Hurin
Pokerface bastard
kung fu pandeeev[video]http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/05/23/1938807/video-inter-supporters-celebrate-champions-league-victory-in[/video]
ме наежи ќељавото во сивиот дрес!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kung fu pandeeev[video]http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/05/23/1938807/video-inter-supporters-celebrate-champions-league-victory-in[/video]
ме наежи ќељавото во сивиот дрес!
Италијански Супер-куп со Рома на 22 Август 4/5
Европски Супер-куп со Атлетико на 27 Август 5/5
Италијански Супер-куп со Рома на 22 Август 4/5
Европски Супер-куп со Атлетико на 27 Август 5/5
:pos2::pos2::pos2: Што го снајде Бојан наш ....ај гитла од фан клубов под итно!!
Челзи имаше многу подобари играчи, но Жозе Мурињо не успеа да освои ЛИГА НА ШАМПИОНИ, еве со Интер успеа, но незаборавај само виша сила и Весли Шнајдер го спаси од брука и срам на Мурињо, за среќа наша против Динамо Киев победивме и приказната се одвиваше во наша полза.
А циганов Мурињо ќе ја доживее судбината на Ибрахимовиќ, кој бараше предизвик.
FORZA INTER !
FORZA MORATTI !
Кој сака нека дојде , само не Ѕакерони или италиански тренер.
ХИДИНК е подобар од циганот Мурињо.
А мој фаворит за тренер е Синиша Михајловиќ...
Човекот што најмногу ме израдувал во животот Април 1991 година, Црвена Звезда - Баерн Минхен.
Сега Думан сакај признај сакај не,ама тоа е.Мурињо си заминува од Интер,и сега барајте си замена за него ако воопшто има?Колку сакаш критикувај ги ама Жозе Мурињо е Број 1 во светот и нешто повеќе од обичен тренер.А Ибрахимовиќ најдобриот играл на Интер до лани во последните 3-4 год.
Никој неја оспорува неговата способност од тактичка гледна точка.Човече, тој тренер ги елиминираше ШАМПИОНИТЕ на најјаките лиги во светот.
Челзи, па Барса, а и на крај Баерн.
А ти, ти ја отпиша сезонава и не се надеваше на ништо по победата над Јуве. Киксови има секој, но Мурињо тактички ни се најде кога највеќе требаше.
99 од 100 тренери би оделе на брз гол на Ноу Камп и 99 од нив би се заебале. Само Мурињо е тој еден што мушки реши 90 минути да се брани против најјакиот напад на светот.
И верувам дека само Мурињо ќе има толку доверба во Милито, 30 годишен напаѓач кој дојде од Џенова, за да игра на контри во финалето. Ги знае играчите до перфекција, знае каква улога да им даде според тактиката, а тактиката ја прави според противникот, кои ги проучува до перфекција. Примети вчера дека од поставеноста на Интер, играчите на Баерн не знаеја како и во кој правец да ја почнат акцијата?
Како прво:Твојот Реал Мадрид освои ЗЕРО ТИТУЛИ со К.Роналдо, Кака и Алонсо...
А со овој можно е да го освои купот на Шпанија.
Реал Мадрид има една шанса да ја освои Премиера, само доколку Каталонија прогласет независност.
Втора опција: Реал Мадрид да аплицират за учество во супер лигата на Португалија.
Мурињо треба да освои 100 поени доколку сака да биде шампион во Премиера Лигата.
:pos2::pos2::pos2: Што го снајде Бојан наш ....
[video]http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=60826[/video]
леле испотениот ме изнасмеа да му ибам![]()
![]()
![]()
Алекс наш е тојМорам да го пофалам прилогот од Струмица посебно оној Марадона со двата заба:kesa::kesa::kesa:
ПС кај е Syn, срцев удар нешто ?![]()