Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Интер ќе го папа во КУП, ќе го папа од Барса и на крај нема да освои ни Скудето.

Ја не прогнозирав, ја навива кладба беше у питање.
Иначе фудбалот кој го игра Интер е тешка патетика и срамота за цела Италија. Се надам Јувентус д Грејт ќе се врати у шампионска форма.

Другар јас ти кажав омразата која ја чуствуваш спрема интер те заслепува дефинитивно....Интер што ќе направи до крајот ќе видиме дали ќе изгуби или ќе победи ќе кажи времето.....фудбалот кој го игра интер е 3 пати поубав и поатрактивен за разлика од тоа што го играше минатите сезони и за разлика од твојот јувентус каде со екипи како наполи и удинезе неможеше центарот да го помини... страмота??? зошто страмота...страмота што се бори на три фронта за трофеј..што стигна до 1/2 каде двапати го преслуша челзи и цска т.е. со стилл стигнавме до 1/2 со 4 победи..зошто страмота??..па во денешниот фубдал не се бара да се игра убаво се бара резултатот..што фајде има арсенал што игра убав фудбал кажи ми ти мене?..размисли малце интер со тоа што се борат на три фронта играчите се преморени и неможат секој натпревар да го дадат максимумот за да те задоволат тебе и да играат атрактивен фудбал...работата е да се победи со рутина за да се одморат играчите......:toe:..ај уште еднаш преиспитај се со твоите тврдења како тоа интер играл катастрофален фудбал и повторно победува:uvo:

Ако интер игра патетичен фудбал , тоаш нејкам ни да те прашам да ми каеш мислење за тоа каков фудбал играат Рома и Јуве (првите поготово) што после давање на гол , се влечат по терен ко со шмајзер да ги пукаш ебаго:tv:

Не замерувајте на искомплексиран србин, му реков и тогаш кога рече дека ке го шмукнат од Челзи, Интер за негова жал не е Србија на СП06.

Незнам дали сте го виделе видеово...

Д СПЕШЛ УАН...

иначе ситуацијава е деликатна а... куп/калчо/лш... само да не се префорсираме на 3те полиња,па да останеме со празни раце:salut:

615tm.jpg

Епик фејлот за кој зборев вчера.

Преводот би бил вака : Одбраната на Моџи најавува пресврт: '' Факети му се јавил на Бергамо за да го ангажира Колина ''. Аудио-звукот покажа дека грешат ( не кореспондираат ).

pozdrav do inter odime na odbrana na trojnata kruna od pariz
i eve slika od legendarnata dvojka na inter ,neprezaleniot igrac na morati i najdobriot lev bek na site vremina

inter-carlos1.jpg

Odide vo Real stana legenda
steta za inter sto ne ja predvidoa negovata kvalitetena potencijal

И што сега, вашите проблеми ќе ги решавате тука, ова е центар некој за советување ?

Он: Добар текст Андреј :)

Интер ќе го папа во КУП, ќе го папа од Барса и на крај нема да освои ни Скудето.

Ја не прогнозирав, ја навива кладба беше у питање.
Иначе фудбалот кој го игра Интер е тешка патетика и срамота за цела Италија. Се надам Јувентус д Грејт ќе се врати у шампионска форма.

Ах, уште колку има до петок! Иначе ќе не има на телма?

ne e mnogu vazen ama ima stil i gledam so nova frizura vcera ne mi se bendisuese barem ne e kelav ko snajder

На PS е со репче!

Ах, уште колку има до петок! Иначе ќе не има на телма?

На PS е со репче!
dali ke bide neso kao u stilot na nok so sampioni,aj kazete koga da se sobereme i jas ke zemam dres od inter da napravime atmosfera vo studio

Не замерувајте на искомплексиран србин, му реков и тогаш кога рече дека ке го шмукнат од Челзи, Интер за негова жал не е Србија на СП06.

ТРОЛ е зборот,трол. Незнам како не научивте до сега да го игнорирате.

Нешто многу расположени денес на тренинг Мунтари и Балотели.:tv:

129211.jpg
129219.jpg

Луди фаци:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom