_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Кире димни купи, а не па пиво. Не се секирајте...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така е бе брат,барем сеа иам за трошење матура ми беше се напунив пари!!!Ја за димни дадов 2,500 па за пиво ли е проблемКире димни купи, а не па пиво. Не се секирајте...
Занего повеќе ниеден збор нема да трошам.
Цела година го критикував, но никогаш нереков да си заминет. Во неколку постови пишав дека Мурињо би се согласил да останет во Интер до крајот на неговиот живот.
Моите согледувања се следни:
ПОЗИТИВНИ - тренер кој воведе дисциплина, ред и најважно победнички менталитет. тренер кој несакаше пораз, тренер кој вербално никој неможеше да се носи со него, ај што тренерите ги имаше замолкнато, тоа го правеше и со газдите на противничките клубови. Човек кој знаеше што треба да си сработи од неговиот договор.
НЕГАТИВНОСТИ:
Често пати неговите трансфер барања биле промршена работа, човек кој не си стои на збор, човек кој не понижи и покрај тоа што сите го прифатија од МАКСИУМ - Масимо Морати, сите играчи, сите навивачи на Интер.
Знам дека после кратко време ќе заборави на Интер, иако не верував но кога го видов видеото кога бил во Барса и неговата изјава, истото ќе го направи после некое време и за Интер. Не е оправдување дека барал нов предизвик. Зарем има поголем предизвик прв да бидеш што си одбранал титула со иста екипа.
Со еден збор, тој одсекогаш си го сакал Реал Мадрид, инаку немам друго објаснување, да прифатеш помала плата, да прифатеш да си во клуб кој нема да ти даде одврзани раце ни со кој состав ќе настапеш на теренот. МУРИЊО го сакал РЕАЛ МАДРИД, а нас не убедува спротивното.
Само едно ќе ве уверам дека и Мурињо до в година како Ибрахимовиќ ќе праша дали се вклопува во плановите на Интер.
Сега ги оправдувам некој фанови на форумов што го критикуваа Ибра. Истата приказна се повторува и со Мурињо.
Прв пат се случува тренер да не напуштил по негова воља, досега на сите тренери им удираше Максиум Морати клоца.
МАКСИУМ - Целосното име на Морати.
Така е бе брат,барем сеа иам за трошење матура ми беше се напунив пари!!!Ја за димни дадов 2,500 па за пиво ли е проблемМоже да падне собиранка за тројнава круна негде,ова еднаш се дешава па може да се прослави во некоја кафана со мезе,скара и.т.н П.С Коа ке има светско може таман на раат негде да седенеме да го изгледаме Бразил(Маикон,Лусио,Цезар)
Ние сме Internazionale и ќе ги гледаме сите во светсково :tv:![]()
А ке навиваме против Италија и Аргентина ?)
abe so napravivte,najdite li trener ili se uste ste bez trener![]()
Да не може некој да го најде торент финалето?
Само да е со англиски коментатор...