Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Кире димни купи, а не па пиво. Не се секирајте...

Кире димни купи, а не па пиво. Не се секирајте...
Така е бе брат,барем сеа иам за трошење матура ми беше се напунив пари!!!Ја за димни дадов 2,500 па за пиво ли е проблем:toe:Може да падне собиранка за тројнава круна негде,ова еднаш се дешава па може да се прослави во некоја кафана со мезе,скара и.т.н П.С Коа ке има светско може таман на раат негде да седенеме да го изгледаме Бразил(Маикон,Лусио,Цезар)

Занего повеќе ниеден збор нема да трошам.
Цела година го критикував, но никогаш нереков да си заминет. Во неколку постови пишав дека Мурињо би се согласил да останет во Интер до крајот на неговиот живот.
Моите согледувања се следни:
ПОЗИТИВНИ - тренер кој воведе дисциплина, ред и најважно победнички менталитет. тренер кој несакаше пораз, тренер кој вербално никој неможеше да се носи со него, ај што тренерите ги имаше замолкнато, тоа го правеше и со газдите на противничките клубови. Човек кој знаеше што треба да си сработи од неговиот договор.
НЕГАТИВНОСТИ:
Често пати неговите трансфер барања биле промршена работа, човек кој не си стои на збор, човек кој не понижи и покрај тоа што сите го прифатија од МАКСИУМ - Масимо Морати, сите играчи, сите навивачи на Интер.
Знам дека после кратко време ќе заборави на Интер, иако не верував но кога го видов видеото кога бил во Барса и неговата изјава, истото ќе го направи после некое време и за Интер. Не е оправдување дека барал нов предизвик. Зарем има поголем предизвик прв да бидеш што си одбранал титула со иста екипа.
Со еден збор, тој одсекогаш си го сакал Реал Мадрид, инаку немам друго објаснување, да прифатеш помала плата, да прифатеш да си во клуб кој нема да ти даде одврзани раце ни со кој состав ќе настапеш на теренот. МУРИЊО го сакал РЕАЛ МАДРИД, а нас не убедува спротивното.
Само едно ќе ве уверам дека и Мурињо до в година како Ибрахимовиќ ќе праша дали се вклопува во плановите на Интер.
Сега ги оправдувам некој фанови на форумов што го критикуваа Ибра. Истата приказна се повторува и со Мурињо.
Прв пат се случува тренер да не напуштил по негова воља, досега на сите тренери им удираше Максиум Морати клоца.
МАКСИУМ - Целосното име на Морати.

Думане со овој пост те прогласувам за неарен. ТЕБЕ НЕШТО ТИ ФАЛИ !!!!
1. Кажи ми еден тренер што не утнал трансфер????
2. Дали под понижување спаѓа и тоа што сите ние можеме да кажеме дека сме европски шампиони???
3. Друго објаснување немаш затоа што толку ти сече и само плукаш по оној кој направи историја со Интер !!!!!
4. Кој кур ќе те праша тебе дали до година да го примат Мурињо назад???? Јас гарантирам дека само ти не би бил среќен со таква одлука!!!
5. Максиум Морати им удираше клоца на тренерите неспособни за големи успеси со Интер!!!!!

И ај више со тој твој песимизам на куров ми се качи, обично не сум вака безобразен у постови ама да ти кажам ти го собирам цела сезона, па ме заболе '' Zanetti '' дали имаш 5 000 постови или 5.
Олабави, или тој твој песимизам искажувај го на други места не овде каде што ги замараш сите други.

П.С. Да не беше Мурињо за кој изеде гомна на повеќе наврати, не само ти сите ние уште подолго време ќе сонувавме за ЛШ.

Така е бе брат,барем сеа иам за трошење матура ми беше се напунив пари!!!Ја за димни дадов 2,500 па за пиво ли е проблем:toe:Може да падне собиранка за тројнава круна негде,ова еднаш се дешава па може да се прослави во некоја кафана со мезе,скара и.т.н П.С Коа ке има светско може таман на раат негде да седенеме да го изгледаме Бразил(Маикон,Лусио,Цезар)

Зашто Бразил?
Ќе ја гледаме Италија, ипак италијански тим сме, нели? :pos:

Ние сме Internazionale и ќе ги гледаме сите во светсково :tv::pipi:

Да не може некој да го најде торент финалето?

Само да е со англиски коментатор...

бројот 22 во серие а даде 22 голови а на 22 мај даде 2 голови форза Милито

Јас мислам дека не е до антифудбалот.... Изгледа Моџи нашол докази и ќе не прател во Серија Џ па затоа никој нејќе да се обврзува и Мурињо одма си отиде... логично нели?

Да не може некој да го најде торент финалето?

Само да е со англиски коментатор...

Го има на замунда, во HD од 16 GB. Само незнам дали е англиски коментаторот. Ако си заинтересиран, пошто незнам дали имаш акаунт таму, пишими пп и ќе ти го испратам торентот. Инаку јас го даунлоадирав (линк по пп) торент од isohunt, англиски е коментаторот, го има прославувањето, солиден квалитет и то.

Фала. На Замунда е бугарски и руски. Како и да е, овај ако велиш дека е добар ќе го симнам (само и линкот ќе го избришам)... Ми треба за да остани во колекција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom