Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Хммм....нели Мансини ке иде во Марсеј...Јас мислам дека оваа не е случајно и дека нели на нас ни фали лев бек така да во споривен правец би требало да се упати Таиво,според мене еден од најдобрите леви бекови.
Значи ако Мансини -> Марсеј,Таиво -> Интер ја би бил многу среќен :helou:

Нема шанси таиво да дојде затоа што ке нема право на настап во лш,сигурно мурињо го знае тоа и не е глуп да го земе:toe:,а знае ли некој што е со сантон нели играше со арапите

Нема шанси таиво да дојде затоа што ке нема право на настап во лш,сигурно мурињо го знае тоа и не е глуп да го земе:toe:,а знае ли некој што е со сантон нели играше со арапите

Епа Кире...да најдеш квалитетен лев бек што Не играл во ЛШ тешко...освен Коларов ама Лотито за инат нема да ни го продаде...а и ние и онака немаме лев бек па за тоа треба да купиме некој квалитетен.
Оваа сезона нема да игра во ЛШ,па ако,ке истераме со Занети сега,ама затоа другите сезони ке имаме екстра лев бек за без пари ако се напраи трампа Мансини=Таиво.Тоа е мое мислење па што биде нека биде..

Денес сакам пандев да игра како напагач со милито,а не како крило како што беше со киево.Сигурен сум дека ако игра така ке има повеќе шанси за гол и конечно ке го даде првенецот,позади нив ке игра снајдер а во средина мота,деки и уште еден мозеби кварезма како лево крило бидејки занети го знаеме дека не е толку офанзивен:toe:

Епа Кире...да најдеш квалитетен лев бек што Не играл во ЛШ тешко...освен Коларов ама Лотито за инат нема да ни го продаде...а и ние и онака немаме лев бек па за тоа треба да купиме некој квалитетен.
Оваа сезона нема да игра во ЛШ,па ако,ке истераме со Занети сега,ама затоа другите сезони ке имаме екстра лев бек за без пари ако се напраи трампа Мансини=Таиво.Тоа е мое мислење па што биде нека биде..
лотито и морати се пријатели, исто и интер и лацио одамна прават размени помеѓу себе. изјавата на Лотито може да биде насочена за да ги тргне јуве и милан надвор од трката за коларов.
мислам дека Ако мурињо го побара Коларов, Лотито и морати за пола саат ќе ја договорат за цената.

Јас сакам Коларов да дојде ама Лотито не го дава... на интернет пишуваше дека Коларов не бил за продажба и немал намера да го продаде ама ајде ќе видиме што биде нека биде!

Денес сакам пандев да игра како напагач со милито,а не како крило како што беше со киево.Сигурен сум дека ако игра така ке има повеќе шанси за гол и конечно ке го даде првенецот,позади нив ке игра снајдер а во средина мота,деки и уште еден мозеби кварезма како лево крило бидејки занети го знаеме дека не е толку офанзивен:toe:

Епа може Кирца и јас сакам да видам како ќе се снаогаат Пандев и Милито во нападот а позади нив Снајдер. Во средината Станковиќ Т.Мота Кварезма а може и Крхин да игра или Арна се виде дека може да игра од страничните позиции али ајде ке видиме до вечер што како:vozbud:

лотито и морати се пријатели, исто и интер и лацио одамна прават размени помеѓу себе. изјавата на Лотито може да биде насочена за да ги тргне јуве и милан надвор од трката за коларов.
мислам дека Ако мурињо го побара Коларов, Лотито и морати за пола саат ќе ја договорат за цената.

И ние сме тука за Коларов :)
На Јуве не им треба лев бек само што го купија Гросо а Галијани и Беерлускони штедат за Џеко така да ние сме ви едини конкуренти

На Јуве не им треба лев бек само што го купија Гросо а Галијани и Беерлускони штедат за Џеко така да ние сме ви едини конкуренти
нема врска дали купиле или не, коларов е ѕверка од играч со огромен потенцијал, ниеден клуб нема да штеди за да го земе, само се чека амин од лотито а јас мислам дека ако Морати неможе да го земе тој амин никој не може.

-----------------------Цезар-----------------------
Мајкон-------Лусио----------Кордоба--------Занети
--------------------Станковиќ----------------------
Кварезма--------------------------------------Мота
---------------------Снајдер------------------------
--------------Милито--------Пандев----------------

Гоче сигурно е прв тим, има официјален состав ??

Гоче сигурно е прв тим, има официјален состав ??

Со оглед на тоа дека Ето не е во Италија, а Балотели е суспендиран, повеќе од очигледно е дека Пандев ќе биде прва постава.

Не постои играч кој што не е потенцијално засилување за Реал, вие сте за секого заинтересирани :)

п.с. Марли: Awake ти одговори, Пандев најверојатно пак ќе биде стартер.

Денес Сантон стартува ко лев бек , ако киву не е спремен , рака ставам =)

Kиву прашање е дали ке биде спремен до крајот на сезоната, а не па за вечер :) .

T.e., ја уште сум на она инфо дадено од Мурињо, незнам за некоја новост во врска со неговата повреда, али со оглед дека е фрактура на череп, а игра на позиција која бара игра со глава не верувам дека ке го видиме во скоро време спремен за игра. :toe:

Занети Лево Кварежма крило... не треба ни Сантон ни никој друг .... Суви мора Рики да почне да кине со Пандев и Снајдер во комбинација...

Немој да ме нервираш со вакви постови :angry1:

Не ставај рака ова е составот 100%

jc
maicon lucio samuel cordoba
zanetti thiago stankovic
snijder
milito pandev

Или на местото на Кордоба Занети а на место Занети Кварезма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom