Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е тоа чим владее позитивна атносфера,ке ги згазат губентус:toe:.Одвај чекам да дојде петок па после вторник со Барса:vozbud: !!!! За со Барса се собираме во ајриш така ?

Лусио ќе ги дигне на клоци сите!
Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:

Добро е тоа чим владее позитивна атносфера,ке ги згазат губентус:toe:.Одвај чекам да дојде петок па после вторник со Барса:vozbud: !!!! За со Барса се собираме во ајриш така ?

Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:

За со Барса мора да се собереме:vozbud:, Гледам Иниеста еден мацес надоор од терените, голема предност е за нас, ке неможе Чави сам во средината:toe:

Лусио да не беше фудбалер ќе беше свештеник 100%.

По совесен,и по морален фудбалер не постои на планетава.Он и да игра за Тиверија ќе биде 208 ипол % посветен на клубот,и ќе прави се за него.

Не е само светска класа дефанзивец туку и е голем човек,такашто имате голема среќа што игра за вас.Игра од срце сигурен сум!

Лусио е едниствен фудбалер кој од одбрана знае да изенесе топка напред:toe:,за тоа дека дава срце на терен е точно ,секогаш дава се од себе:toe:.После Занети он е фудбалерот кој остава срце на терен:toe:.Не дека другите не даваат се од себе али овие двајца се над 100 посто.

Јбг:(, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:

Боби[Мкд];3479344 напиша:
Јбг:(, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:

Или против нас :helou:

Не биди толку сигурен дека ке играте против Барса:helou:

Лусио е едниствен фудбалер кој од одбрана знае да изенесе топка напред:toe:,за тоа дека дава срце на терен е точно ,секогаш дава се од себе:toe:.После Занети он е фудбалерот кој остава срце на терен:toe:.Не дека другите не даваат се од себе али овие двајца се над 100 посто.

Лусио изјави дека Мурињо многу се нервирал и цело време му замерувал на неговите испади кога трга во продор. Јебига, не е он организатор на игра...

Или против нас :helou:

Ја би против вас дефинитивно....Мислам дека вие ги имате играчите а особено дефанзивата да ја сопрете Барса.Тоа баш се рапсправав со Бобан,он па ми се смее.

Факт е дека Барса игра најаткрактивно од сите,меѓутоа тоа не е секогаш доволно во ЛШ.Мислам дека со одлична тактичка поставеност на Мурињо за која е мајстор,после незнам колку години,ако даде господ ќе имаме италијанско-германски дуел во финалето од ЛШ!

Баш прееска гледав хајлајтси од Челзи - Барса од лани... Дрогба имаше шанса во Каталонија да даде гол и да го реши дуелот уште таму, и дома имаа шанси Челзи и најмалку 1 недосуден пенал за да одат понатака... А ние ги исфрливме Челзи оваа година... Не знам зашто да не ги исфрлиме и Барселона... Првите мечеви во кој Интер играа во грч и со преголем почит кон Барса не чинеше многу...

Друже, ај без ефтини провокации, не руши атмосфера овде.
Биди си ти среќен што Реал ве протна кроз четврт-финалето (им го зема Роналдо, а ви го даде Робен) и свиркај си. : )

Ала да му е на фан клуб Ѓубрентус сите коментари дадени од нас на нивниот форум се избришани, а да речам НЕКО МЕЃУ НАМА НИЈЕ НАШ ни ги брише нашите постови на нашиот фан клуб кој патетика ја има тој самобендисан ,,НАШ ЧЛЕН,,. Не да ме банираат и да ме исфрлат од кој сакаат сајт ја си го сакам клубот и си верувам во него ,, ШТО БИ РЕКЛЕ СРБИТЕ МИ ИМАМО МУДА на нашиоф има газ и незнае дека и Жените имаат газ не само Мажите ---АМА ИНТЕРАШИТЕ ИМААТ МУДА БЕ --------ФОРЦА ИНТЕР и да го избришат постов кур ме боли барем 5 минути ке стои на ФАН КЛУБ ИНТЕР

Може некој подеталнно да ми каже што се случи на судењето во Неапол вчера?Пошто денес читав нешто на фан клубот СЛАБАТА ДАМА-ЃУБРЕНТУС, и они се убедени дека ние ќе сме оделе во СЕРИЈА б,и дека МОРАТИ го ставил тимот на продажба.
Јас знам дека тоа се само сонови и пусти желби на слабата дама МОЏИ-Ѓубрентус.
Само ќе замолам некој од нашите фанови што се случи навистина вчера на судењето.
ПОЗДРАВ И ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom