Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морам да го пофалам нашиот најебачки член од фан клубов,кого сите женски го посакуваат !
Кирца брат зошто ќутиш бе да му ебам матер,дека си баран ебач ??
Колку кандидатки има за да бидат со тебе,а ти ќутиш ццц...

Клиииииииииик

Морам да го пофалам нашиот најебачки член од фан клубов,кого сите женски го посакуваат !

Клиииииииииик

Toa ти е од лани, за 2010 :pos:

Реков уште попладне дека не се плашам воопшто од Наполи. Едноставно на гостински терен во дерби дуел речиси да ги немам видено да изиграат на ниво потребно за победа.

Сеуште мора многу да се подобрува формата на тимот, но ова денес дава надеж дека може да се сменат работите во вторава полусезона. Ако ништо друго играчите покажаа мотивација и желба за надигрување.

Мота најдобар играч на теренот, но и Станкович и Камбијасо добро ја контролираа средината во поголемиот дел од натпреварот. Занети уште еднаш одличен, Пандев исто така изигра доста солидно (мислам дека игра многу подобро кога го нема Снајдер), а Милито беше катастрофален.

Во врска со односот играч - тренер, и мене секогаш ме нервираше дебелиот што ни на мртво плаче ни на живо се смее. Тимот дава гол, тој се мурти и запишува нешто во тоа тефтерот.

Клиииииииииик
Како ти текна на таа тема да отидеш жити све,еднаш пишав на таква тема и ме најдоа:pos:

Ајде и од мене Честито сефте победа за 2011 ,, играчите беа многу мотивирани , Лео имаше добра поставеност на играта. Офанзивно со истурање на бековите и многу агресија на средина,, секоја чест мајсторе многу пријатно ме изненади.Малце бев скептик за Лео но речиси целосно ме демантираше,, идеме во серија победи.... :)

и Христос се Роди... за многу години нека е . :)

Како ти текна на таа тема да отидеш жити све,еднаш пишав на таква тема и ме најдоа:pos:

"Ја раздвижив темава,каде одам све раздвижувам ретки се како мене!" - :pos::pos:

Честито победа.

Kastelaci e kriv za golot. Aj ovie go ostavija sto go ostavija toa dzudzeto da upati udar so glava kon golot, ama pazete ja reakcijata na Kastelaci, onaka samo gledajte dali imase potreba da skoka kako retardiran? Skok vo mesto i demek nekoja forma so teloto dur e vo vozduh pravi demek eve se obidov da ja fatam. Druga rabota e Kordoba, slabo izigra, e treta rabota e Milito so Pandata, mozebi ne se tolku uigrani zaedno ama i nemaa ista zadaca, Milito bese onaka epten najisturen vo napadot, pandev igrase CF onaka malku ponapred od Deki malku ponazad od Milito, zig-zag bea trojcata, ama osamen bese Pandev (Maikon kriv za ova) trebase da ima nekoj celo vreme do nego za da imaat one-two podavanja.

Se na se, solidno izigrano, ovoj Inter go tepa so 20 razlika Interot na Rafa.

Snajder, Eto, Ranokija, Cesar, eheeeee, samo da prodolzime vaka da igrame.

Тhey call him "Kireeeeeeeee" :D He has the women .... остатокот го знаете ? Ако не ...глејте го Мачете !

Teшки се тие удари Крејзи, денес беше еден од оние мечеви каде Кастелаци не грешеше, и Цезар примал вакви голови од корна, а и бетер, башка, правиме муабет за втор голман кој е антика, не можеме од него да очекуваме да има страшен рефлекс во вакви ситуации. Самиот убаво кажа, џуџе, таков играч не смее да припари до топка при корни а не па уште и да шутира и да постигне гол, на друго место беше вината, Кастелаци бар у овој меч беше сигурен, без грешка, поготово у второ, ко и цел тим.

Али мерак ми се направи што најопасните играчи на Наполи не се видоа, поготово Кавани, шанса ако не се лажам немаше за гол, у џеб беше ставен.

А Ето го чекам бетер од новава година што ја чекав, со него друга приказна ке гледаме, само овој формат да остане, одлично делува екипата вака, големо браво има Лео за ова, Рафа Мунтари или Оби ке ги играше ко крила али 4231 мораше да се тера без оглед на се, башка вака го добиваат и џокерот на клупа, Пандев.

Пратете ги коментариве после утакмицава

Диего Милито :
The Club World Cup has galvanised us, as has the change of coach - Му требало на човеков нов тренер

Капитано Занети :
I have a lot of respect for him and I've known him for 10 years. Our Foundation came about after a dinner we had together that went on until 5 am; we have a great relationship. We've worked very well in training with him this week and we're determined to prove ourselves again

Фондација си имале колку што можев да разберам , и се во одлични односи . Поправете ме ако грешам

Кордоба :
I was really motivated to do well and I did
This result is very important for Leonardo too, it allows him to understand what we want to do, which is win. Leonardo has the right methods, and the right setup: he is gifted as a coach and we want to give him the possibility to achieve plenty of satisfactions

Мота :
I am happy for the team, for Leonardo, and for the fans. I am getting to know Leonardo now, he’s a great person: the win was important for him too, he arrived with humility and intelligence, he’s a fantastic person

Му требаше освежување на тимов , какво такво

Христос се роди,навистина се роди.....за многу години нека ни е празникот на сите православни христијани

Он:Честито нека ни е победата и добро тргнавме во новата година..ме радува тоа што овој дуел го добивме рутински и без многу натегање посебно за противник како Наполи..сеуште стојам на ставот дека играчи барем во офанзивниот дел во средината ни се потребни и се надевам дека овие дена Санчез или некој друг ќе биди ангажиран и Лео ќе има повеќе избор во нападот посебно после февруари кога следат пеколните настапи во ЛШ...како што напоменав кон крајот на првиот дел оваа игра што ја прикажа тимот премногу ме потсетува како во времето на Манчини што е донекаде позитивна одлика за тимот..немаше премногу идеа во нападите колку што имаше конркетност и желба од играчите....рано е да се оценува играта на тимот во првиот натпревар на Лео како тренер..со Катанија не ни преостанува ништо друго освен да се оди на победа и само победа!

утре ко ќе го сликам ливчето со интер Сингл има глата да ве заболи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom