Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Најсмешно е Миланезиве коа пцујат,заради ова криви се Интер им дадоа лажна надеж јбг:toe:

Се собираме со ЦСКА бе ? SYN ?
Јас сум за , сигурно и другарот ..

Дај организирајте , макар што на реваншот по убаво ќе биде , ако се согласувате два пати да се собериме нема проблем тука сме :smir:

Се собираме со ЦСКА бе ? SYN ?
Знаеш шо може да е проблем, исти ден играат и Арсенал - Барса, незнам дали Канал 5 ке тераат пак со само 1 меч или ке одат на 2, ке правам муабет со тој Жаре што беше на масата позади нас и ке пишам на форум, ја знаеш дека сум За.

Spored mene Mota bese najdobriot igrac na terenot.
Ке го делев и ја истото мислење со тебе но сепак двете '' мали '' ремек дела на Ето си го направија своето, играч на меч е без сомневање, иако реков и погоре, Мота на големо изненадување изигра ко Снајдер на џојстик од дома да го контролирал, па и контрола на топка, смирена игра, без грешка, 2 асистенции, алал нека му е за начинот на кој изигра вечерва.

Имам кажано во неколку наврати, Мота ке пружи супер мартии само кога ке има континуитет на мечеви во негови нозе, а не 1 игра, 3 паузира. Во последниве неколку натпревари е на ниво, и паметно постапи Мурињо што го извади, гарант и со Рома ке го гледаме од стартот на натпреварот.

Рики цар,Мота извини што те пцуев пред неколку утакмици,Паки асистенција ис пакла,Киву ко да не пропуштил утакмица цела сезона,Цези не му даваш гол дека има нова фризура,Ето не е од оваа планета така да не коментирам,Маикон полека со шутот ке убиеш некој,Божинов е Бугар и толку :pipi:

Milan projavil interes za mario kempes :pos2::pos2:

Абе а за со Рома што правиме,крај на месец е тапа нет имаме,кај ке се гледа :pos:

Најважната утакмица сезонава...

Пак на +4 со Ббилан.... и следното коло ќе отидеме на +7 и :helou:

Абе а за со Рома што правиме,крај на месец е тапа нет имаме,кај ке се гледа :pos:

Нема да ја даваат со Рома? OMG! 0.o

UUUUUUUUUUUUUUU Katastrofa vo 18 e ke treba da se nadavame deka Telma ke ja davata.

На крај ако приметивте фановите пееа '' La capolista se ne va '', тоа е онаа песна што обично играчите на Интер ја пееа по освојувањето на титулите во Италија и во превод значи " Лидерот замина '', нема стигање, zero tituli. :wink:

Едноставно нели, сега го разбирам оптимизмот на Биланезиве, у право време прав резултат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ептен ладно за пролетно време у другата половина на Милано греота се стари луѓе на такво ладно време реума ќе фатат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: па после кој ќе им игра?
Ето ѕвер вториот гол ремек дело. Кварезма по подолго време одлична утакмица Мота немам коментар само многу сакав да го стави Дестро али јбг следеча шанса.

ФОРЦА ИНТЕР:vozbud::vozbud::vozbud:

Едноставно нели, сега го разбирам оптимизмот на Биланезиве, у право време прав резултат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ептен ладно за пролетно време у другата половина на Милано греота се стари луѓе на такво ладно време реума ќе фатат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: па после кој ќе им игра?
Ето ѕвер вториот гол ремек дело. Кварезма по подолго време одлична утакмица Мота немам коментар само многу сакав да го стави Дестро али јбг следеча шанса.

ФОРЦА ИНТЕР:vozbud::vozbud::vozbud:

Destro ne bese na klupa.

14116_392076006016_594731016_4243633_2731044_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom