Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно е тоа што Биланезиве у фан клуб до прееска свршаваа дека нивна е титулата, сега муабетиве им се дека со овие играчи ни второ место не можат да освојат! :tv:

За утакмицава, Кварезма покажа дека против малите екипи, може да се смета на него. Ето се враќа во форма, а најдобро од сите одигра Мота. Не изгуби дуел, два перфектни паса за гол, одличен во покривањето, го имаше на секаде. Браво за него. Киву полека треба да фаќа темпо со натпревариве, бидејки сега е потребно што поголем број на играчи да бидат достапни во ова пеколно темпо што го има Интер.

Се на се, рутински натпревар кој мораше да се добие. Уште Рома да се совлада во Сабота, и работата би била многу блиску до завршена. Милан игра против Лацио без повеќе прво тимци, а Лацио влагаат во форма бидејки бодови им требаат за опстанок.

Браво за Интер, ми се направи ќефот и што билан го примија, сега треба само да не се загуби во Рим и се ќе е полесно:smir:

jas da bev kako ovaj sudijava na genoa -palermo sto sudese ke gi ostaev da si poigra uste 10minuti....53ta min od penal za 2:2:pos2:

Мене ова најјако ми е: Овие параолимпијада ако освојат јас ку*ов го сечам !!!!!!! :pos2:
Него како изигра Пандев прво, не го гледав од 60 та наваму го фатив, и кој напрај асистенции, и Куарезма како изигра :)

На мајка ти да и е у п***а влезен .......детиште глупо

Иди трпи си на 3то место и остај го чоекот да си слави на раат

Комплекси :salut:

samuel-eto-o.jpf.jpg

:helou::helou::helou:

Пандев тапа вечерва. Освен првите 3-4 натпревари од кога дојде, ништо друго не покажува! Но ќе блесне и тој како и Ето кој не покажуваше ништо на 7-8 натпревари па еве го во вистинско време се враќа!

Едит: А бе овие ЈуБенташите уште сега ги спремаат за наредна сезона за Лига Европа. Се у четрвток играат :pos2::pos2::pos2:

Оној крстон го глеаш на знакот? на чело да ти е !!!

акал?

Некогаш се прашувам зошто Кајгана нема ограничувања на возраста при регистрација!

Утепај се!

:helou::helou::helou:

Пандев тапа вечерва. Освен првите 3-4 натпревари од кога дојде, ништо друго не покажува! Но ќе блесне и тој како и Ето кој не покажуваше ништо на 7-8 натпревари па еве го во вистинско време се враќа!

Едит: А бе овие ЈуБенташите уште сега ги спремаат за наредна сезона за Лига Европа. Се у четрвток играат :pos2::pos2::pos2:

Pandev izigra super vecerva imase asistencii i go pridvizi napadot :wink:

Едноставно нели ви е кеиф кога милан губи ? :pipi:

Пред се браво за Ето, блесна во вистински момент. Добра игра од страна и на Маикон како му ја дувна не ја виде. Иначе комшивее го лапнаа а хахаха:pos2: од кој стигнат губат хихи:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom