Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Хејтеришта....

Ау, го заборавив другарти Марли.

Најфилм ми беше кога Милан беше во голем подем, а Интер играше така-така. Голем дел од миланезите, поготово Марли се избацуваа со некои постови, памтам, кој е тој играч од Интер што ќе реши утакмица, или кажими некој играч на Интер што е појак од играч на Милан. Милан тепа гарант, ова, она ... Зборувам за нивната еуфорија пред дуелот Интер - Милан.

Потоп.

п.с. Извиниете што ви ја расипувам дискусијата со реметот, се дешава :)

Ау, го заборавив другарти Марли.

Да се немало респект кон почесни членови :pos:

Патем, Чоколаден Пехар со Анџело и Масимо Морати, Херера и Мурињо, Факети и Занети :)
Клик.

Еден од моите омилени постови на форумов :
Ти кажав погоре преку стапов ми е од вашата ароганција као нешто демек вие сте непокорните во Сериа А, вие владеете, ваша е и слично.

Али ок е разбирам. Патите од комплекс. Комплекс дека во животот не сте се израдувале на голема титула.
Аха голема од оние во ЛШ што ги даваат.
Претпоставувам дека ви е тешко дека не сте доживеале таква емоција, да играте во финале, да се борите за големиот пехар...
...ја од друга страна од екипите за коишто сум навивал да не се фалам ама се имам радувано на 4 титули во ЛШ односно 4 финалиња, а само на едно сум тагувал.

Ако сакате слободно ке бидам фин ке ви раскажам како изгледа тоа, онака ке ве седнам околу мене еве зима е ке најдеме негде камин и ке ви раскажувам пополека како на филмовите...

Само колку да ја доловите емоцијата, целата еуфорија пред и после финалето, моментот кога го креваат трофејот ау ауу ауу партали. Не заради друго жал ке ми биде ке остарите ке ви попуштат сетилата додека да земе вашиот тим таква титула па нема да може да го доловите тоа чувство.

Ок, знам дека е тешко ама тоа е што е:)

Дотогаш ragazzi

Еве една понуда до тебе, чувството наречено тројна круна кое ти никад не си го осетил, и слики и видеа ке ти дадам од местото на злосторот, на само 5 метри од терен, на ден пред меч со фанови на Интер у сред Мадрид каде се пее до сабајле и се глупираш пред камера на Скај Италија, по меч, каде се слави и урла до сабајле, иако, и самиот си свесен, ни 0,0000001% од ова нема да допре до тебе, едноставно е, ке остане фантазија. :wink:

28962_1287641073413_1301768625_637855_670217_n.jpg

28962_1287640033387_1301768625_637830_8186169_n.jpg

п.с. Памтам и 1 пост од фан клуб Јуве, за први април, некој имаше пишано, еве ви една шега, Интер ке освои ЛШ. Good one :tv:

Еден од моите омилени постови на форумов :

Еве една понуда до тебе, чувството наречено тројна круна кое ти никад не си го осетил, и слики и видеа ке ти дадам од местото на злосторот, на само 5 метри од терен, на ден пред меч со фанови на Интер у сред Мадрид каде се пее до сабајле и се глупираш пред камера на Скај Италија, по меч, каде се слави и урла до сабајле, иако, и самиот си свесен, ни 0,0000001% од ова нема да допре до тебе, едноставно е, ке остане фантазија. :wink:

28962_1287641073413_1301768625_637855_670217_n.jpg

28962_1287640033387_1301768625_637830_8186169_n.jpg

п.с. Памтам и 1 пост од фан клуб Јуве, за први април, некој имаше пишано, еве ви една шега, Интер ке освои ЛШ. Good one :tv:

Aма колку титули имаш ти у ЛШ ? ?

Џабе везеш пер =) Не помага .....

Серија Б не се рачуна
Серија А (ВЕЌЕ не се рачуна пошо се МАЊАК)
ТРОЈНА не се рачуна

Сеа се рачуна само кој повеќе титули има во ЛШ ......

Шо да им кажам =)

Љубоморни души ....

^ Постот му е пишан некаде у Декември мислам, или Јануари сеедно, кога у неговите перцепции фантазии беше освојување на ЛШ од Интер.

^ Постот му е пишан некаде у Декември мислам, или Јануари сеедно, кога у неговите перцепции фантазии беше освојување на ЛШ од Интер.

Не си фер, тој сакаше онака полека покрај камин, зима, романтики, да ни раскажуе... а ти вака одеднаш му го плесна у фаца :pos:

Ама фората е тоа што Милан оваа сезона ќе има 20 милиони евра за трансфери :pos:

Едит: Сега сфатив зошто не можам да ги најдам мислењата од пред утакмицата Интер - Милан. Форумов има амнезија (Што би рекол Иве, амнестија) во период од неколку дена, паметам тогаш админите имаа проблем со зачувувањето на податоците од форумот. Нешто ко во Мементо, ваљда...

Али ипак најдов еден постапокалиптичен пост :pos:

Се вративме а? Боље ќе беше да не го пуштеа форумов уште една недела...мизерија одигравме :)

Ама фората е тоа што Милан оваа сезона ќе има 20 милиони евра за трансфери :pos:
не лажи 30.... али 10 ќе дадат за подмладување на младинската школа (27-33 години)

Некогаш ми паѓа жал, па 20 милиони нас ни одат во тренерки и спортска опрема за еден камп во Африка :icon_lol:

Морати му ветил на Капело 100 миљона за заслилувања!!Се зборува за Џерард и Бензема,не би имал ништо против Џерард али мислам дека не е веќе во таа форма што беше како порано,ја би сакал да ги земеме Мавуба од Лил,Диаби од Арсенал,Афелај од Псв а од напад го сакам Јоветич од Фиорентина

Морати му ветил на Капело 100 миљона за заслилувања!!Се зборува за Џерард и Бензема,не би имал ништо против Џерард али мислам дека не е веќе во таа форма што беше како порано,ја би сакал да ги земеме Мавуба од Лил,Диаби од Арсенал,Афелај од Псв а од напад го сакам Јоветич од Фиорентина

???

Кире кои се овие бе...? Да не се некои што се бегале од лавови по плажа па преживеале? :pos:

???

Кире кои се овие бе...? Да не се некои што се бегале од лавови по плажа па преживеале? :pos:
Добри играчи се брат сум ги гледал,ако ме послушаат нема да згрешат!!!Тие ке сакаат да се докажат а не Џерард да ми глуми звезда коа ке дојде коа мене и онака ми изгледа потрошен матријал!!

Добри играчи се брат сум ги гледал,ако ме послушаат нема да згрешат!!!Тие ке сакаат да се докажат а не Џерард да ми глуми звезда коа ке дојде коа мене и онака ми изгледа потрошен матријал!!
абе афелај е екстра играч, ако некој гледаше прееска холандија - мексико ќе види сам...

абе афелај е екстра играч, ако некој гледаше прееска холандија - мексико ќе види сам...
Ја од дамна го пратам дечкото мн добар играч е,дечкото знае да дрибне и да даде добар пас тоа му треба на Интер!!Неможе само Снајдер да бара топка,затоа мора еден од овие да се донесат.Мавуба не го знаете али ја сум го гледал добар играч е исто како и Диаби кој би ни дале многу свежина во играта!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom