Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зашо али мислам дека Арна ке стартува, не за друго, Мур евидентно е дека си го имплементира 4-2-3-1 системот па ништо чудно и да заигра малиот иако во океј прилики Кварезма би имал тука предност али најмногу ради повредата која ја имаше и штотуку ја залечи сум со ова мислење за австриецот. :toe:

Аналогно на постот на Син, утре би требало да излеземе со ваква формација:

---------------Цезар----------------
-------------------------------------
Маикон---Лусио---Кордоба---Занети
-------Станковиќ----Т.Мота---------
----------------Снајдер--------------
-Арнаутовиќ------------------Пандев
----------------Милито--------------

Инаку јас сеуште мислам дека на Интер најдобро му одговара формација 4-3-1-2 и истото се има покажано дека е точно на неколку пати:

--Станковиќ---Т.Мота---Кварезма---
--------------Снајдер----------------
---------Милито----Пандев----------

Како и да е, не очекувам поголеми проблеми со Сиена, така да се` освен победа ќе биде голем неуспех и како што кажа Мур, доколку земеме 3 бода полесно ќе се гледа утакмицата Јувентус-Милан :)

Аналогно на постот на Син, утре би требало да излеземе со ваква формација:

-Арнаутовиќ------------------Пандев

Инаку јас сеуште мислам дека на Интер најдобро му одговара формација 4-3-1-2 и истото се има покажано дека е точно на неколку пати:

--Станковиќ---Т.Мота---Кварезма---
--------------Снајдер----------------
---------Милито----Пандев----------

Како и да е, не очекувам поголеми проблеми со Сиена, така да се` освен победа ќе биде голем неуспех и како што кажа Мур, доколку земеме 3 бода полесно ќе се гледа утакмицата Јувентус-Милан :)

-Kварезма------------------Пандев--

Мада мислам дека Мур ќе истча со овие 11 мина, и со оваа формација...

а што е до трансферите... тешко да дојде уште еден.... од проста причина што Коларов не е лесен залак а не верувам дека ќе го одврзе Морати ќесето... лев бек ако се купува ќе се купи Коларов и никој друг, но за да дојде во Јануари шансите се 5%... средина Кандерва или било кој... НЕ... затоа што Коутињо доаѓа Јуни, и додека не го испробаат што е малиот нема да купуваат средина...

Само левиот бек е прашање кој ке биде,ако игра занети тогаш губиме играч во средина:toe:и ке мора да ираме со кварезма или арна по крила,а ако игра занети средина тогаш лев бек ке игра највероватно донати.:toe:

-Kварезма------------------Пандев--

Мада мислам дека Мур ќе истча со овие 11 мина, и со оваа формација..

Можеби, али доколку истрчаме вака ја сум скептик дека ќе постигнеме нешто затоа што формацијава неодоливо ме потсеќа на онаа 4-3-3 каде што како крило играше Кварезма и воопшто не ни одеше на тие натпревари.
Сепак јас сум за поедноставно решение и исклучување на оваа формација воопшто.

Занети,оваа реченица во текстот што си го напишал и не ми прави логика:
"Се сеќавам лани, Интер беше на врвот, Торино на дното на табелата. Конечниот резултат беше 1-1, испуштивме два бода а можеби и три бода при крајот на натпреварот"
Нели ке биде подобро да стои:
"Се сеќавам лани, Интер беше на врвот, Торино на дното на табелата. Конечниот резултат беше 1-1,испуштивме два бода а лесно можеше да се случи да бидат 3 при крајот на натпреварот"

Ова онака го пишувам,мислам дека ке личи подобро не дека тоа ми смета или нешто.
:smir:
грешки сме луѓе прајме :)
нема врска, ако видиш некој проблем јави, сепак голем е текстот се случува да се згреши најнормално. ама најбитното е да се пренесе информација без да се смени нејзиното значење.

-Арнаутовик------------------Пандев--

Мислам дека и Арна може да игра странично,па според мене има мала предност пред Кварезма пошо дечкото гори од желба да се докаже и има муда да тргне во напад,не како Кварезма да ја гњави топката :toe:
Башка се губи во просторот,центаршутевите му се тиња,а за продори да не збориме...

Мислам дека и Арна може да игра странично,па според мене има мала предност пред Кварезма пошо дечкото гори од желба да се докаже и има муда да тргне во напад,не како Кварезма да ја гњави топката :toe:
Башка се губи во просторот,центаршутевите му се тиња,а за продори да не збориме...

Шш ќе те чуе Дек0 :)

До некаде си во право, али земи во превид дека на последната утакмица мислам каде што играше Кварезма, изигра доста добро, можеби и беше мен оф д меч тој натпревар.
Јес да игра ептен слабо ама тој натпревар ме демантираше, исто и Мур кој изјави дека ќе смета на него во наредниот дел од сезоната.

Како и да е, и јас сум за старт на Арнаутовиќ, против Киево имаше добар спринт и се трудеше, па крајно време е да го видиме како игра поголема минутажа.

Одлично што се ослободивме од Виеира и Мансини.А иначе кога стигна да се повреди Матераци и колку време ќе е повреден.Баш сакав утре да го гледам прва постава

Тврдам дека Куарезма ќе игра утре, освен во случај ако игра Кордоба лев бек, а Занети средина. Ама се си мислам дека Рикио, Пандев и Милито ќе бидат напред, и че пукни петарда, не за друго, оти не е ко порано, средина да играат, Виера, Камбиасо, Занети и Станкович. Сега со Мота, Станкович, Шнајдер и Куарезма во средина, во споредба со порано имаме ТОН креативнос(во споредба со порано реков:pipi:).

Шш ќе те чуе Дек0 :)

До некаде си во право, али земи во превид дека на последната утакмица мислам каде што играше Кварезма, изигра доста добро, можеби и беше мен оф д меч тој натпревар.
Јес да игра ептен слабо ама тој натпревар ме демантираше, исто и Мур кој изјави дека ќе смета на него во наредниот дел од сезоната.

Како и да е, и јас сум за старт на Арнаутовиќ, против Киево имаше добар спринт и се трудеше, па крајно време е да го видиме како игра поголема минутажа.

Кај и да е ке се јави Деко со тоа неговото...КвареЖма ке кине !!:vozbud::pos:

Ете со Киево до некаде изигра добро,уште да не се плаши да влезе во напад со неговите препознатливи дриблинзи (без тривелата :) ) и да го наштима центаршутот,Мурињо ке му укаже поголема доверба.
Не знам дали се секавате на мечов со Киево,кога на 5 метра од гол Милито чекаше топка од Кварезма,овој сакаше да ја нафрли и не знам што се деси ја шутна во гол аут :nesum:

Затоа викам Арна има предност,тоа викаш и ти,мислам дека подобро ке се покаже од Кварезма,центаршутеви кај кај подобри има,добар дриблинг и јак спринтер е :)

Нека крене рака кој е за да стартува Арна :pos:

Според мене утре треба да искочиме со 4-3-1-2 !

----------------Цезар-------------------
-----------------------------------------
Маикон---Лусио---Самуел---Занети-----
-----------------------------------------
---Станковиќ---Т.Мота---Кварезма-----
----------------------------------------
-------------Снајдер-------------------
----------------------------------------
-------Милито----Пандев---------------

А второ полувреме Арнаутовиќ на местото на Пандев или Милито Мурињо треба да му даде шанса и на него зошто многу е желен за игра се виде со Киево! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom