Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е лузерско да кажеш дека играчите покажале карактер а на терен биле 3ца младинци
ЛУЗЕРСКО Е па и да има 8 младинци на терен, карактерот нема врска со тоа. Карактер е кога се враќаш од изгубена ситуација, правиш шанси, гаѓаш стативи па макар и не го свртил резултатот, си ја свртил играта. Ние бевме мизерија тој ни кажуваше за некаков карактер.

Добро прочитав за 3-цата младинци не мора да болдираш.

Не е лузерско да кажеш дека играчите покажале карактер а на терен биле 3ца младинци.

И кога вие ме влечете за јазик, како да не го спомнам Бенитез? Вие го почнувате тој муабет за Бениетз, не го спомнав јас. А дали сум помислил, како може да помислам на друг тренер кога зборам за Леонардо :)

Ај, си имав што да кажам, понатака само ќе вртиме у круг никогаш нема да се докажеме.

Да сме некои деца и прв пат да го отвараме форумов можда и ќе не убедеше дека немаше иронија во твојот пост со лузерската изјава на Лео. Според тебе, оваа изјава на Леонардо е лузерска, а карактерните на крофнарон биле мотивирачки.

Мислам, самиот се фати во иронијата, а сега сакаш да се извадиш со младинците, македонските политичари, поддршката и сл...

Со Тотенхем немаа 3ца младинци на терен, а и со Киево, таму му се свиѓал карактерот покажан при 2-0 за противникот ...
Од една страна е смешно, ама пример, да се работеше за Милан или Јувентус, вака ич не е смешно, трагично е и ко што реков, апсурдно, поготово кога ќе ти текне дека и двата тима го декласираа Интер.

Види, како и да е, факт е дека најслаб дел на Баерн е одбраната и факт е дека Интер наместо да направи максимален притисок врз одбраната, таму кај што е најслабо, повеќе се секираше за Робен и Рибери и натпреварот се играше онаму каде што Баерн е најдобар. Многу повеќе притисок ќе направевме со Пандев или Кутињо напред, и ако Камбиасо играше поназад а Тиаго Мота се уфрлаше во нападот. Тогаш сигурен сум дека натпревар како денешниот ќе завршеше 5+, па и да изгубиме да не ми е криво.

Дефинитивно дека во овој состав на Баерн, одбраната е најслаба алка. Тоа е факт. Но некогаш треба да знаеш како да ја поставиш играта, и до некаде да те прати спортска среќа (нели среќата ги прати храбрите), и некогаш тие што се релативно најслаби во тимот (пишувам релативно, пошто вечерва тие изиграа многу подобро и од Рибери и од Милер и од Гомез), да изиграат ѕверски и премотивирано. Така се добива натпревар.

ЛУЗЕРСКО Е па и да има 8 младинци на терен, карактерот нема врска со тоа. Карактер е кога се враќаш од изгубена ситуација, правиш шанси, гаѓаш стативи па макар и не го свртил резултатот, си ја свртил играта. Ние бевме мизерија тој ни кажуваше за некаков карактер.

Добро прочитав за 3-цата младинци не мора да болдираш.
За мене не е, зашто биле младинци, без разлика на играта, да им кажеш на Оби, Кутињо, Бираги, Наталино и компанија по натпреварот: Лошо одигран натпревар, младите потрфлија, не покажавме карактер итн... како тоа ќе делува? Мое мислење, не сум психолог за да оценам како тоа ќе делува врз нив.

За мене не е, зашто биле младинци, без разлика на играта, да им кажеш на Оби, Кутињо, Бираги, Наталино и компанија по натпреварот: Лошо одигран натпревар, младите потрфлија, не покажавме карактер итн... како тоа ќе делува? Мое мислење, не сум психолог за да оценам како тоа ќе делува врз нив.
Ај ај... :)

И сега Оби, Кутињо и Бираги ти се оправдување? А што станува со легенди како Занети, Кордоба, Станкович, Милито, Снајдер и ред други? Си играл ку*от Бенитез со нив само да не делува психолошки на некои младинци кои утре ќе завршат во Аталанта или Комо на позајмица?

а што изјави лео ?? за што се запнавте дека е лузерска изјава?
баш ме интересира што изјави?

Оставете фудбал дечки избори се ближат....Forza Nikola or Forza Branko you'r choise:)
И едниот и другиот у три лепе да идат... Кај сум изнервиран од поразов уште тие двајца ми фалеа во главава. Среќа имам хајнекен... :)

--- надополнето ---

Дека јадевме гомна за лузерските изјави на Рафа, Бенеамата сега сака да ни врати :)

Местена била утакмицата, дојава од Тајван му била.

јас си реков од германија му е од франкфурт

И едниот и другиот у три лепе да идат... Кај сум изнервиран од поразов уште тие двајца ми фалеа во главава. Среќа имам хајнекен... :)

А ти вчера вечерта Пила двојката ја гледаше и сега се прајш на три и пол:tv:?

Дека не го кривел Цезар за голот :pos: Кој му дал право не знам да го спомне Цезар за виновник, прво нека си погледне кај себе па нека збори за кој сака друг играч од тимот, но со оглед на тоа што никој од тимот не одигра лошо, дури ни Киву, вината е кај ....
Дека јадевме гомна за лузерски

А ти вчера вечерта Пила двојката ја гледаше и сега се прајш на три и пол:tv:?
Не бе гледав Fringe прва епизода, тоа да ти било нешто со паранормални работи. Вечерва којзнае што ќе сањам, ќе ме прогонуваат Рафа и Бене :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom