Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Интер и Марсеј постигнаа договор за позајмица на Мансини

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 89 Marko Arnautovic.

го нема ни во повиканите значи готоо, заминат е!

Незнам колку треба да се верува во гол.ком, мада сакам ова да е вистина :)

Интер и Марсеј постигнаа договор за позајмица на Мансини

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 89 Marko Arnautovic.

го нема ни во повиканите значи готоо, заминат е!

Kolku vi e bogata navalnava linija..:pos2::pos2:....mala shala....4ekam duo Pandev-Milito...pa da vidime kako kje funkcionira:)

За мечот со Сиена на располагање ги имаме само Маикон,Лусио,Кордоба и Самоил во одбраната.Така да ја мислам дека подобро Занети да игра лев бек него Кордоба.
И составот да изгледа вака:Цезар,Маикон,Лусио,Кордоба,Занети,Мота,Станкович,
Снаијдер,Кварезма,Пандев и Милито.

За мечот со Сиена на располагање ги имаме само Маикон,Лусио,Кордоба и Самоил во одбраната.Така да ја мислам дека подобро Занети да игра лев бек него Кордоба.
И составот да изгледа вака:Цезар,Маикон,Лусио,Кордоба,Занети,Мота,Станкович,
Снаијдер,Кварезма,Пандев и Милито.

Не верувам дека Кврарезма ке почне од прва минута , а желба ми е голема да почне :)

Валљда ке го стави кордоба десно и хавиер во средина... туку кај е сантон?

Значи 100% Пандев пак прв состав а ?

За Дестро не се согласувам никако! Детето во Примавера тимот има дадено 6 гола на 11 натпревари. Стеванович и Алибец имаат по 4. Има голем потенцијал во детето, иако навистина тешка работа да влезе во стандардни греачи на клупа, а камоли прв состав, покрај овие напаѓачи. Сепак има само 18 години + италијанец е!

Веројатно е вака во сите клубови, ама Интер има школа и за деца на 8 годишна возраст, па на горе се до примавера кои се околу 18тата година! И после од кај талентите.....

За Дестро не се согласувам никако! Детето во Примавера тимот има дадено 6 гола на 11 натпревари. Стеванович и Алибец имаат по 4. Има голем потенцијал во детето, иако навистина тешка работа да влезе во стандардни греачи на клупа, а камоли прв состав, покрај овие напаѓачи. Сепак има само 18 години + италијанец е!

Веројатно е вака во сите клубови, ама Интер има школа и за деца на 8 годишна возраст, па на горе се до примавера кои се околу 18тата година! И после од кај талентите.....

Абе аман, со Сиена играме. И Алибец и Арнаутович да ги пуштиме во напад би требало да се победи

Занети,оваа реченица во текстот што си го напишал и не ми прави логика:
"Се сеќавам лани, Интер беше на врвот, Торино на дното на табелата. Конечниот резултат беше 1-1, испуштивме два бода а можеби и три бода при крајот на натпреварот"
Нели ке биде подобро да стои:
"Се сеќавам лани, Интер беше на врвот, Торино на дното на табелата. Конечниот резултат беше 1-1,испуштивме два бода а лесно можеше да се случи да бидат 3 при крајот на натпреварот"

Ова онака го пишувам,мислам дека ке личи подобро не дека тоа ми смета или нешто.
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom