и Челзи не го обвини, не па сега Леонардо по неговата прва грешка сезонава. Кастелаци да брани? Или Орландони?

Четврто, Лео добро ја постави тактиката (со оглед на играчите кои ги имаше), не дека Баерн беше кој знае колку конкренти, проблем без замените. Но потсетување дека ниту Ван Гал не направи замена освен онаа принудната. Само околу тоа би можел да му замерам. Интер шанси имаше, но не успеа да ги искористи.
Ауу, воопшто, затоа ништо не му вратив на Син, за да не почнуваме дебати кој е подобар како тренер, Лео е на почеток од кариера, има време да се докаже или откаже од тренерската позиција.

Добро, во прво си дека требало да си има принцип, али преку таквото за тоа дали била или не лузерка и неговата изјава. Зашто сте како македонскиве политичари. Некој ќе каже лошо за сегашниов, ќе дојде тој и ќе каже а вие што крадевте, и така у круг. Спомнав негде јас дека Бенитез беше подобар? Го споредив со Бенитез? Кој го ебе Бенитез, баталете го, отиде и минатато, ако се тешиме дека секој нареден ќе биде подобар од Бенитез(за делот од резултатите) никогаш нема да освоиме ништо.

Не реков дека сакам да каже да го обвини Цезар, воопшто и не беше крив, сите знаеме дека опасни шутеви испраќа Робен, а Цезар често си ја одбива така топката, тука дефанзивците се до негде криви но ни тие не се криви. Јас не го кривам ни Лео за голот, го кривам за тиња формацијата и тиња игра против ваков тим. И каква врска има Бенитез со утакмицава од ЛШ против овие што примаат 4 гола од Нирнберг во Германија и што еден Дортмунд со просек на играчи во години од 22 е 20 бода пред нив.

Лео има уште фурни да јаде за да ја достигне катастрофата на Рафа. Тоа што ние го критикуваме денес си го заслужи. Во никој случај тоа не го вади Рафа од гомната и да ни беше тој тренер, немаше ни да ја гледам утакмицава.

НЕ ГО МЕШАЈТЕ РАФА, НЕ БИДЕТЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАРИ.

Сериозно, не го споредувам ни јас Лео со Мурињо ако веќе тераме да биде Лео добар, не го споредувам ни со Рафа, го критикувам поради изјавата и поради тактиката и одличните замени. Зарем не смеам повеќе тоа да го направам а да не го спомнете Бенитез сите? Сериозно?

Дај сега не не вози, во секој пост ти го читаме Рафа, ако не го спомнеш не значи дека масло пиеме. Она „најлузерска изјава“ кога го прочитав одма ми беше јасно затоа ти реплицирав. Ја читав и нема ништо лузерско во изјавата, наспроти изјавите на Бенитез за карактерот...

заебанција настрана
одете вкладилница и играјте 2ка

абе мн сум сигурен дека ќе испаденеме од баерн
а мн ми е за 2ка оваа нз оти
можеби 0 1

муабетот завршува тука
ништо фазла не кажувам

само уште сликава која е добив од кинеска мафија!
http://i73.servimg.com/u/f73/14/03/85/39/2011-047.png
значи 5 звезди е најјако!
и да.. е изиграв 2ка за 4000денари

@Бене

Сам себеси се демантираш.

Го критикуваш Лео поради лузерските изјави, а го бранеше Рафа со изјавите дека „задоволен бил од карактерот на тимот по двата примени голови против Киево“...

П.С. Пишувајте сите да се отарасаме од темава више. :)

Муабетов е сега да се контраш со Syn и да го убедуваш дека Бенитез бил бог за Лео, но ајде...
Да ми исцица некој 99% од мозоков, со тој 1% останат нема да бидам убеден во спортивното, пишав и на форумов, еден бивши скаут и човек со тренерско искуство од само една година им покажа на сите фанови на Интер што всушност го водело тимов од Јуни до крајов на оваа година. А кога ќе ми текне имаше 1 овде фан на Ливерпул ме убедуваше дека и Мурињо да останел исти ќе биле резултатите а и бројот на повреди ... ах, форум, единственото место каде што можеш да се избламираш тешко и к*р да те боли зашто ипак, скриен си зад ник и аватар и не постои можност да те посочуваат со прст, да ти се смеат а и да те избегнуваат од што имаш простачка аура.

зошто да не грешам случајно, кажими еден класичен одбранбен со кој игра баерн тимошчукчукчук или бадвајзер кој од кој потуп

Можеби Тимошчук не е класичен дефанзивец, но заврши добра работа. И на таа наша одбрана што ја нарекуваш полоша од таа на Бари вие не успеавте да постигнете гол:toe:

Мислам дека Лео не е крив незнам зашто го кривите ,многу лесно ќе беше подруг резултатот да влезеа тие на Ето или Камбиасо и Маикон и чао пријатно Баерн,ама се дешава.

Можеби Тимошчук не е класичен дефанзивец, но заврши добра работа. И на таа наша одбрана што ја нарекуваш полоша од таа на Бари вие не успеавте да постигнете гол:toe:
одвратно, нелии

НЕ ГО МЕШАЈТЕ РАФА, НЕ БИДЕТЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАРИ.

Сериозно, не го споредувам ни јас Лео со Мурињо ако веќе тераме да биде Лео добар, не го споредувам ни со Рафа, го критикувам поради изјавата и поради тактиката и одличните замени. Зарем не смеам повеќе тоа да го направам а да не го спомнете Бенитез сите? Сериозно?
Со самото тоа што го криткуваш Лео за "' лузерска '' изјава ти се навраќаш индиректно на Рафа бидејќи токму Ти беше тој кој го бранеше Рафа од многуте критики, а една од тие критики беа и оние мегалузерски изјави дадени во неколку наврати.
Затоа, ако веќе не ти сметаа тие изјави, ти реков, нема зашто оваа изјава да ја нарекуваш лузерска, ако тие на Рафа не беа лузерски ондак ова ехеее, според твоите критериуми е фантастична, мада, ја неам замерка на тоа што Лео сега го кажа, имам замерка на тоа како се однесуваше во вториот дел од мечот.

Дај сега не не вози, во секој пост ти го читаме Рафа, ако не го спомнеш не значи дека масло пиеме. Она „најлузерска изјава“ кога го прочитав одма ми беше јасно затоа ти реплицирав. Ја читав и нема ништо лузерско во изјавата, наспроти изјавите на Бенитез за карактерот...
Пастирав изјава на Леонардо, сигурно мислам на лузерска изјава на Леонардо, и пак го спомнуваш Бенитез кој ниту ми е омилен тренер ниту татко.
Има, за мене има лузерско, не е лузерско да кажеш дека играчите покажале карактер а на терен биле 3ца младинци, лузерски е да кажеш дека не кривиш никого а уствари самиот си крив и нигде тоа не го спомнуваш дека си утнал со замените или тактиката. И најинтересното, чекале контра напади, изгледа слабо учел од Мурињо со оглед на тоа што он играше контра напади со Пандев и Ето по крилата, со Снајдер како дистрибутер на топки и Милито во напад. А сега :)
@Бене

Сам себеси се демантираш.

Го критикуваш Лео поради лузерските изјави, а го бранеше Рафа со изјавите дека „задоволен бил од карактерот на тимот по двата примени голови против Киево“...
Одговорив погоре за карактерот, мада ни таму не сум го бранел, никогаш не сум ви реплицирал за изјави(или можда некад, за дел од нив), сум се контрирал за вашите критики за тактиките на Рафа и за повредите. За изјавите никогаш, не ми ставајте се во уста.

Мислам дека Лео не е крив незнам зашто го кривите ,многу лесно ќе беше подруг резултатот да влезеа тие на Ето или Камбиасо и Маикон и чао пријатно Баерн,ама се дешава.
Го кривиме зошто не се обиде да игра на победа, зошто направи една измена и таа беше принудна, затоа што одигра плашливо. А тоа дека можеше да влезе, можеше, ама немаше така да бидат на место работите, така ќе се лажевме дека се било супер. Можеше и Ранокиа да погоди во 1ва минута може ќе тепавме 3-0, кој да го знае, топка е. Ама факт е дека вака работите се на место, Баерн повеќе сакаше да победи, и победи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom