Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoOMdTDG2ek&feature=player_embedded[/youtube]

Дечки вчера не бев во можност па еве сега...Честито финале,апсолутно заслужено..На првиот натпревар ги надигравте и си направивте гол предност,а на втората утакмица италијанско катанаџо многу очекувано,кое што резултираше со успех..Жозе Мурињо..Ах,не знам што да кажам за овој човек,генијалец,тренериште ипол,ѕвер....најдобар тренер во свет моментално.Крај краева и заслужувате да ја земете титулата.Како и да е со среќа во финале и победете...
:motor:

јас многу не го преферирам затоа шо беше играч на жлезда... пошо сите тие нивни фанови се заспани на тој момент од бари 91' се шо знаат само тоа е... пошо не можат со друго де :smir:
али друг е филингот со Гочката, до пред 4 месеци му беше забрането да игра фудбал, тоа е она што ме радува повеќе од речиси бездна до финале ЛШ:smir:

Nekoj ima istorija... a nekoj ima golem kopmleks od taa ista!

Inace cestito finale i Forza Inter!

Што прави балотели на видеото?

Што му е на мајмунов бе?

Иначе, има ли некој видео за пречекот на Малпенза вчера?

Иначе, има ли некој видео за пречекот на Малпенза вчера?

FansMalpensa.jpg

inter.jpg

610x.jpg

610x.jpg

4.jpg

highres-00000402135623.jpg

Ете токму заради ова тврдев дека Барселона неможе никогаш да стане најдобар клуп во европа и светот ,екипа која неможе да го поднеси поразот таа не е екипа која остава добри сеќавања токму синоќа само што заврши натпреварот тие веднаш ги пуштија прцкалките со цел Интер да не ја прослави победата
http://www.sportdenes.com/index.php...10-29-57&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

^ Kaко НЕ требаше да се однесува '' најдобриот '' тим во Светот.

Ама не размислија дека уствари им направија Аква парк, ништо страшно :)

Него, некој спомна, мислам јузер Ивица, дека од плачење во соблекувалните морале солзите да ги испумпаат некако надвор ... браво за постот.

Е сега момци давајте совет. Двата тима за кои навивам играат финале ЛШ и шо да праам сеа како да носам 2 дреса??? Кој да биде горе кој доле? Ебем ти фудбал!!!:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

И навивачите на Реал го слават нашиот пласман во финалето...

cibelesss.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom