Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Avantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Фала,чао пријатно !!!

Утре ке пишам поопширно околу утакмицава,ме држи возбуда 300 на саат,ама Irish pub гореше вечерва од нас !!!
Марли сликата на аватарче добро ке ти прилега и ставајте ги другите слики !!!
Интераши кој не бевте во паб,честито победата,повеке од заслужена беше...

Tutti pazzi per Materazzi !!!
(кој беше знае ):back:

Честитки дечки! Чекаме ждрепка сега:smir:

Avantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Фала,чао пријатно !!!

Утре ке пишам поопширно околу утакмицава,ме држи возбуда 300 на саат,ама Irish pub гореше вечерва од нас !!!
Марли сликата на аватарче добро ке ти прилега и ставајте ги другите слики !!!
Интераши кој не бевте во паб,честито победата,повеке од заслужена беше...

Tutti pazzi per Materazzi !!!
(кој беше знае )
:back:

Ќе спиам у СК јас, го немам кабелчето у мене, утре кога ќе дојдам дома ќе ставам тие кога падна голот и од пред Ајриш на полувреме неколку ..

Да да, Матераци со Мота беа главни фаци за тие у Ајриш :pos2:

p.s Син - Ретееееееееееееееееееее

Кој не е фан на Интер незнае што пропушта во животот, во ајриш беше лудница коа дадовме гол:vozbud::vozbud: после со коли се свиреше на улици и се вееа шалови :vozbud::vozbud:

Честито победа и пласман комшии :smir:
- Па на ждрепкава да ви се паднат Баерн па да им вратите што ги издуваа нереално Фиоре.

Да се докаже дека Италија ке биде засекогаш пред Германија во сеее :helou:

Forza Milan

чим Реал не ја проби традицијата, нема ни Интер, бидејќи они идат у пакет...

кога сите паѓаат колегијално паѓаат, тоа ми се свиѓа!

ако влезе некако Интер ја гол ќе влезам у собрание на сред Собраниски тв пренос

Да влезеш Баже сега и амандман да поднесеш на некој закон имаш поддршка од нас хаха

OK симпатизер сум на Интер и гледам да сум реалистичен во изјавите и се, али Анчелоти целиот натпревар изгледаше максимално збунето жити се :) Зборувам за тоа каква му беше фацата :)

Не знаеше што го снашло и што треба да прави :pos2:

А Мурињо уште кога го видов на стартот дека почнува со тројца напаѓачи :nesvest: (а очекував еден)... се знаеше веднаш дека ненормалниот има некоја мрдната тактика замислено во главата :)

Голема заслуга има за оваа победа, но се разбира и играчите што одлично го одиграа тоа што се договориле.

Честитки за победата и поздрав.

п.с. Дај некој нека стави слика од Анчелоти од овој натпревар плс...........

bas mi e keif sto celzi izleta :)
a najgolemiot keif mi e toa sto eto go postigna golot

Луѓе честитки и од мене .. Во кафе 19 во Ср беше лудница .. имаше камермани од телевизијата на Интер .. штета што Гоче промаши огромна шанса на 0-0 .. овој камерманов полуде .. му покажуваше :bip: на Карло :kesa: сега со среќа на ждребот во петок!!

пред кафе 19 и бакли се гореа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom