Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Старите другарчиња пак заедно :pipi:

Епа со срека нека му е во Сити,ке лапа пари и таму...

patrickvie.jpg

Босиве од Сиена ќе ги прегазите како врел нож низ путер. Еве шанса на Горан да распука. :toe:

Значи утре повторно ќе не има на Телма во 20:45 :)

А што во Интер од милост играше како божем да ни плаќаше на нас за тоа што го носеше дресот.

Овој не е нормален, секоја чест како успева вака да преговара. А се кладам дека нема да сврзе повеќе од два натпревари по ред.

Виеира и во Интер зимаше толку нешто над 5 милиони годишно сега откако падна фунтата горе доле исто е.

Единствена добра работа е што повеќе нема да ги троши парите на Интер.

Виеира и во Интер зимаше толку нешто над 5 милиони годишно сега откако падна фунтата горе доле исто е.

Единствена добра работа е што повеќе нема да ги троши парите на Интер.

Да, знаев за тоа дека зема премногу пари, ама изненаден сум поради фактот дека и во Сити ќе зема приближна сума. Се си мислев дека најмногу поради годините ќе зема помалку пари, но ете, и на Сити му се деси истото.

Да, знаев за тоа дека зема премногу пари, ама изненаден сум поради фактот дека и во Сити ќе зема приближна сума. Се си мислев дека најмногу поради годините ќе зема помалку пари, но ете, и на Сити му се деси истото.

Изгледа не можат да ѝ кажат "не" на неговата прекрасна насмевка. :uvo:

Мислам дека е до изворот од пари на Сити.Во Сити никој незима малку,сите зимаат многу,и сеа не иде само Виеира да зима малце.Да отидеше во Арсенал ке сонуваше за толкава плата...Fabregas,лидерот на тимот и капитен,зима исто колку што зима и сега Виериа во Сити.(не ме земајте за збор за платата на фабре ама тука негде е околу сто сеа незнам точно,важна ми беше поентата)

што стана со џермеин Џенас?
нели требаше да го земеме?

Ке изгледате неколку утакмици и ке укапирате зашто толку зема и во Сити, од една страна платата му е голема бидејќи истата е аналогна на богатиот договор кој го имаше во Интер, односно, било кој клуб кој го сакаше Виеира во тимот ке требаше да му исплаќа приближно иста сума, затоа ПСЖ и не можеа да го ангажираат, од друга, создаден е за премиер лигата, очекувам супер партии да пружи во Сити и убеден сум дека ке имаат огромна корист од него во битката за први 4 .

што стана со џермеин Џенас?
нели требаше да го земеме?
Тешко, стандарден е во прв тим во Тотенхем и цената му е изме'у 8 и 12 милиони евра oдносно толку би требало да се платат, освен некоја трампа со Мунтари али како што гледам Реднап ко да се откажа од него а знам на времето се шпекулираше дека за Мунтари подготвен е да го даде Џенас и плус пари, за само пола година ситуацијата обратна стана ради игрите на двајцата во своите тимови. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom