- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Оооо,,, излезе од Хаг бе Јохан? Ај веклом бек...![]()
EДЕН Е БАЖЕ !!!!!!!!!!
Дивизија "Неписменово"

Whalecum bq Цуци

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оооо,,, излезе од Хаг бе Јохан? Ај веклом бек...![]()
Абе еј доста се курчите ве молам,земавте Триплете и сега прашина ке кревате....ај тишина![]()
EДЕН Е БАЖЕ !!!!!!!!!!
Дивизија "Неписменово")))))
Whalecum bq Цуци)
Уникатен олади малце да на ја викнам Уникатната да те среди![]()
Со Русија не успеа да се квалификува на СП, со Австралија имаше 1-1 и играч повеќе со Италија прими гол во последни моменти, со Челзи имаше 1-0 и играч повеќе против Барса па пак, прими гол во последни моменто од мечот, ПСВ ама ич не ми се некој репер, и воопшто, холандската лига, па еве и Мекларен со Твенте сега освои титула таму а со Англија се посра и тоа во квалификации за ЕП. Кореа не ми ја спомињајте, едноставно погледнете хајлајтс на нивните мечеви со Италија и Шпанија и ке сватите на што се должи тој негов '' успех '' .
Не бе, ја сум категорично против носењето на овој тренер, не дека е лош, али за мене он претставува ризик и никаков гарант за успех, за разлика од него, Капело е човек кој со овој тим гарант освојува Серија А, за ЛШ више не ни праам муабет, моите апетите со ова од Мадрид се задоволени, испишана е историја, освоена е тројна круна пред мои очи, доволно ми е, можам мирно да умрам, нит нервози више планирам да имам со интеров нит ништо, уз пуканки ке ги гледам и ке уживам у нивните партии.
п.с. Исклучок нормално праи мак.репрезентација, и евентуално воскреснување на Вардар.
Овој тие најдобриот твој пост што си го запишал.
Пред да го прочитам истото го планирав да го напишам.
И јас дочекав Интер после долго време да биде на врвот на светскиот клубски фудбал.
Одсега натаму, со ќеиф ќе гледам фудбал, повеќе нема да бидам под стрес кога ќе го гледам Интер, немие битно кој ќе биде тренер, кој трансвери ќе ги реализираат.
Интер најмногу го засакав поради неговиот сопственик Масимо Морати, човек кој со сите кој биле дел од Интер останал во добри односи.
БЛАГОДАРНОСТ НА СИТЕ КОЈ БИЛЕ ДЕЛ ОД ИНТЕР ВО ПОСЛЕДНИВЕ 20 години.
Доста од моето време потрошив во следење на Интер, од натпреварите ( официални, пријателски ), па се до тренинзите кој постојано ги следев преку Интер Каналот.
Оваа мое хоби највероватно завршило, горд сум што бев дел од фановите на ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ ( фанови кој можаат да се пофалаат дека навниот фан тим во една најкриминална лига како Сериа А излегла со чисто лице ).
Честито до сите фанови на Интер, а посебно на : Адриано, meazza, Syn, Јове_Бт, The Great, Димитар, bojann1, Чекич, TonInter, Крејзи Појол, mite84, Umbra, Marso, engin90, IOsonoINTERISTA, Ibrakadabra, gos, kamiSKaZI, Kosta Interista, Ibracadabra, A-C-A-B, J.Zaneti, Dec0, kire inter, IF.AI, Илијаико, Rossi_46, martin_gerard, www wintip.tk, J.Zanetti, beneamata, Neroazuro, Штрафценегер, @ki, Sneider, 223-305, Vaskopandev, Dee Jay.....
А што викате вие на тоа Жозе да останееЕ!! Олеее!![]()
Мурињо никогаш не кажал дека има подобри екипи од Интер , туку кажал дека сите тие 6-7 екипи имаат еднакви шанси да освојат ЛШ . А за видеото со Марко немам коментар , се надевам ќе се врати Мур некогаш во Интер ...а Мурињо на почетокот знаете што викаше дека имало барем 6-7 екипи подобри од Интер за освојување на Лига на Шампиони, и дека тешко ке ја освоел, ама ете ИНТЕР ја освои![]()