Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи годинава Италија ќе нема претставник во четвртфинале.

Ако продолжат вака од следната сезона, ќе го изгубат четвртото место за ЦЛ... мизериии:uvo:
Po po po pokah face po po pokah face ... speak for yourself, се за сеа. :wink:

Го избришавте Интер и Јуве (мада играат во Европската серија Б али европа си е европа) ...издржете барем уште недела дена па ке видиме дали италија ке остане со представник во Лига Шампиони :)

чим Реал не ја проби традицијата, нема ни Интер, бидејќи они идат у пакет...

кога сите паѓаат колегијално паѓаат, тоа ми се свиѓа!

чим Реал не ја проби традицијата, нема ни Интер, бидејќи они идат у пакет...

кога сите паѓаат колегијално паѓаат, тоа ми се свиѓа!

Ама признај дека потајно сакаше милан 7 да јадат?..ај другата недела можи ќе ти се исполни желбата:pos2::pos2:

Ама признај дека потајно сакаше милан 7 да јадат?..ај другата недела можи ќе ти се исполни желбата:pos2::pos2:

ја у фан клуб Милан им нудев приватен чартер во ЈАР за СП за да ги мотивирам али не беше доволно...

за вас шо да напраам!??!?!

ја у фан клуб Милан им нудев приватен чартер во ЈАР за СП за да ги мотивирам али не беше доволно...

Да бришеш акаунт од форум. Бива ?

брат треба повече да се смееш

фан на рома нашол на интер јуве и милан да соли памет и да ги заебава

абе :kesa::kesa::kesa:

за нас можиш да ни понудиш престој во белгија на лето со обезбедено јадење,пиење,спиење, шетање се во едно за три месеци..Белким ќе не прифатат за азиланти:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

договорено, ко Амди шо им напраи, ќе ве натоварам и ајт у Брисел на печалба...

за нас можиш да ни понудиш престој во белгија на лето со обезбедено јадење,пиење,спиење, шетање се во едно за три месеци..Белким ќе не прифатат за азиланти:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Јас мислам кај Росела да не прати поубаво ќе си поминеме хаха

Баже вие купете го Сисе наредната година за да ве одржит во Куп уефа.

договорено, ко Амди шо им напраи, ќе ве натоварам и ајт у Брисел на печалба...
Не не, остај тоа, ако си толку сигурен, иди на понуда која е во рамки на реално, не на фантазии, значи, ако тепа Интер, односно, обезбедат пласман за четврт финале, ти бришеш акаунт од форум, фино лепо тоа ке си го побараш од админите и воала. Бива ли ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom