Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Епа овој ја прокоцка не е крив Липи ондак.Абе да видиме шо ќе напрај на светско Липи па после кој ќе вика Оле)

Шо мислиш да направи со онаков состав..не ги зема касано и балотели,ми ги зема Лука Тони,Пацини,каморанези(господ да чува и да брани).....Вика Интер не е италјански тим..а каков тим е КАНАДСКИ?...Матераци на крајот што влезе што беше тој ,Сантон прва постава што игра што е тој Колумбиец?..под уефа за каков тим се води од која земја?..туку само да провоцира негова работа е, Бјанконеро во душата е тој...:toe:..Отпрвин викаше Јувентус ќе го земел скудетото,па еве Јуве на добар пат е..Па потоа Интер немал кадарен тим за ЛШ и ниедна италјанска екипа нема да помини(заедно со Моџи)..па еве не помина,..сега вика Интер не била италјанска екипа...е тоа очигледно криво му е тоа што никакви резултати постигнувал кога беше во Интер..па сега најде тој да кажва...

Ке го видам Липи ако го остаат селектор дал нема да ги зима Ранокија/Сантон и Бонучи за некоја година :))

Ке го видам Липи ако го остаат селектор дал нема да ги зима Ранокија/Сантон и Бонучи за некоја година :))
за негоја година сигурно ќе ги земе само сеа се млади и не искусни да играат на СП :wink:

за негоја година сигурно ќе ги земе само сеа се млади и не искусни да играат на СП :wink:

Да бе :) Ок е :P

Тенкчо , твојава споредба ме тера накај оној дегенон Пекерман од Аргентина (ваљда така се викаше) што место Меси на водство од 1-0 го стави Круз ..... у полуфинале на СП -.- Зашо не бил *Искусен*

Да бе :) Ок е :P

Тенкчо , твојава споредба ме тера накај оној дегенон Пекерман од Аргентина (ваљда така се викаше) што место Меси на водство од 1-0 го стави Круз ..... у полуфинале на СП -.- Зашо не бил *Искусен*
ај другиве добро и Раночија беше повреден.Ама искрено кажи колку утакмици изигра Сантон сезонава?Треба да изигра многу во тимот за да игра на СП.Ај мора да искачам поз !

ај другиве добро и Раночија беше повреден.Ама искрено кажи колку утакмици изигра Сантон сезонава?Треба да изигра многу во тимот за да игра на СП.Ај мора да искачам поз !

Па во онолку натпревари колку што изигра, сигурно подобро изигра него ли Гросо!

Сепак Гросо има искуство, он е најдобриот италијански лев бек! :tapp:

И со Јакинта беше истото,дупе над дупињата е,па ете го игра за Италија уште :tapp:

Глупомалоумникретеноистички ти се споредбиве,мајке ми :tapp:

Finally :salut:

Ранокија е сеуште повреден и прашање е дали ке се врати сезонава на терен, т.е., се претпоставува дека ако се враќа, тоа ке биде во последни 2-3 кола.
Затоа Интер се у двоумење, дали Ранокија или Бонучи кој до лани беше во сопственост на Интер, или, двајцата у пакет иако рано е за носење на 2ца нови централни одбранбени фудбалери во Интер од проста причина што Лусио и Самуел и за наредна година се таман, башка и Киву се враќа.

малце касно ама, нека ни честита победата, конечно после неколку години да влеземе во четвтфинале. И да ја освоиме титулата. Само напред!

значи мојата слика за тоа такмичењето ми е готова..... Рики ака МУСТАНГ Кварезма .... е DONE!!!!! дај пратете ми го линкот за пријавување......

Се пресмеав на сликата:

24666_1379667858353_1431601261_31049779_7905051_n.jpg

И некој ја бараше киселата фаца на Анчелоти! Еве ја:

25706_1392678703616_1431601261_31080485_4462546_n.jpg

Него дајте за baze_sk група на Фејсбук да направиме. “Да се собереме 1000 души Баже да го исполни ветувањето“. :pos:

Заслужува!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom