Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Другар јас ти кажав омразата која ја чуствуваш спрема интер те заслепува дефинитивно....Интер што ќе направи до крајот ќе видиме дали ќе изгуби или ќе победи ќе кажи времето.....фудбалот кој го игра интер е 3 пати поубав и поатрактивен за разлика од тоа што го играше минатите сезони и за разлика од твојот јувентус каде со екипи како наполи и удинезе неможеше центарот да го помини... страмота??? зошто страмота...страмота што се бори на три фронта за трофеј..што стигна до 1/2 каде двапати го преслуша челзи и цска т.е. со стилл стигнавме до 1/2 со 4 победи..зошто страмота??..па во денешниот фубдал не се бара да се игра убаво се бара резултатот..што фајде има арсенал што игра убав фудбал кажи ми ти мене?..размисли малце интер со тоа што се борат на три фронта играчите се преморени и неможат секој натпревар да го дадат максимумот за да те задоволат тебе и да играат атрактивен фудбал...работата е да се победи со рутина за да се одморат играчите........ај уште еднаш преиспитај се со твоите тврдења како тоа интер играл катастрофален фудбал и повторно победува:uvo:Интер ќе го папа во КУП, ќе го папа од Барса и на крај нема да освои ни Скудето.
Ја не прогнозирав, ја навива кладба беше у питање.
Иначе фудбалот кој го игра Интер е тешка патетика и срамота за цела Италија. Се надам Јувентус д Грејт ќе се врати у шампионска форма.