Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе еј доста се курчите ве молам,земавте Триплете и сега прашина ке кревате....ај тишина:pipi:

ООоооо.... на некој му го тргнале банот изглеа!:smir:

Прво да ви ја честитам тројната круна на сите,оправдано каснам,водев рововска битка со нецивилизиран народ :nesum:

Сите три титули ги освоиме заслужено,оваа со Сиена ми беше најдрага титула после саботната во која плачев како пиче :pos:

За тренер кратко и јасно-Дон Фабио Капело и никој друг,после Мурињо само тој може да го одржи Интер на победнички патеки,нит Миха,нит Хоџсон,нит никој друг....
Хидинк си е лузерче,си го има она лузерското во себе како што го има Раниери,да го папне на крај убаво...

И то је то....

Околу засилувањава,според мене никој нема да си оди,а ке се доведат барем уште 2-3 засилувања,и тоа добри засилувања,не сме Реал да носиме секој,а да останеме со куров во уста :pipi:

Добро Мунтари и Кварежма слободни се,нек си ебат векот :pos:

Останува да видиме,рано е за шпекулацииве за играчи,прво тренер да се доведе,па потоа некој играч да пополни дупка...

--- надополнето ---

EДЕН Е БАЖЕ !!!!!!!!!!

Дивизија "Неписменово" :))))))

Whalecum bq Цуци :))

Уникатен олади малце да на ја викнам Уникатната да те среди :pos:

Со Русија не успеа да се квалификува на СП, со Австралија имаше 1-1 и играч повеќе со Италија прими гол во последни моменти, со Челзи имаше 1-0 и играч повеќе против Барса па пак, прими гол во последни моменто од мечот, ПСВ ама ич не ми се некој репер, и воопшто, холандската лига, па еве и Мекларен со Твенте сега освои титула таму а со Англија се посра и тоа во квалификации за ЕП. Кореа не ми ја спомињајте, едноставно погледнете хајлајтс на нивните мечеви со Италија и Шпанија и ке сватите на што се должи тој негов '' успех '' .

Не бе, ја сум категорично против носењето на овој тренер, не дека е лош, али за мене он претставува ризик и никаков гарант за успех, за разлика од него, Капело е човек кој со овој тим гарант освојува Серија А, за ЛШ више не ни праам муабет, моите апетите со ова од Мадрид се задоволени, испишана е историја, освоена е тројна круна пред мои очи, доволно ми е, можам мирно да умрам, нит нервози више планирам да имам со интеров нит ништо, уз пуканки ке ги гледам и ке уживам у нивните партии.

п.с. Исклучок нормално праи мак.репрезентација, и евентуално воскреснување на Вардар.

Овој тие најдобриот твој пост што си го запишал.
Пред да го прочитам истото го планирав да го напишам.
И јас дочекав Интер после долго време да биде на врвот на светскиот клубски фудбал.
Одсега натаму, со ќеиф ќе гледам фудбал, повеќе нема да бидам под стрес кога ќе го гледам Интер, немие битно кој ќе биде тренер, кој трансвери ќе ги реализираат.
Интер најмногу го засакав поради неговиот сопственик Масимо Морати, човек кој со сите кој биле дел од Интер останал во добри односи.
БЛАГОДАРНОСТ НА СИТЕ КОЈ БИЛЕ ДЕЛ ОД ИНТЕР ВО ПОСЛЕДНИВЕ 20 години.
Доста од моето време потрошив во следење на Интер, од натпреварите ( официални, пријателски ), па се до тренинзите кој постојано ги следев преку Интер Каналот.
Оваа мое хоби највероватно завршило, горд сум што бев дел од фановите на ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ ( фанови кој можаат да се пофалаат дека навниот фан тим во една најкриминална лига како Сериа А излегла со чисто лице ).
Честито до сите фанови на Интер, а посебно на : Адриано, meazza, Syn, Јове_Бт, The Great, Димитар, bojann1, Чекич, TonInter, Крејзи Појол, mite84, Umbra, Marso, engin90, IOsonoINTERISTA, Ibrakadabra, gos, kamiSKaZI, Kosta Interista, Ibracadabra, A-C-A-B, J.Zaneti, Dec0, kire inter, IF.AI, Илијаико, Rossi_46, martin_gerard, www wintip.tk, J.Zanetti, beneamata, Neroazuro, Штрафценегер, @ki, Sneider, 223-305, Vaskopandev, Dee Jay.....

кратко и јасно!!! тренер капело и никој друг
засилувања хамшик (по можност) и ван дер варт (моја желба како дел од трансферот на мур во реал) и еден дефанзивец (кјаер)!!!
пари има, така да...

Овој тие најдобриот твој пост што си го запишал.
Пред да го прочитам истото го планирав да го напишам.
И јас дочекав Интер после долго време да биде на врвот на светскиот клубски фудбал.
Одсега натаму, со ќеиф ќе гледам фудбал, повеќе нема да бидам под стрес кога ќе го гледам Интер, немие битно кој ќе биде тренер, кој трансвери ќе ги реализираат.
Интер најмногу го засакав поради неговиот сопственик Масимо Морати, човек кој со сите кој биле дел од Интер останал во добри односи.
БЛАГОДАРНОСТ НА СИТЕ КОЈ БИЛЕ ДЕЛ ОД ИНТЕР ВО ПОСЛЕДНИВЕ 20 години.
Доста од моето време потрошив во следење на Интер, од натпреварите ( официални, пријателски ), па се до тренинзите кој постојано ги следев преку Интер Каналот.
Оваа мое хоби највероватно завршило, горд сум што бев дел од фановите на ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ ( фанови кој можаат да се пофалаат дека навниот фан тим во една најкриминална лига како Сериа А излегла со чисто лице ).
Честито до сите фанови на Интер, а посебно на : Адриано, meazza, Syn, Јове_Бт, The Great, Димитар, bojann1, Чекич, TonInter, Крејзи Појол, mite84, Umbra, Marso, engin90, IOsonoINTERISTA, Ibrakadabra, gos, kamiSKaZI, Kosta Interista, Ibracadabra, A-C-A-B, J.Zaneti, Dec0, kire inter, IF.AI, Илијаико, Rossi_46, martin_gerard, www wintip.tk, J.Zanetti, beneamata, Neroazuro, Штрафценегер, @ki, Sneider, 223-305, Vaskopandev, Dee Jay.....

Думан ова наше хоби никогаш нема да заврши,во тоа сум уверен!Сега ајде кажи кои играчи да ги доведеме во Интер како засилувања?

а Мурињо на почетокот знаете што викаше дека имало барем 6-7 екипи подобри од Интер за освојување на Лига на Шампиони, и дека тешко ке ја освоел, ама ете ИНТЕР ја освои:vozbud:
Мурињо никогаш не кажал дека има подобри екипи од Интер , туку кажал дека сите тие 6-7 екипи имаат еднакви шанси да освојат ЛШ . А за видеото со Марко немам коментар , се надевам ќе се врати Мур некогаш во Интер ...

Прв пат седнувам дури сега во денешниов ден во форумот и начекав на еден куп а можи и два купа:pos2: добри вести...Капело за тренер тоа сите го сакаме само тој можи да не задржи на ова ниво....не знам за вас можеби сум премногу лаком но јас сакам уште една ЛШ јас сум сеуште гладен за титула за мојот омилен тим...едноставно треба на европа да му покажеме дека и без Мур можиме дека ние сме европска величина и да направиме уште една ИСТОРИЈА..можеби сум преголем оптимист гледам дури некои како да се откажуваат од hard die навивањето за ИНТЕР и нема да се нервираат кога ќе го гледаат...Syn и duman јас ви тврдам со сигурност дека грешите во вашите постови дека ќе бидите релаксирани...овие титули со сигурност ќе не направат уште повеќе да го бодриме нашиот клуб и да навиваме и да бараме титули бидејќи ги ЗАСЛУЖИВМЕ...Интер е екипа која е гладна за трофеи која немаше освоено скудето долго време а за ЛШ да не правиме муабет....едноставно со Капело како тренер и две солидни засилувања догодина одиме кон нова титула од ЛШ а за сериа А piece of cake:smir:.....Морати ја заслужи оваа слава и се надевам дека догодина ќе имаме повеќе европски круни од Барселона и Ман утд и да станиме едниствениот тим кој ја одбранил таа титула..сега веќе знаеме како се прави тоа т.е. имаме искуство......INTER ENTERNO AMORE

^
^
Незнам за тебе, ја нирвана доживеав на Бернабе, неможам да посакам нешто повеќе, тоа е врвот во клупскиот фудбал у Италија, тројна круна и тоа е тоа, едноставно ме засити. Не дека нема да навивам за Интер, али порелаксиран ке бидам, наместно 2, 1 дијазепам ке пијам пред меч. :tv:

Шала на страна, пола здравје изгубив на тимов, минимум 10 далечински управувачи го добиле префиксот покојни, 2 до 3 дисплеја од мобилни завршија во алејата на славните и тн и тн, јбг, ова е моментот кога вртам друга страница у тој поглед и почнувам од друга перспектива да го гледам фудбалот, зборам стриктно за Интер. Следна цел е 2ра ѕвезда на чие доделување планирам да присуствувам, се надевам за 2 години и со тоа дефинитивно да '' видам Се '', мада и сега видов, едноставно е бе, мирно можам да си умрам. :)

p.s. Тоа што јас имав можност да го видам сега во Мадрид, искрено им го посакувам и на остала багра хаце фанови тука, без разлика за кој клуб навиваат, ваљда тогаш ке сватите зашто е оној мој став од погоре. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom