Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ne be drugar,kompleksi od izguben slucaj? Mene i ne me zasega tolku sto ne sme finale (lani osvojavme,ne ni ocekuvav sekoja godina) ali zboruvajki za primer na odnesuvanje murinho e najgolemo govno i tuka nema zbor.
Ova go zboram za negovoto globalno odnesuvanje nadvor od terenot.Ne zboruvam deka nesto rekol protiv barcelona.

A za toa sto slavele,pa valencija koga ve tepa vas vo cetvrtfinale pred nekolku godini,ke se ispotepavte sto slaveja na svoj teren.Zato ne kukajte.

Poz:smir:
А да идевте на колективна сесија на психијататар за новиот синдром, Мурињо ...
Незнам зашто воопшто влегувате у темава и капак на Се се бламирате и удирате на потврда од набиен комплекс од тој човек. :toe:

Незнам ни што е битно како се однесувал надвор од теренот, у џеб ги стави Барса и ги оневозможи од историски пат во Мадрид, кога пола каталонци ке се пресела во најомразениот град, и да, свесни сме дека тоа ептен ве боли, зашто тоа .... тоа е бесценето, титула во ЛШ сред Мадрид, нешто што ке остане само сон и фантазија, за ваша жал, а можеше да биде врв во историјата на Барселона.
На крај краева, самиот Лапорта пред мечот рече, вакво нешто во историјата на Барселона немало, таква атмосфера пред некој дуел, што е и многу јасно, опсесијата наречена Мадрид си излезе на површина.

Видовме колку однесувањето на Бускетс и Валдес е долично, или оној смешен обид на Алвеш да изнуди пенал од Мунтари вчера. :tv:

Ова ко некоја грдосија да се глеа пред огледало, и да ми тера муабет како останатите биле грди, дај бе, олабавете, сериозно. :wink:

placete, placete posle 30 godini vo finale i kazuvate barsa vaka barsa taka barsa bila e i ke ostanit najakiot tim vo evropa i vo svetov so 10 golmani igraat samo inter i i onie vo sesta liga vo malta i zanzibar snosti inter igrase se samo fudbal ne edinstveniot fudbalski tim vo svetov so 11 igraci so broj eden go sakav kako tim ali inter ne igrat fudbal cestito finaLE i mislam deka bayern ke e sampion zasto igrat fudbal ne zatvoren i dosaden fudbal i nemoj nekoj da recit deka bila TAKTIKA OVA BESE EBI VETAR OD FUDBAL

Aaaaaaa.... не не оставаат да дадеме гол... а толку сме јаки.... ааааааа...
cry2-male-cry-tears-smiley-emoticon-000276-large.gif

Пике и дефинитино им бил во офсајд позиција, па сеа нека плачат за судии и нека тераат на очајни споредби на судиите со оние од Челзи - Барса лани.

621v.jpg

Е па и ти сеа, тоа е случајно, на Милито е намерно. Зошто? Од кај да знам зошто...

Е сега момци давајте совет. Двата тима за кои навивам играат финале ЛШ и шо да праам сеа како да носам 2 дреса??? Кој да биде горе кој доле? Ебем ти фудбал!!!:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Go with your avatar and nick my friend! :smir:

Ne be drugar,kompleksi od izguben slucaj? Mene i ne me zasega tolku sto ne sme finale (lani osvojavme,ne ni ocekuvav sekoja godina) ali zboruvajki za primer na odnesuvanje murinho e najgolemo govno i tuka nema zbor.
Ova go zboram za negovoto globalno odnesuvanje nadvor od terenot.Ne zboruvam deka nesto rekol protiv barcelona.

Од каде кај тебе капацитет да дадеш таква оцена, сине? :tapp:

Aaaaaaa.... не не оставаат да дадеме гол... а толку сме јаки.... ааааааа...
cry2-male-cry-tears-smiley-emoticon-000276-large.gif

Е па и ти сеа, тоа е случајно, на Милито е намерно. Зошто? Од кај да знам зошто...

Go with your avatar and nick my friend! :smir:

Од каде кај тебе капацитет да дадеш таква оцена, сине? :tapp:

Sorry za offtopic,terajte si rabota.Kako sto kazav-cestito neka vi e pobedata i srekno ponatamu.:smir:

Сабинааа бешееее грешкаааааааааааааа!!!!!!!!! :pos2:

Kaj nas 1 ama vreden nejcem da mu go spomnem imeto deka qe se razoqaram:(:cuc::lut:Ribery
Go kaznile 3 natprevara zaradi toj star vo prviot natprevar protiv Lion,no pratile zalba za odlukata sega ce vidime dal ce go spasime Ribery
колку што ние Мота ќе го спасиме толку и вие Рибери

Нема спас во овие ситуации никогаш не простуваат.

Секој фудбалер живее за финалето. И јас сакам да игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom