Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Снајдер вежба изведување на слободни удари мислам звер е човеков! :icon_surp:icon_surp

Ова колиште е мноооогу подобро од Ауди ТТ, ова е Ауди R8.
точно сакав јас да го исправам....

ЛОЛ!Балотели може да им биде пример на другите зашто не возел ферари???

Мурињо онака го зема за пример Ферари... не дека вози ферари или дека не знае што е ферари

иначе Ауди и Волво се дел од елитните спонзори на Интер, така да колата ја добил гратис.... можеби со некоја симболична доплата....

Сантон се унаказил! :pipi:

10yh1dc.jpg

^ Ах онај Баљо...колку само влијае на младите :pos:
C_3_Media_970720_immagine.jpg

"Ѕверов" за последен пат прави ножички на тренинг :)
C_3_Media_970722_immagine.jpg

Бидна позајмицата на Мансини во Марсеј ?? Или се чека уште некој ден...

Едит: Видете бе колку се сакет :back: :) -> Balo Gay :icon_lol:

точно сакав јас да го исправам....

Мурињо онака го зема за пример Ферари... не дека вози ферари или дека не знае што е ферари

иначе Ауди и Волво се дел од елитните спонзори на Интер, така да колата ја добил гратис.... можеби со некоја симболична доплата....

Реакцијата ми беше зашто нели имаше на страната дека Балотели не е како другите да трошат пари за јаки коли и дека секаде оди со метро.
И сеа кога ја видов колата се зачудив.
Ама ако му ја дале од спонзор оправдано е сигурно нема да ја одбие:wink:

Реакцијата ми беше зашто нели имаше на страната дека Балотели не е како другите да трошат пари за јаки коли и дека секаде оди со метро.
И сеа кога ја видов колата се зачудив.
Ама ако му ја дале од спонзор оправдано е сигурно нема да ја одбие:wink:

Не, не... Колата ја паркира надвор од строгиот центар на градот, и натака се вози со метро. Божем нејќел да привлекува внимание.

Бреиии зарем толку е.....да идам со метро при таква кола за да не привлекувам вниманиe?:O!:salut:
Добро сеа реално гледано тешко е да го сватиш Балотели.

Moмци да правиме една собиранка за со Милан другиот викенд? Што викате?

Ја сум за,нормално секад би дошол коа се собираме затоа што све правам за интер:toe:,сигурен сум дека ке победиме и ке почнеме да ја славиме титулатаа:vozbud:уште од сеа

Коларов им бапна гол на палермо вечерва, се надевам последен во тој дрес! :)

Секако брат ако се собираме довагам јас сигурно за интер ако треба и душата ке ја оставам!:) и секако ако победиме на тој натпревар да почнеме уште од тогаш да си ја славиме титулата хехе позз Интераши:wink:

Не, не... Колата ја паркира надвор од строгиот центар на градот, и натака се вози со метро. Божем нејќел да привлекува внимание.
:pos:
Па таа фаца повеќе ќе привлече внимание во метро одколку на улица со Аудито.:pos:
:smir:

Да се бапнеме навивачи од двата тима па да има сеири зезање ово оно?
Се е тоа ок, али еве ако се собереме како минатиот пат од наша страна пример 10-13, и од ваша од прилика толку и тешко дека за 20 души лесно место ке се најде низ градов шугав.
Тоа е едно, а ја иначе со Динамо Киев, заедно со Чекич, пола кутија цигари од чоек отиде за едно полувреме а сега забрането е по кафиЌи па некако тиња ми е да идам :) али ако ете, ви успее организацијава, ке се ставам у комбинација некако, да модерирам низ сепариња :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom