Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
^
^
Думане што ке им е уште еден напагач плус на Реал ?
-Не знаат колку напагачи имаат,па и уште еден Милито им треба.
Добар е вака составот,само да се земе играч од среден ред,налик како Снајдер и уште еден централен дефанзивец колку да пополни рупа.
Поправено:

---------------------------------------Цезар----------------------------------------
Маикон--------------Лусио-----------------Самуел-------------Марчело Виеира
----------------------------------Камбиасо-------------------------------------------
----Ј.Занети( Мота )------------------Шнајдер ---------------------Хамшик
------------------Балотели (Пандев )-----------------------Ето (Бензема)----------------------

размена со Реал Мадрид:
Диего Милито+ 16 милиони од Мурињо ------Марчело Виеира + Карим Бензема ( еден од најценетите играчи според мене, може да игра лев бек и вингер )
http://www.ruben7fg.com/blog/wp-content/uploads/e6974604presentacion288p.jpg
поправено...

Одиме со еден трибут за ,,најнапатените навивачи на Кајгана форум''

Торпедо - Горе долу го разбирам дечково, направи разумен и мудар потег што престана да навива за мизерниот Јубентус. Ипак, за да биде штетата голема се погрижи Интер, ем го рендаше Јубентус во Италија, ем го изренда Баерн во финалето. Неам нешто против дечково, али вредеше да се спомне.

Иве - Дечково навиваше за секој што игра против Интер, неговиот потпис го зголемуваше секој месец т.е. секој месец се редеа нови клубови. Паметам имаше еден интересантен пост во Сериа А темата, како Интер конечно имал достоен конкурент и едвај чекал да види што ќе се деси ... се надевам дека си увиде.
Кога веќе виде дека Јубе (ваљда примарниот клуб) е над 20 бода зад Интер, се насочи кон Барселона. Се приклучи кон ремунтадата, поддршка до играчите на Барса искажа преку неговиот аватар. Се деси Интер.
Уште еден клуб, Баерн. Пак се деси Интер. Денес Иве се помалку постира на Кајгана, посебно во темата за италијанското првенство, ни фали морам да признаам...

Супер Франк ЦФЦ - По постовите веднаш заклучив дека дечково навија Челзи и Милан. Прво се деси 4-0, па исчезна. Потоа после секој кикс на Интер ми пишуваше мене и на Син, т.е. не реметеше. Се деси Челзи да игра со Интер во ЛШ. Едно знам, едвај чекаше да почне дуелот, кога заврши, СуперФренк исчезна.
Ама не ..., се појави при крајот на сезоната кога Интер го изгуби првото место, пак напињаше, али еве го, се смири, почна и добри постови да пишува во Фан Клуб Интер, иако морам да признаам дека ретко пишува. Поздрав Френки.

Тенк - Ѕверче. Сигурно некаде сеуште исчекува да се донесе пресудата контра Интер и да не пратат во сериа Б. Така, конечно ќе може Јубе да стигне до четвртото место :(

И ЗА КРАЈ ...

БобиМакедончето - Дојче убер алес :salut:
Не само на фановите на Интер, општо на сите навивачи од Сериа А, го испоти максимално. Верувам дека Гросо и дедо Перо се криви за тоа што ги мразиш сојузниците од втори светски рат, жабари :/. Али еве го, кажува како Германска лига била појака и слично, се уби детево, глумеше немски менталитет, дури и во хокеј ги пратеше. Океј све тоа во ред, али ете, баш немска екипа падна со италијанска, на мега дуелче.
Ваљда нешто осети што не треба, прво рече дека ова е дуел на германски со интернационален тим. Се слагам, исто ко што се слагам дека боља медицина од италијанскава нема, погледнете го, како се смири детето, ретко пишува, тивок е, повлечен. Знаев дека ќе го излечат од германската екстаза, кад тад, еве италијаниве се погодија.

п.с. Ептен битно: Ова го пишувам од мака (мада нема додирна точка), па досада, додека чекам да ме викнат на шетња. И така, немојте да го сватите како сеир или незнам што, ова е една генерална реплика за тоа што досадувате на ова фино лепо друштво на интераши ( да де, во него спаѓа и Дек0) и истото го пишувам for fun, така да no hard feelings, и Дојче убер Алес !!!!!!

п.п.с. Баже_ск: Сето тоа со собранието ти беше јака фора.

Peace.

Јас ќе те надополнам со уште еден член, па после еден трибјут на целава сезона. :)

Демонсфалл

Уф човече, па колку треба да си избедиран од Губентус па да почнеш за Барса да навиваш као божем од мали нозе ги следиш... Се надевам дека наредната сезона Јубе ќе биде достоен за место во ЛШ па колку толку ќе гледаме само еден потпис. :)

И заборавив за Иве... Среќа Интер не играа со Њукасл, е тек тогаш ќе беше целосен потоп.

Него, идеме за сезонава.

Летен трансфер период 2009: Диего и Мело се најдобрите засилувања во Европа, конечно Губентус ќе ја „врати честа“ која неоправдано им беше одземена од Морати летото 2006та. Среден ред из снова, Интер треба да се чува. На форумов владееше огромна еуфорија, а Ферара е новиот Пеп, ама само од Торино. Милан го донесе Хунтелар, па потпомогнат од Пато кој оваа била негова сезона има да газат се пред себе. А за Интер, нема што да се збори... Без Ибра, Интер не е Интер, толку им беше оваа сезона.

Прва утакмица: Интер игра нерешено со Бари, Милан победува, Јуве исто така. Наредна утакмица е градското дерби во Милано, а Интер е толку очаен што сигурно ќе биде декласиран. Јебига, Снајдер е крив. Доаѓа момаков, и се дешава потоп во Милано. 0-4, а изјавата на Панчев говори се: „Да им биде понудено на играчите на Милан на полувреме да заминат со истиот резултат на крај, сигурно би прифатиле“ (полувреме 0:3)

Даље: Интер победува, Милан во слаба форма, Рома уште послаба, едино Сампдорија и колку-толку Јувентус. Интер губи од Сампдорија, после неколку пати победува, па игра со Губентус во гости. Интер губи, а фан клуб: Губентус веќе се круниса за шампион на Италија. После само три дена им се случува нокаут од ЛШ и 1-4 дома. Јувентус испадна, Италија е горда!

Доаѓа втора полусезона, Интер неколку слаби резултати, а Милан се враќа во игра. Интер пак нерешено со Бари, Билан победува и повторно Билан е во подобра форма, ќе видите вие во Недела. Доаѓа недела, со играч помалку, на крај и со 9 играчи, 2-0 за Интер. Интер влага во серија лоши резултати, Рома се враќа, а цела Италија е зад Рома.

Лига Европа: Ја заборавив... 4-1 во Лондон, Италија е горда!

Калчополи 2 (pos:): Ќе видите на 17ти, на 27ми, на 16ти, на 65ти, на 72ри и сл... Уште чекаме.

Рома е прва, Италија е на нозе. Конечно, толку беше од Интер. Фан клубовиве (италијанските) сите се прекрстија во Рома, Тоти е господарот, Тинкерман е спасителот. Хах, се деси Сампдорија, а се деси и Интер - Јубе (божем осеќале у соседниот фан клуб дека Јубе ќе изненади). И навистина изненади, издржа до 70 и некоја минута.

Од ваму па натаму, сите се крстеа во Барса, Баерн, Киево и Сиена. Потписи имаше колку сакате, аватари у изобилство, а по тројнава, муабетот ќе биде стигнете не, па ќе правиме муабет.

Сватете го ова како провокација, за сите оние кои се пронајдоа во постов. Ми беше интересно да ве читам во периодот од Фиорентина - Интер/Рома - Аталанта до Интер - Баерн.

Срдечен поздраФ, се читаме наредна година.

Читајте кој му остана верен на Цезар после киксот со Фиорентина коа го изгубивме 1 место!!Тогаш Син највеќе мислам збореше,еве ви доказ -Напишано од kire inter
Ок брат али после 3-4 кола коа ке бидеме пак 1 и коа ке спасува пак добри топки немој да го величите зш сеа го вреѓате,за со Барса исто така ако не спаси нејќам коментари бидејки само ја му останав верен на Цезар

За поздравување е тоа што ДУМАН пак е на кајгана!Засилувања во ред е Марсело,прекрасен лев бек,за средина Хамшик,Жерард или Фабрегас.А тренер се знае КАПЕЛО доаѓа,но да не заборавиме еднаш не одби и го тренираше Ѓубрентус!

Думане човек кажи ми што му фали на сегашниов состав уз уште 2-3 екстра засилувања и класа тренер ???

-Како Јубенташ си бе веке,како да се бориме за ЛЕ,нема пари Морати да земе класа играчи и ке праиме трампа -човекот што ги реши сите три титули-со бек што не ни треба....ај ти се молам :smir:

Кире брат сфативме дека си Нострадамус,секоја чест,Syn си стои на неговото,јас стојам на неговото мислење тогаш,ти имаш различно,јеби со тоа шта би било кад би било,молим те,ке се почне расправија пак,па ке фалат уште калашите купени од кај ТонИнтер да ги вадите :icon_lol:

Думане човек кажи ми што му фали на сегашниов состав уз уште 2-3 екстра засилувања и класа тренер ???

-Како Јубенташ си бе веке,како да се бориме за ЛЕ,нема пари Морати да земе класа играчи и ке праиме трампа -човекот што ги реши сите три титули-со бек што не ни треба....ај ти се молам :smir:

Кире брат сфативме дека си Нострадамус,секоја чест,Syn си стои на неговото,јас стојам на неговото мислење тогаш,ти имаш различно,јеби со тоа шта би било кад би било,молим те,ке се почне расправија пак,па ке фалат уште калашите купени од кај ТонИнтер да ги вадите :icon_lol:
За во Италјанско знаев дека ке освоиме и коа Рома беа прво место,многу од Интерашиве ги критикуваа играчите после тие наши киксови али ја бев еден од ректите кој рече дека на крај ке освоиме па пак ке ги величите!!Во оваа сезона неам лош пост за Интер и коа сме кикснале а капак на се дојде ова со Лига на Шампиони што искрено да кажам не верував оваа година да освоиме(бидејки ни фалеше добар играч во средина)Али благодарение на Мурињо освоивме!!

Барав нешто од порано што сум пишувал коа го изгубивме 1 место во Италија после мечто со Фиорентина!!Читајтеее - Ова коа го вреѓавте Цезар
quote_icon.png
Напишано од kire inter
Ок брат али после 3-4 кола коа ке бидеме пак 1 и коа ке спасува пак добри топки немој да го величите зш сеа го вреѓате
a050.gif
,за со Барса исто така ако не спаси нејќам коментари бидејки само ја му останав верен на Цезар
Демек не смееме лоша критика да дадеме за играчи кои истата ја заслужуваат.
На крај краева, кога на крајот друг голман а не Цезар ке ја добијат наградата за голман на сезоната во Италија, ке ти стане ваљда јасно зашто беа тие критики за неговите грешки кои ни одземаа бодови во може и најбитните утакмици во сезоната за Серија А .

Пацини за мене е најголемиот виновник што на крајот се радувавме таму, зашто како што рече и Мурињо, Интер веќе не беа во ситуација Се да зависи од нив и Се да биде во нивни раце, беа во ситуација кога се крстеа во Лацио и Сампдорија, а еден од најголемите виновници за тоа беше токму Цезар.
Капа доле за цел тим, ама на крајот оние 2 гола на Пацини испаднаа како убер најклучни за Интер оваа сезона во Италија, нормално, тука е и голот на Милито со Сиена, тим кој и онака ке го победеа, да имаа бар минорно повеќе среќа у реализација, уште по првото полувреме ке славеа титула.

--- надополнето ---

За во Италјанско знаев дека ке освоиме и коа Рома беа прво место,многу од Интерашиве ги критикуваа играчите после тие наши киксови али ја бев еден од ректите кој рече дека на крај ке освоиме па пак ке ги величите!!Во оваа сезона неам лош пост за Интер и коа сме кикснале а капак на се дојде ова со Лига на Шампиони што искрено да кажам не верував оваа година да освоиме(бидејки ни фалеше добар играч во средина)Али благодарение на Мурињо освоивме!!
Ти немаш лош пост зашто не си ги осетил '' црните '' денови на Интер ко останативе тука, навикнат си на победи и титули, затоа и твојот став е онаков каков што е.

еее дечки,па полека малку... неможам да дочитам,а камо ли да реплицирам... 10 страни на шала ги пишувате...

Немав лош пост бидејки знаев дека ке освоиме,зошто да ги критукувам играчите коа кискнале коа знам дека на крај ке освоиме!!Јас бев уверен 100 посто дека ке ја освоиме Италија коа од -15 дојдовме на + 1 со Рома бидејки Интер не е Интер ако не ја направи малце интерсна трката за скудететото!!Знам дека Пацини има голем удел во оваа титула али од 5 кола мораше да се најде некој таков!!Сепак освоиме 3 на круна и оваа е најсреќна година бидејки ја освоиме долго очекуваната титула во ЛШ

Денеска беше последнот ден за да го дознаеме новиот тренер.
Се надевав дека Жозе Мурињо ќе остане во Интер уште десетина години, мојата лутена спрема него е токму тоа, најмалку очекував дека после ваков успех ќе не напушта, бевме екипа која пред една декада менаваше по 2-3 тренери во една сезона, таа навика се смени со доаѓањето на Купер и Манчини, но со доаѓањето на мурињо се понадевав дека секоја година Интер ќе се подобрува и дека Мурињо ќе остане многу долго.
Во моите 20 години колку што го следам Интер, никогаш не се случило тренер да не напушти, сите тренери добиле клоца, никој не дочека да му заврши договорот.
ФОРЦА ИНТЕР !
ФОРЦА МАСИМО МОРАТИ !

Одиме со еден трибут за ,,најнапатените навивачи на Кајгана форум''

Торпедо - Горе долу го разбирам дечково, направи разумен и мудар потег што престана да навива за мизерниот Јубентус. Ипак, за да биде штетата голема се погрижи Интер, ем го рендаше Јубентус во Италија, ем го изренда Баерн во финалето. Неам нешто против дечково, али вредеше да се спомне.

Иве - Дечково навиваше за секој што игра против Интер, неговиот потпис го зголемуваше секој месец т.е. секој месец се редеа нови клубови. Паметам имаше еден интересантен пост во Сериа А темата, како Интер конечно имал достоен конкурент и едвај чекал да види што ќе се деси ... се надевам дека си увиде.
Кога веќе виде дека Јубе (ваљда примарниот клуб) е над 20 бода зад Интер, се насочи кон Барселона. Се приклучи кон ремунтадата, поддршка до играчите на Барса искажа преку неговиот аватар. Се деси Интер.
Уште еден клуб, Баерн. Пак се деси Интер. Денес Иве се помалку постира на Кајгана, посебно во темата за италијанското првенство, ни фали морам да признаам...

Супер Франк ЦФЦ - По постовите веднаш заклучив дека дечково навија Челзи и Милан. Прво се деси 4-0, па исчезна. Потоа после секој кикс на Интер ми пишуваше мене и на Син, т.е. не реметеше. Се деси Челзи да игра со Интер во ЛШ. Едно знам, едвај чекаше да почне дуелот, кога заврши, СуперФренк исчезна.
Ама не ..., се појави при крајот на сезоната кога Интер го изгуби првото место, пак напињаше, али еве го, се смири, почна и добри постови да пишува во Фан Клуб Интер, иако морам да признаам дека ретко пишува. Поздрав Френки.

Тенк - Ѕверче. Сигурно некаде сеуште исчекува да се донесе пресудата контра Интер и да не пратат во сериа Б. Така, конечно ќе може Јубе да стигне до четвртото место :(

И ЗА КРАЈ ...

БобиМакедончето - Дојче убер алес :salut:
Не само на фановите на Интер, општо на сите навивачи од Сериа А, го испоти максимално. Верувам дека Гросо и дедо Перо се криви за тоа што ги мразиш сојузниците од втори светски рат, жабари :/. Али еве го, кажува како Германска лига била појака и слично, се уби детево, глумеше немски менталитет, дури и во хокеј ги пратеше. Океј све тоа во ред, али ете, баш немска екипа падна со италијанска, на мега дуелче.
Ваљда нешто осети што не треба, прво рече дека ова е дуел на германски со интернационален тим. Се слагам, исто ко што се слагам дека боља медицина од италијанскава нема, погледнете го, како се смири детето, ретко пишува, тивок е, повлечен. Знаев дека ќе го излечат од германската екстаза, кад тад, еве италијаниве се погодија.

п.с. Ептен битно: Ова го пишувам од мака (мада нема додирна точка), па досада, додека чекам да ме викнат на шетња. И така, немојте да го сватите како сеир или незнам што, ова е една генерална реплика за тоа што досадувате на ова фино лепо друштво на интераши ( да де, во него спаѓа и Дек0) и истото го пишувам for fun, така да no hard feelings, и Дојче убер Алес !!!!!!

п.п.с. Баже_ск: Сето тоа со собранието ти беше јака фора.

Јас ќе те надополнам со уште еден член, па после еден трибјут на целава сезона. :)

Демонсфалл

Уф човече, па колку треба да си избедиран од Губентус па да почнеш за Барса да навиваш као божем од мали нозе ги следиш... Се надевам дека наредната сезона Јубе ќе биде достоен за место во ЛШ па колку толку ќе гледаме само еден потпис. :)

И заборавив за Иве... Среќа Интер не играа со Њукасл, е тек тогаш ќе беше целосен потоп.

Него, идеме за сезонава.

Летен трансфер период 2009: Диего и Мело се најдобрите засилувања во Европа, конечно Губентус ќе ја „врати честа“ која неоправдано им беше одземена од Морати летото 2006та. Среден ред из снова, Интер треба да се чува. На форумов владееше огромна еуфорија, а Ферара е новиот Пеп, ама само од Торино. Милан го донесе Хунтелар, па потпомогнат од Пато кој оваа била негова сезона има да газат се пред себе. А за Интер, нема што да се збори... Без Ибра, Интер не е Интер, толку им беше оваа сезона.

Прва утакмица: Интер игра нерешено со Бари, Милан победува, Јуве исто така. Наредна утакмица е градското дерби во Милано, а Интер е толку очаен што сигурно ќе биде декласиран. Јебига, Снајдер е крив. Доаѓа момаков, и се дешава потоп во Милано. 0-4, а изјавата на Панчев говори се: „Да им биде понудено на играчите на Милан на полувреме да заминат со истиот резултат на крај, сигурно би прифатиле“ (полувреме 0:3)

Даље: Интер победува, Милан во слаба форма, Рома уште послаба, едино Сампдорија и колку-толку Јувентус. Интер губи од Сампдорија, после неколку пати победува, па игра со Губентус во гости. Интер губи, а фан клуб: Губентус веќе се круниса за шампион на Италија. После само три дена им се случува нокаут од ЛШ и 1-4 дома. Јувентус испадна, Италија е горда!

Доаѓа втора полусезона, Интер неколку слаби резултати, а Милан се враќа во игра. Интер пак нерешено со Бари, Билан победува и повторно Билан е во подобра форма, ќе видите вие во Недела. Доаѓа недела, со играч помалку, на крај и со 9 играчи, 2-0 за Интер. Интер влага во серија лоши резултати, Рома се враќа, а цела Италија е зад Рома.

Лига Европа: Ја заборавив... 4-1 во Лондон, Италија е горда!

Калчополи 2 (pos:): Ќе видите на 17ти, на 27ми, на 16ти, на 65ти, на 72ри и сл... Уште чекаме.

Рома е прва, Италија е на нозе. Конечно, толку беше од Интер. Фан клубовиве (италијанските) сите се прекрстија во Рома, Тоти е господарот, Тинкерман е спасителот. Хах, се деси Сампдорија, а се деси и Интер - Јубе (божем осеќале у соседниот фан клуб дека Јубе ќе изненади). И навистина изненади, издржа до 70 и некоја минута.

Од ваму па натаму, сите се крстеа во Барса, Баерн, Киево и Сиена. Потписи имаше колку сакате, аватари у изобилство, а по тројнава, муабетот ќе биде стигнете не, па ќе правиме муабет.

Сватете го ова како провокација, за сите оние кои се пронајдоа во постов. Ми беше интересно да ве читам во периодот од Фиорентина - Интер/Рома - Аталанта до Интер - Баерн.

Срдечен поздраФ, се читаме наредна година.

Peace.

Хејтеришта....

Еве еден добар мој предлог:

---------------------------------------Цезар----------------------------------------
Маикон--------------Лусио-----------------Самуел-------------Марчело Виеира
----------------------------------Камбиасо-------------------------------------------
----Ј.Занети( Мота )------------------Шнајдер (Пандев )---------------------Хамшик
------------------Балотели-----------------------Ето (Бензема)----------------------

размена со Реал Мадрид:
Диего Милито+ 16 милиони од Мурињо ------Марчело Виеира + Карим Бензема ( еден од најценетите играчи според мене, може да игра лев бек и вингер )
http://www.ruben7fg.com/blog/wp-content/uploads/e6974604presentacion288p.jpg
поправено...

Не го сакам Бензема Думан, попрво би правел размени со Ливепрул :) Ама факт е дека Реал стално ни дава добри играчи, веројатно од преблагодарност за Роберто Карлос :) Ќе имаат нови тие и некој во составот на Мурињо ќе биде вишок, а нивниот вишок кај нас растура, така да чекам добар пазар...

Со кој памет пишуете милито да им го даеме .... Човекот шо им дае гол на Челзи/Барса/Цска/Баерн/Динамо/Баерн(ДВА)/Рома/Сиена ...И БУКВАЛНО трите титули им ги донесе на црно/плавите ....

Јас уште сум за тоа Франк Рајкард да се донесе на клупата на Интер. А се плашам ако Михајлович дојде, тогаш тоа ке е колапсот на Интер, не гледам некоја многу позитивна работа во тоа што ги познава повекето од играчите или дека тие и навивачите го почитуваат. Едноставно, премногу е мал за во Интер. шито

Трансфери: Хигуаин, Хамшик, Јоветич, Кришито.

Јас уште сум за тоа Франк Рајкард да се донесе на клупата на Интер. А се плашам ако Михајлович дојде, тогаш тоа ке е колапсот на Интер, не гледам некоја многу позитивна работа во тоа што ги познава повекето од играчите или дека тие и навивачите го почитуваат. Едноставно, премногу е мал за во Интер. шито

Трансфери: Хигуаин, Хамшик, Јоветич, Кришито.

Друже, Миха ке биде нов тренер на Фиорентина, така да тргни си го тој '' страв '' поврзан од оваа фаца. Најголеми шанси во моментов има Капело, и најверојатно тој ке биде новиот предводник на Интер, за Рајкард би се согласил со тебе да не беше онаа сезона кога се испокара со Рони и пола тим му беше дестабилизиран. Во Италија истата судбина гарант ке го снајде, нешто слично ко и со Манчини кога Виеира шутираше шишиња а Ибра го отера у три лепе на мечот со Сампдорија, па следеше период кога Рома апла се доближи до Интер.
Хидинк е селектор на Турција, нема шанса да седне на оваа клупа, едноставно е, по Мурињо достоен за овој тим, тим кој е прв во историјата на италијанскиот фудбал со три круни во една сезона, е Капело и само Капело, никој друг.

ај мурињо замина еве....ама нз со кој памет милито го ПРодавате..
сите играчи да останат...окс освен мунтари кварезма и мансини ...нив ако треба и карта за авион му плаќам
да се донесат Хамшик и уште еден во средината...по можност жерард или фабрегас(ама фабре ако оди од арсенал 90% оди во барса)
одбраната ..како и сите што викате, да се донесе некој млад
и маикон можи да замини ако сака,само да се земи добра пара од реал мадрид или ман сити..
нападот останува ист...наредната година моЖе а и Мора да се форсира балотели...сепак милито нема да може да игра повеке од 1-2 години на вакво ниво...
а порано имаше шпекулации за да дојдат ледесма и де силвестрии? оти не се оствари ниедноо од ова..според мене особено де селвестри би бил мн корисен трансвер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom