Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Интер ќе го папа во КУП, ќе го папа од Барса и на крај нема да освои ни Скудето.

Ја не прогнозирав, ја навива кладба беше у питање.
Иначе фудбалот кој го игра Интер е тешка патетика и срамота за цела Италија. Се надам Јувентус д Грејт ќе се врати у шампионска форма.
Другар јас ти кажав омразата која ја чуствуваш спрема интер те заслепува дефинитивно....Интер што ќе направи до крајот ќе видиме дали ќе изгуби или ќе победи ќе кажи времето.....фудбалот кој го игра интер е 3 пати поубав и поатрактивен за разлика од тоа што го играше минатите сезони и за разлика од твојот јувентус каде со екипи како наполи и удинезе неможеше центарот да го помини... страмота??? зошто страмота...страмота што се бори на три фронта за трофеј..што стигна до 1/2 каде двапати го преслуша челзи и цска т.е. со стилл стигнавме до 1/2 со 4 победи..зошто страмота??..па во денешниот фубдал не се бара да се игра убаво се бара резултатот..што фајде има арсенал што игра убав фудбал кажи ми ти мене?..размисли малце интер со тоа што се борат на три фронта играчите се преморени и неможат секој натпревар да го дадат максимумот за да те задоволат тебе и да играат атрактивен фудбал...работата е да се победи со рутина за да се одморат играчите......:toe:..ај уште еднаш преиспитај се со твоите тврдења како тоа интер играл катастрофален фудбал и повторно победува:uvo:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако интер игра патетичен фудбал , тоаш нејкам ни да те прашам да ми каеш мислење за тоа каков фудбал играат Рома и Јуве (првите поготово) што после давање на гол , се влечат по терен ко со шмајзер да ги пукаш ебаго:tv:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.042
Не замерувајте на искомплексиран србин, му реков и тогаш кога рече дека ке го шмукнат од Челзи, Интер за негова жал не е Србија на СП06.

С

Спенсер

Гостин
Незнам дали сте го виделе видеово...

Д СПЕШЛ УАН...

иначе ситуацијава е деликатна а... куп/калчо/лш... само да не се префорсираме на 3те полиња,па да останеме со празни раце:salut:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.042

Епик фејлот за кој зборев вчера.

Преводот би бил вака : Одбраната на Моџи најавува пресврт: '' Факети му се јавил на Бергамо за да го ангажира Колина ''. Аудио-звукот покажа дека грешат ( не кореспондираат ).

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
pozdrav do inter odime na odbrana na trojnata kruna od pariz
i eve slika od legendarnata dvojka na inter ,neprezaleniot igrac na morati i najdobriot lev bek na site vremina

Odide vo Real stana legenda
steta za inter sto ne ja predvidoa negovata kvalitetena potencijal

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
И што сега, вашите проблеми ќе ги решавате тука, ова е центар некој за советување ?

Он: Добар текст Андреј :)

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Интер ќе го папа во КУП, ќе го папа од Барса и на крај нема да освои ни Скудето.

Ја не прогнозирав, ја навива кладба беше у питање.
Иначе фудбалот кој го игра Интер е тешка патетика и срамота за цела Италија. Се надам Јувентус д Грејт ќе се врати у шампионска форма.
Ах, уште колку има до петок! Иначе ќе не има на телма?

ne e mnogu vazen ama ima stil i gledam so nova frizura vcera ne mi se bendisuese barem ne e kelav ko snajder
На PS е со репче!

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Ах, уште колку има до петок! Иначе ќе не има на телма?

На PS е со репче!
dali ke bide neso kao u stilot na nok so sampioni,aj kazete koga da se sobereme i jas ke zemam dres od inter da napravime atmosfera vo studio

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Не замерувајте на искомплексиран србин, му реков и тогаш кога рече дека ке го шмукнат од Челзи, Интер за негова жал не е Србија на СП06.
ТРОЛ е зборот,трол. Незнам како не научивте до сега да го игнорирате.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нешто многу расположени денес на тренинг Мунтари и Балотели.:tv:

Луди фаци:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom