Ај не си го покажувај лузерскотоManchester ili Barca ajde,mozete vie...:pos2:
Брат остај сеа,што ти напрајле Интер лошо па...?Manchester ili Barca ajde,mozete vie...:pos2:
Убаво ти вика Давор над тебе постот,не се бламирај,сите фанови на Челзи честитаа заслужена победа,само ти се најде да солиш памет...Nisto de sto...Vikam neka im se padnat Manchester ili Barcelona...Kade zboram nesto za Chelsea :helou:
Cestitav pobeda de sto sakas pa i ti...Убаво ти вика Давор над тебе постот,не се бламирај,сите фанови на Челзи честитаа заслужена победа,само ти се најде да солиш памет...
Ааааах знам зошто...ББилан го кркна од Манчестер затоа нели ??
Жал ми е :smir:
на тоа линкот регистрирај се, и сигурно има тема за тоа!праам опасна фотка ..... ако оваа ми излезе како што сакам, да не се фурам али топ 5 ќе биде...... само кажете ми ..... ова е за Адидас реклама ..... така?? и како да се регистрОвам таму???
Да да, ајде нешто потешко, доста лесни противници ни се паѓаат...Manchester ili Barca ajde,mozete vie...:pos2:
мене ми се свиѓа една изјава на Липи:Inter are not italianАма убаво си рекол Мурињо : „Можат да не тепаат само со 7 играчи на теренот“
И у право си е Честито победа :smir:
а Каморанези и Амаури што ги зема во репрезентацијата се италјанци така?...три пати оле за Липимене ми се свиѓа една изјава на Липи:Inter are not italian
Амаури не го зема со таа форма треба да е мрднат да го земеа Каморанези и Амаури што ги зема во репрезентацијата се италјанци така?...три пати оле за Липи
Сега можи нема да го земи ама сакаше односно имаше желба да го види во составот:smir:..Уште еднаш оле за ЛипиАмаури не го зема со таа форма треба да е мрднат да го земе
Епа овој ја прокоцка не е крив Липи ондак.Абе да видиме шо ќе напрај на светско Липи па после кој ќе вика Оле)Сега можи нема да го земи ама сакаше односно имаше желба да го види во составот:smir:..Уште еднаш оле за Липи