Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Има ли заинтересирани миланези за да го гледаме дербито интер-МИЛАН со комшиине у некој кафиќ онака заедно?

Милан-Фиорентина одложена .....пак сеа заради купот и ќе играме на 24 фебруари:kesa:.
На 27 јануари играме со Удинезе во куп.(според новиот распоред е ова)линк

Бориело и Пато се пожалиле на повреда додека траел тренингот, додека Инзаги потфрлил со кондицијата, а Хунтелар добро ги завршил сите тренинг сесии па најверојатно тој ќе биде во шпицот на нападот против Сиена. Леонардо сеуште може да бира помеѓу Инзаги и Хунтелар, но можно е и Бориело колку толку да се опорави па да биде ко опција за натпреварот.

Да да некои од играчите имаат проблеми со мускулите. Сидорф и Бориело се подобро но сепак нема да играат утре.

Посакуван состав:

Дида

Абате---Неста---Силва---Антонини

Фламини-------Гатузо
Пирло

Бекам-------Роналдињо
Хунтелар

Со оваков состав и нема баш да биде лесна победа. :kesa:

Немиен го лапнавме а?:)

Се вративме а? Боље ќе беше да не го пуштеа форумов уште една недела...мизерија одигравме :)

Ајде сеа вака прв ќе почнам ја.
Вчера беше утакмица во која ни пресудија еден дебил, немање на среќа и најмалце но исто така битно-недостатокот на клучни играчи.
1. Судија жена ти со бонсек у пичка да ја стерам и децата да ги ебе коњ!!! Компензираше смрадот цела утакмица, се правеше ќор на чисти пенали и даваше фаули и слободни(од кои и го прмивиме) на одлглумени ситуации, се заради вина причинета од негов личен каприц и малоумност.
Вчера беше оштетен Милан и само Милан-КРАЈ!! Јас ако ми гаранира некој третман како Интер што имаа прифаќам и два црвени.

Меѓутоа вината не беше само во него, откако се деси бељата со недосудениот пенал, се немаше среќа во почеток на второ кога почна офанзивата и кога го погодија Цезар во две ситуации место да дадат гол, и врв на несреќата беше пеналот што роналдињо го пропушти.
пс.
Абате и Гатузо се нешто што не треба да ни се повтри до крај на сезонава.
Ова беше пораз поболен од четворката, му кумуваше еден редок малоумник!

Вчера беше оштетен Милан и само Милан-КРАЈ!! Јас ако ми гаранира некој третман како Интер што имаа прифаќам и два црвени.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ќе коментирав ама навистина нема потреба ништо да се додаде :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom