Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.755
- Поени од реакции
- 49.294
А да идевте на колективна сесија на психијататар за новиот синдром, Мурињо ...Ne be drugar,kompleksi od izguben slucaj? Mene i ne me zasega tolku sto ne sme finale (lani osvojavme,ne ni ocekuvav sekoja godina) ali zboruvajki za primer na odnesuvanje murinho e najgolemo govno i tuka nema zbor.
Ova go zboram za negovoto globalno odnesuvanje nadvor od terenot.Ne zboruvam deka nesto rekol protiv barcelona.
A za toa sto slavele,pa valencija koga ve tepa vas vo cetvrtfinale pred nekolku godini,ke se ispotepavte sto slaveja na svoj teren.Zato ne kukajte.
Poz:smir:
Незнам зашто воопшто влегувате у темава и капак на Се се бламирате и удирате на потврда од набиен комплекс од тој човек.

Незнам ни што е битно како се однесувал надвор од теренот, у џеб ги стави Барса и ги оневозможи од историски пат во Мадрид, кога пола каталонци ке се пресела во најомразениот град, и да, свесни сме дека тоа ептен ве боли, зашто тоа .... тоа е бесценето, титула во ЛШ сред Мадрид, нешто што ке остане само сон и фантазија, за ваша жал, а можеше да биде врв во историјата на Барселона.
На крај краева, самиот Лапорта пред мечот рече, вакво нешто во историјата на Барселона немало, таква атмосфера пред некој дуел, што е и многу јасно, опсесијата наречена Мадрид си излезе на површина.
Видовме колку однесувањето на Бускетс и Валдес е долично, или оној смешен обид на Алвеш да изнуди пенал од Мунтари вчера. :tv:
Ова ко некоја грдосија да се глеа пред огледало, и да ми тера муабет како останатите биле грди, дај бе, олабавете, сериозно. :wink: