D-r-ot
од поликлиника
Лусио ќе ги дигне на клоци сите!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Одвај чекам да дојде петок па после вторник со Барса
!!!! За со Барса се собираме во ајриш така ?Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:Лусио ќе ги дигне на клоци сите!
Добро е тоа чим владее позитивна атносфера,ке ги згазат губентус.Одвај чекам да дојде петок па после вторник со Барса
!!!! За со Барса се собираме во ајриш така ?
Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:
, Гледам Иниеста еден мацес надоор од терените, голема предност е за нас, ке неможе Чави сам во средината
Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:
,за тоа дека дава срце на терен е точно ,секогаш дава се од себе
.После Занети он е фудбалерот кој остава срце на терен
.Не дека другите не даваат се од себе али овие двајца се над 100 посто.
, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:Боби[Мкд];3479344 напиша:Јбг, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:
Боби[Мкд];3479344 напиша:Јбг, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:
Лусио е едниствен фудбалер кој од одбрана знае да изенесе топка напред,за тоа дека дава срце на терен е точно ,секогаш дава се од себе
.После Занети он е фудбалерот кој остава срце на терен
.Не дека другите не даваат се од себе али овие двајца се над 100 посто.
Или против нас :helou:
Боби[Мкд];3479344 напиша:Јбг, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest: