Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Катанија се незоден тим,али Ето се врќа така да би требало да ни биде полесно!

167217_1382825509853_1808450532_751268_1881686_n.jpg

:kesa:

Глеам у темана " Кај кого се падна паричката ", на сите Интераши им се паднала паричката, само мене не :S
Кај Господ се падна... или сум фејк Интераш или Господ, па сеа вие видете.
и мене после 15 год. ми се падна, додуша не се ни надевав, не го ни проверив лебчето, загризав како бојник-пченка, заби ќе искршев :)))

--- надополнето ---

Фала што ни направивте услуга да се одлепиме и од Наполи :)

нема да ни се заблагодаруваш во Март :)))

--- надополнето ---

Да да, акцијата за првиот гол уз завршницата на Мота беше, кхм, censure ! Eден од поубавите голови сезонава, може и еден од најдобрите на Интер до сеа у Серија А, не претерувам.

нешто слично лани против ББилан. исто Смота даде гол, акција "притаен тигар-скриен змеј", со примеси од "гулаб на гран" :)

Aли а имаш бразилец на клупа, бразилциве под дифолт играат, дури и Маикон :), најдобра негова партија сезонава, и пазете, прва негова асистенција во оваа сезона ...

п.с. А и Киву не беше лош, поготово у второ, имаше неколку одлични интервенции.

па примивме гол ради него.. не може полошо од тоа :) за голот он не скокна, и тој си го закова

сеа марсо нека размисли колку известувања за цитат му стасаа на Mercenary :)

Aли а имаш бразилец на клупа, бразилциве под дифолт играат, дури и Маикон :), најдобра негова партија сезонава, и пазете, прва негова асистенција во оваа сезона
п.с. А и Киву не беше лош, поготово у второ, имаше неколку одлични интервенции.[/QUOTE]па примивме гол ради него.. не може полошо од тоа :) за голот он не скокна, и тој си го закова

--- надополнето ---

сеа марсо нека размисли колку известувања за цитат му стасаа на Mercenary :)

хаха абе не е до мене, не можев да го цитирам Син, нешто преполно сандачето.. а ја упорен :)

п.с. А и Киву не беше лош, поготово у второ, имаше неколку одлични интервенции.
па примивме гол ради него.. не може полошо од тоа :) за голот он не скокна, и тој си го закова

--- надополнето ---

хаха абе не е до мене, не можев да го цитирам Син, нешто преполно сандачето.. а ја упорен :)[/QUOTE]

За голот на анализата на Скај Италија , за виновни ги кажаа Маикон што не скокна и Камбијасо што од прва статива отиде назад . Ако има некој линк нека стаи ќе видиме сите заедно уште еднаш

Христос се роди! Интер освои навистина освои!Иначе нека ни е за многу години празникот,и оваа година здравје сите во Милано да идеме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom