- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Се собираме со ЦСКА бе ? SYN ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум за , сигурно и другарот ..Се собираме со ЦСКА бе ? SYN ?
Знаеш шо може да е проблем, исти ден играат и Арсенал - Барса, незнам дали Канал 5 ке тераат пак со само 1 меч или ке одат на 2, ке правам муабет со тој Жаре што беше на масата позади нас и ке пишам на форум, ја знаеш дека сум За.Се собираме со ЦСКА бе ? SYN ?
Ке го делев и ја истото мислење со тебе но сепак двете '' мали '' ремек дела на Ето си го направија своето, играч на меч е без сомневање, иако реков и погоре, Мота на големо изненадување изигра ко Снајдер на џојстик од дома да го контролирал, па и контрола на топка, смирена игра, без грешка, 2 асистенции, алал нека му е за начинот на кој изигра вечерва.Spored mene Mota bese najdobriot igrac na terenot.
Bojinov - 7: Entered with fire in his belly and scored the winner in the last minute.
Абе а за со Рома што правиме,крај на месец е тапа нет имаме,кај ке се гледа
Најважната утакмица сезонава...
Абе а за со Рома што правиме,крај на месец е тапа нет имаме,кај ке се гледа
Најважната утакмица сезонава...
Едноставно нели, сега го разбирам оптимизмот на Биланезиве, у право време прав резултат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ептен ладно за пролетно време у другата половина на Милано греота се стари луѓе на такво ладно време реума ќе фатат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: па после кој ќе им игра?
Ето ѕвер вториот гол ремек дело. Кварезма по подолго време одлична утакмица Мота немам коментар само многу сакав да го стави Дестро али јбг следеча шанса.
ФОРЦА ИНТЕР![]()