Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Лусио ќе ги дигне на клоци сите!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Добро е тоа чим владее позитивна атносфера,ке ги згазат губентус:toe:.Одвај чекам да дојде петок па после вторник со Барса:vozbud: !!!! За со Барса се собираме во ајриш така ?

Лусио ќе ги дигне на клоци сите!
Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добро е тоа чим владее позитивна атносфера,ке ги згазат губентус:toe:.Одвај чекам да дојде петок па после вторник со Барса:vozbud: !!!! За со Барса се собираме во ајриш така ?

Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:
За со Барса мора да се собереме:vozbud:, Гледам Иниеста еден мацес надоор од терените, голема предност е за нас, ке неможе Чави сам во средината:toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Лусио да не беше фудбалер ќе беше свештеник 100%.

По совесен,и по морален фудбалер не постои на планетава.Он и да игра за Тиверија ќе биде 208 ипол % посветен на клубот,и ќе прави се за него.

Не е само светска класа дефанзивец туку и е голем човек,такашто имате голема среќа што игра за вас.Игра од срце сигурен сум!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Лусио е едниствен фудбалер кој од одбрана знае да изенесе топка напред:toe:,за тоа дека дава срце на терен е точно ,секогаш дава се од себе:toe:.После Занети он е фудбалерот кој остава срце на терен:toe:.Не дека другите не даваат се од себе али овие двајца се над 100 посто.

M

Mario Gómez

Гостин
Јбг:(, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Боби[Мкд];3479344 напиша:
Јбг:(, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:
Или против нас :helou:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не биди толку сигурен дека ке играте против Барса:helou:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Лусио е едниствен фудбалер кој од одбрана знае да изенесе топка напред:toe:,за тоа дека дава срце на терен е точно ,секогаш дава се од себе:toe:.После Занети он е фудбалерот кој остава срце на терен:toe:.Не дека другите не даваат се од себе али овие двајца се над 100 посто.
Лусио изјави дека Мурињо многу се нервирал и цело време му замерувал на неговите испади кога трга во продор. Јебига, не е он организатор на игра...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Или против нас :helou:

Ја би против вас дефинитивно....Мислам дека вие ги имате играчите а особено дефанзивата да ја сопрете Барса.Тоа баш се рапсправав со Бобан,он па ми се смее.

Факт е дека Барса игра најаткрактивно од сите,меѓутоа тоа не е секогаш доволно во ЛШ.Мислам дека со одлична тактичка поставеност на Мурињо за која е мајстор,после незнам колку години,ако даде господ ќе имаме италијанско-германски дуел во финалето од ЛШ!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Баш прееска гледав хајлајтси од Челзи - Барса од лани... Дрогба имаше шанса во Каталонија да даде гол и да го реши дуелот уште таму, и дома имаа шанси Челзи и најмалку 1 недосуден пенал за да одат понатака... А ние ги исфрливме Челзи оваа година... Не знам зашто да не ги исфрлиме и Барселона... Првите мечеви во кој Интер играа во грч и со преголем почит кон Барса не чинеше многу...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Друже, ај без ефтини провокации, не руши атмосфера овде.
Биди си ти среќен што Реал ве протна кроз четврт-финалето (им го зема Роналдо, а ви го даде Робен) и свиркај си. : )

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
Ала да му е на фан клуб Ѓубрентус сите коментари дадени од нас на нивниот форум се избришани, а да речам НЕКО МЕЃУ НАМА НИЈЕ НАШ ни ги брише нашите постови на нашиот фан клуб кој патетика ја има тој самобендисан ,,НАШ ЧЛЕН,,. Не да ме банираат и да ме исфрлат од кој сакаат сајт ја си го сакам клубот и си верувам во него ,, ШТО БИ РЕКЛЕ СРБИТЕ МИ ИМАМО МУДА на нашиоф има газ и незнае дека и Жените имаат газ не само Мажите ---АМА ИНТЕРАШИТЕ ИМААТ МУДА БЕ --------ФОРЦА ИНТЕР и да го избришат постов кур ме боли барем 5 минути ке стои на ФАН КЛУБ ИНТЕР

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Може некој подеталнно да ми каже што се случи на судењето во Неапол вчера?Пошто денес читав нешто на фан клубот СЛАБАТА ДАМА-ЃУБРЕНТУС, и они се убедени дека ние ќе сме оделе во СЕРИЈА б,и дека МОРАТИ го ставил тимот на продажба.
Јас знам дека тоа се само сонови и пусти желби на слабата дама МОЏИ-Ѓубрентус.
Само ќе замолам некој од нашите фанови што се случи навистина вчера на судењето.
ПОЗДРАВ И ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom