Честито победа, многу подобра игра имавме цен натпревар заслужено продулжуваме понатаму.
Ако ја нема некој постирано пред мене сликава :pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито победа, многу подобра игра имавме цен натпревар заслужено продулжуваме понатаму.
![]()
Мурињо е најлошиот тренер што го имал Интер.
Поентата ми е дека имате квалитетен тим ама со ваков тренер изгледате дека немате игра (за лани).
![]()
Постот се однесуваше на изјавата на Мурињо на прес-конференцијата на која тој рече дека не губи на Стемфорд Бриџ. А верувам дека сега ако некад му замерил за тој гол ќе му прости:pos2::pos2:
П.С. Абе уште го нема ДУМАН?!?!?!
Јави се Мики ни недостигаш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На почетокот на утакмицата, толку адреналин ме пукаше шо рацете ми се тресеа упм. Гледам формацијата 4-3-3 ме мана шок. До крајот на првото испотив како да сум претрчал 5 км. Ама не било за џабе стасавме до 1/4 финале. Имавме доста шанси, али Ето конечно изигра на ниво и даде гол.
Баш ме интересира шо изјаве Мурињо по завршетокот на мечот.
Се знае тоа ... Само стај си ја сликата на аватар :smir::helou:Да слушнем само сакам, кој беше главен у Ајриш а?
![]()