Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
[video]http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=60826[/video]

леле испотениот ме изнасмеа да му ибам :) :) :)

Морам да го пофалам прилогот од Струмица посебно оној Марадона со двата заба:kesa::kesa::kesa:

Псај, Бојан е наш, се заебава човекот :)

Не се секирај...следен е Гус Хидинк или Синиша Михајловиќ ( со Интер има 3 првенства на Италија).
Кој сака нека си оди, замина Ибра и се виде што гомна изеде...сега нека си оди и Жозе Мурињо и тој ќе јаде БУРЕК.
Нека остане само Масимо Морати...
Гранде ИНТЕР...
Гранде МОРАТИ...
Мурињо си оди со ветување дека еден ден пак ќе седне на клупата на ИНТЕР.(интерусрцу).
Думан знам дека како Мурињо добар тренер нема да најдеме,но сепак му благодарам за се што направи за ИНТЕР.

Дечки,

Италијански Супер-куп со Рома на 22 Август
Европски Супер-куп со Атлетико на 27 Август

bolno.bmp

Колку боли статистиката, тоа е чудо, другите напаѓаат, а Интер собира титула :):)

Ball posesion>? тоа е статистика која покажува дека ханс јерг бут предолго ја држел топката....

Нели сваќате дека Мурињо намерно им ја препушти играта, зарем мислите дека Интер не знаат да задржат топка и да играат напаѓачки, зарем Швајн. и Ван Бомел и Алтинтоп се подобри од Занети, Камбијасо и Шнајдер?.... Тоа беше дел од тактиката која му ја донесе на Интер победата... Доколку играше напаѓачки опасност ќе беше Робен кој е многу брз, а веќе Киву имаше еден жолт картон...

--- надополнето ---

И тоа што вика Ј.Zanetti, играчите на Баерн иако им ја препуштивме играта, не можеа да го поминат центарот, ало центарот... Бут имаше повеќе додавања отколку Ван Бомел...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom