Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Браво. Честито Пласман!

Честито!
Многу добро голче но Пандев ако го дадеше тоа многу повеќе ќеиф ќе мааше:helou:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

КОНЕЧНО!!!!!!!!!! (ахххх како не сум сега со другите у кафичот.... не ми текнува кај се)

Честито пласман иако не е готово, но со ваква игра тешко дека Челзи може нешто посериозно да направи.:olee:

ако испадневте требаше месец дена да се грдам со аватар од Мануре, но сеа своеволно го стаам СПЕЦИЈАЛНИОВ, бар до утре :smir:

леле вака се неам радувано дооолго време, забораив какво е чуството..

честито пласман и најверојатно и победа
навивам за вас во ЛШ:smir:

Ето`о ......
Честито пласман момци ...

Честито пласман момци...Мило ќе ми биде да го гледам Пандев во 1/4 финалето, а и вас како тим, сосема заслужено:)))

Честито комшики :P заслужено. Баш ми е мерак што поминавте понатаму да ја браните италијанската чест =) Иначе највеќе ме импресионираше Снајдер, дечкото какви топки им даваше алал нека му е, да не утнаа двајцава Милито и Пандев можеше комотно 0-3 да си заврши ... како и ред други шанси од слободен удар (Мота) ... Поздрав и искрени честитки : ))

Оваква игра Интер немал многу оддамна. Овака да одиграш у гости, и тоа не било каде туку на Стенфор Бриџ, тоа е одлика само на вистински шампиони. Свака част.

Значи ретко честитам на останатите фан клубови, али ова стварно заслужува. Честитки Интераши, заслужено одите понатака. Со ваква тактичка игра можете секого да победите. Само голем хендикеп ќе ви биде неиграњето на дивиот првата утакмица. Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom