Катанија се незоден тим,али Ето се врќа така да би требало да ни биде полесно!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2.00 со Катанија
и мене после 15 год. ми се падна, додуша не се ни надевав, не го ни проверив лебчето, загризав како бојник-пченка, заби ќе искршевГлеам у темана " Кај кого се падна паричката ", на сите Интераши им се паднала паричката, само мене не :S
Кај Господ се падна... или сум фејк Интераш или Господ, па сеа вие видете.
Фала што ни направивте услуга да се одлепиме и од Наполи![]()
Да да, акцијата за првиот гол уз завршницата на Мота беше, кхм, censure ! Eден од поубавите голови сезонава, може и еден од најдобрите на Интер до сеа у Серија А, не претерувам.
Aли а имаш бразилец на клупа, бразилциве под дифолт играат, дури и Маикон, најдобра негова партија сезонава, и пазете, прва негова асистенција во оваа сезона ...
п.с. А и Киву не беше лош, поготово у второ, имаше неколку одлични интервенции.
п.с. А и Киву не беше лош, поготово у второ, имаше неколку одлични интервенции.[/QUOTE]па примивме гол ради него.. не може полошо од тоаAли а имаш бразилец на клупа, бразилциве под дифолт играат, дури и Маикон, најдобра негова партија сезонава, и пазете, прва негова асистенција во оваа сезона
сеа марсо нека размисли колку известувања за цитат му стасаа на Mercenary![]()
па примивме гол ради него.. не може полошо од тоап.с. А и Киву не беше лош, поготово у второ, имаше неколку одлични интервенции.
сеа марсо нека размисли колку известувања за цитат му стасаа на Mercenary![]()
ваков "ПРЕОКРЕТ" у првенство да праиме